Jobbe med oss? | Ledige stillinger ved Vondtklinikkene

Vondtklinikkene Tverrfaglig Fysikalsk Helse er et norsk faglig kompetansenettverk bestående av en rekke klinikker og samarbeidspartnere i Norge. På denne siden kan du finne ut mer om ledige jobbstillinger hos oss.

Alexander Andorff
Allmenn- og Idrettskiropraktor
[M.Sc Kiropraktikk, B.Sc Helsevitenskap]

– For Faglig og Personlig Utvikling

Ved Vondtklinikkene er vi veldig opptatt av å ivareta de som jobber med oss. Og vi vet at for å ha det bra på jobb er det viktig med et godt jobbmiljø hvor man føler at man vokser – som både kliniker og person.

Nettopp derfor vektlegger vi 5 grunnpilarer for våre klinikere:

 • Trygghet og omsorg

  Hos oss ved Vondtklinikkene kan du forvente støtte og omsorg når du trenger det. Vi er opptatt av å «gjøre det lille ekstra» slik at alle trives og har det bra – både sosialt og faglig sett. En av våre visjoner er at jobben skal kjennes mer ut som en familie – et sted man gleder seg til å være.

 • Spennende pasientkasustikker

  Ved Vondtklinikkene jobber vi med et bredt spekter av ulike diagnoser innen muskler, sener, ledd og nerver. Som kliniker vil du derfor kunne forvente å møte en rekke spennende kasuser, problemstillinger og smertepresentasjoner.

 • Sosial Trivsel

  Ved Vondtklinikkene møtes alle klinikkene flere ganger i året for sosiale treff – og det er mange av våre terapeuter som har blitt veldig gode venner gjennom jobben. Som klinikk prøver vi å fokusere på ekstra morsomme og aktive sosiale treff – slik som blant annet helg i skibakkene på Trysil, hundesledekjøring med Huskyer i Jotunheimen og helgetur til Sjoa for rafting i elvestrykene.

 • Gode inntjeningsmuligheter

  Selv om faglig utvikling er veldig viktig – så er det heller ikke å legge under en stol at muligheten til å tjene gode penger er viktig for alle klinikere. Vi kan vise til solid og rask vekst hos alle som har begynt hos oss.

 • God tilgang på nye pasienter

  Vondtklinikkene har en omfattende følgerskare i sosiale medier og kontaktnettverk, med samlet over 100.000 følgere og over 12 millioner sidevisninger i året (pr 19.12.2022). Dette legger også et godt grunnlag for at du som kliniker vil få en god plattform som du kan vokse på. Vi tilbyr også muligheter innen foredrag og arbeid med idrettslag dersom dette er ønskelig.

– Spørsmål? Send oss en Melding Eller Kontakt oss for en Uformell Prat

Hvis du er interessert eller har spørsmål er det bare å sende oss en melding eller ta kontakt via en av våre kontaktmuligheter.

Vi har så omfattende trafikk her at vi ikke legger ut direktelenke til mailadressen, men du kan sende melding på Facebook-siden vår eller via kontaktskjema på en av våre klinikker sine hjemmesider. Hos oss vil du få svært gode arbeidsvilkår og muligheter. Håper på å høre fra deg – og at du kanskje vil bli en del av familien vår. Ha en fin dag videre.

Vennlig hilsen,

Alexander (Daglig leder v/ Vondtklinikkene)

Jobbe med oss?

Våre klinikker kan vise til godt sosialt samhold, travle pasientlister, gode inntjeningsmuligheter og en flott plattform for læring og utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige fagfolk – og har ofte muligheter selv om vi som regel ikke har behov for å legge ut jobbstillinger grunnet at folk søker uoppfordret. For å kontakte oss ber vi om at du sender direktemelding til en av de ovenstående klinikkene. Vi ser fram i mot til å høre fra deg.

Ledige stillinger ved Vondtklinikkene

Via denne lenken kan du lese mer om ledige stillinger ved Vondtklinikkene – både for fysioterapeuter og kiropraktorer. Kontakt oss gjerne ved eventuelle spørsmål.

Ledig Stilling: Fysioterapeut og Manuellterapeut

Nedenfor vil du kunne se våre utlyste stillinger for fysioterapeuter eller manuellterapeuter. Kontakt oss gjerne for en prat og for framtidige muligheter. Vi ønsker også å høre fra deg som er interessert i være med på å ta helsekonseptet vårt videre i framtiden – og tilbyr spennende og svært gode inntjeningsmuligheter for de riktige søkerne.

Vi ønsker hjertelig velkommen til alle gode innspill og spørsmål.

Ledig Stilling: Fysioterapeut

Ledig stilling: Sommer 2023

v/ Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Helsehuset i Lambertseter Senter, Cecilie Thoresens Vei 17, 1153 Oslo)

For: Fysioterapeut

Stillingsprosent: 70%

Tiltredelse/oppstart: Mulig oppstart fra 1.juni 2023.

Beskrivelse av jobbstillingen:

Sommer – 2023 (mulig tiltredelse fra 1.juni): Vondtklinikkene avd. Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi i Oslo har fullbookede lister for vår fysioterapeut. Dette innebærer at til stadighet må be nye pasienter om å vente for å få time hos oss, som resulterer i at flere tar kontakt med andre klinikker istedenfor selv om de helst ville komme til oss. Derfor utlyser vi en 70% stilling til vår toppmoderne, travel og spennende klinikk på Lambertseter i Oslo.

Du vil jobbe i et tverrfaglig miljø med stor tilgang på varierte pasientkasuser, samt gå rett inn i et godt samarbeid med fastleger og andre helseaktører. Klinikken kan vise til meget sterk vekst. I klinikken vår har vi fokus på en evidensbasert tilnærming når det kommer til utredning, behandling og rehabiliteringsterapi. Grunnet mange pasienter er det også svært gode inntjeningsmuligheter.

(Lenken tar deg videre til Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi sin kontaktside på deres hjemmesider)

Spørsmål angående denne utlyste stillingen? Kontakt oss gjerne på Facebook-siden vår eller via kontaktskjema til klinikken dersom du har spørsmål eller innspill.

Ledig Stilling: Turnuskiropraktor og Kiropraktor

Ledig stilling: Sommer 2023

v/ Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Wergelands Gate 5, 2080, Eidsvoll)

For: Turnuskiropraktor eller kiropraktor

Tiltredelse/oppstart: Juli-September 2023

Beskrivelse av jobbstillingen:

Sommer – 2023 (cirka august eller september): Vondtklinikkene avd. Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi vil få en ledig plass for turnuskiropraktor eller kiropraktor i 100% opparbeidet stilling, da en av våre kiropraktorer flytter over til en av våre Oslo-avdelinger. Som turnuskiropraktor vil du bli veildet av en erfaren turnusveileder. Gå gjerne inn på lenken og send oss en melding via kontaktskjemaet til klinikken. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Alle søkere har nå blitt kontaktet angående at den utlyste stillingen er besatt. Vi takker så mye for interessen og søknadene som kom inn.

Ledig Stilling: Andre (Naprapat/osteopat ++)

Ikke fysioterapeut eller kiropraktor, men føler at du masse gode egenskaper å bidra med? Da hører vi gjerne fra deg! Vi er også veldig interessert i å utvide vårt tilbud med osteopati og naprapati – så det er bare å ta kontakt hvis du tilfaller i en av disse yrkesgruppene. Send oss en uformell melding eller kontakt oss via kontaktskjemaet til en av våre klinikker.

Kontakt oss gjerne på Facebook-siden vår eller via kontaktskjema dersom du har spørsmål eller innspill. Du kan også sende mail eller benytte kontaktskjemaet til en av våre klinikker.