Diskusjon med helsepersonell

Diskusjon med helsepersonell

SPØR – FÅ SVAR!

Har du noe du lurer på vedrørende muskuloskeletale spørsmål? Finn da det området du har spørsmål vedrørende og bruk kommentarfeltet – eller bruk en av de anbefalte alternativene nedenfor. Du kan også kontakte oss direkte på Facebooksiden vår.

 – Vi tilbyr råd fra kiropraktor, fysioterapeut og spesialister

Våre tilknyttede kiropraktorer, fysioterapeuter og spesialister tilbyr rådgivning, råd, øvelser og konkrete tiltak rettet direkte mot din problematikk. Del dette med noen som trenger litt ekstra hjelp eller motivasjon i kampen for en smertefri hverdag.

Spør oss - helt gratis!

– Noen ganger kan det å komme seg ut av langvarig smerte kjennes ut som å forsere et fjell. Ta kontakt med oss her i kommentarfeltet eller via en melding på vår Facebook side allerede i dag. Så kan vi hjelpe deg med dine spørsmål og sammen kan vi bestige smertefjellet.

 

NYHET: – Nå kan du stille spørsmål direkte til vår tilknyttede kiropraktor!

kiropraktor alexander andorff

Alexander har en mastergrad i kiropraktikk og har jobbet som kiropraktor siden 2011 – han jobber ved Kiropraktorhuset Elverum. Han innehar en bred kompetanse ovenfor problematikk innenfor muskel og skjelettplager – og har et høyt evidensbasert fokus på at pasienten også skal få rådene/øvelsene/treningsveiledningen/den ergonomiske tilpasningen som gjør at de kan oppnå en langvarig bedring av problematikken sin, og på denne måten forhindre at smertene oppstår igjen og igjen. Han lever etter mottoet at ‘bevegelse er den beste medisin’ og forsøker å oppfordre til mer bevegelse i hverdagen gjennom hverdagsaktiviteter som turer og langrenn, men vet også at det kan være en omfattende prosess å komme seg ut av smertegropen når man først har havnet der. Derfor tilpasses også råd, øvelser og tiltak den enkelte. Trykk på bildet eller her for å stille ham et spørsmål.

 

kvinne med ryggsmerter 

VONDT.net – Vennligst inviter dine venner til å like siden vår:

Vi er en gratistjeneste der Ola og Kari Nordmann kan få svar på sine spørsmål om muskuloskeletale helseplager. Vi har tilknyttet helsepersonell som skriver for oss. Disse skribentene gjør dette kun for å kunne hjelpe de som trenger det mest – uten å ta betalt for det. Alt vi ber om er at du liker Facebooksiden vårinviterer dine venner til å gjøre det samme (bruk ‘inviter venner’ knappen på Facebooksiden vår) og deler innlegg som du liker i sosiale medier. På denne måten kan vi hjelpe så mange som mulig, og da særlig de som trenger det aller mest – de som ikke nødvendigvis har råd til å betale flere hundre kroner for en kort samtale med helsepersonell.

 

vondt i muskler og ledd

 

Vi ber pent om at du bruker kommentarfeltene på de tilhørende kategoriene, da dette vil sørge for at du får raskere og mer utfyllende svar. Spørsmål her inne på denne siden vil ikke bli prioritert på lik linje som stilte spørsmål på relevant side.

 

Slik gjør du det:

Vi setter ekstra stor pris på om du manøvrerer til den diagnosen (f.eks. krystallsyke) / temaet du ønsker hjelp med enten via søk-menyen oppe til høyre eller via toppmenyen. Deretter benytter du kommentarfeltet nederst på siden på samme måte som man gjør det her på denne siden.

 

Noen av de hyppigst besøkte temasidene som det stilles mest spørsmål på:

Artritt (leddgikt)

Artrose (slitasjegikt)

– Fibromyalgi

Fotsmerter

Krystallsyke / BPPV

Meniskskade/ruptur i kneet

Revmatisme

Trykkbølgebehandling