VONDTKLINIKKENE

– Vår Visjon? Vi Jobber Alltid med å Være Best Offentlig Autorisert Helsepersonell på Muskler, Sener og Ledd

VondtKlinikkene er et faglig nettverk av klinikker med ønske om alltid å ha særegent høy kompetanse innen utredning, behandling og opptrening. I listen nedenfor vil du finne mer informasjon om våre tilhørende klinikker, samt samarbeidspartnere. Vår visjon er at du skal kjenne deg trygg på at du får den beste pasientopplevelsen gitt av offentlig autorisert helsepersonell med spesialkompetanse på muskler, sener og ledd.

 

Oslo

Lambertseter: Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo (Lambertseter Senter – Helsehuset)

www.lambertseterkiropraktorsenter.no

 

Viken

Eidsvoll: Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Wergelands Gate 5, 2080 Eidsvoll (Sundet)

www.eidsvollkiropraktorsenter.no

Eidsvoll: Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt (AMFI – Helsehuset)

www.raaholtkiropraktorsenter.no

 

Hei, mitt navn er Alexander Andorff. Autorisert kiropraktor og biomekanisk rehabiliteringsterapeut.

Jeg er sjefredaktør for Vondt.net og Vondtklinikkene – og jobber ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Som moderne primærkontakt innen muskel- og skjelettlidelser er det en sann glede å hjelpe pasienter tilbake til en bedre hverdag.

 

En helhetlig utredning og moderne tilnærming til behandling er kjerneverdiene for Vondtklinikkene – og våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider tett med legespesialister og fastleger for å optimalisere resultatene. På denne måten kan vi gi mange en enda bedre og tryggere pasientopplevelse. Våre kjerneverdier består av 4 hovedpunkter:

 

  • Individualisert Utredning

  • Moderne, Evidensbasert Behandling

  • Pasienten i Fokus – Alltid

  • Resultater Gjennom Høy Kompetanse

Med over 75000 følgere i sosiale medier, samt nærmere 6 millioner besøkende i året (pr medio juli 2021), så er det heller ikke overraskende for mange at vi daglig besvarer henvendelser om anbefalte behandlere over hele landet dersom det er geografisk vanskelig å komme til oss. Tidvis mottar vi så mange spørsmål at det kan være vanskelig å svare på alle, og nettopp derfor har vi opprettet denne seksjonen – hvor vi gradvis også, i tillegg til våre egne tilknyttede klinikker, vil legge til våre anbefalinger innen spesielt anbefalt offentlig autorisert helsepersonell i ditt nærområde.

 

Bestille Time For Dine Muskel og Leddplager?

Dersom du ønsker å lese mer om klinikkene eller å bestille en time, så kan du trykke videre på lenkene ovenfor. Timebestilling foregår på de respektive hjemmesidene til klinikkene. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller lignende.