Vondtklinikkene – Tverrfaglig helse

Vår visjon? Våre klinikker og offentlig autoriserte klinikere jobber alltid mot å være best innenfor utredning, behandling og rehabilitering av smerter og skader i muskler, sener, nerver og ledd.

VondtKlinikkene – tverrfaglig helse er et stadig voksende nettverk av klinikker med ønske om alltid å ha særegent høy kompetanse innen utredning, behandling og opptrening. I listen nedenfor vil du finne mer informasjon om våre tilhørende klinikker, samt samarbeidspartnere. Vår visjon er at du skal kjenne deg trygg på at du får den beste pasientopplevelsen gitt av offentlig autorisert helsepersonell med spesialkompetanse på muskler, sener og ledd.

Oslo

Lambertseter: Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo (Lambertseter Senter – Helsehuset)

www.lambertseterkiropraktorsenter.no

Akershus

Eidsvoll: Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Wergelands Gate 5, 2080 Eidsvoll (Sundet)

www.eidsvollkiropraktorsenter.no

Eidsvoll: Råholt Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt (AMFI – Helsehuset)

www.raaholtkiropraktorsenter.no

Hei, mitt navn er Alexander Andorff. Autorisert kiropraktor og biomekanisk rehabiliteringsterapeut.

Jeg er sjefredaktør for Vondt.net og Vondtklinikkene – og jobber ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Som moderne primærkontakt innen muskel- og skjelettlidelser er det en sann glede å hjelpe pasienter tilbake til en bedre hverdag.

– Kjerneverdiene våre har alltid pasientens vel og ve i fokus

En helhetlig utredning og moderne tilnærming til behandling er kjerneverdiene for Vondtklinikkene – og våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider tett med legespesialister og fastleger for å optimalisere resultatene. På denne måten kan vi gi mange en enda bedre og tryggere pasientopplevelse. Våre kjerneverdier består av 4 hovedpunkter:

  • Individualisert utredning

  • Moderne, evidensbasert behandling

  • Pasienten i fokus – alltid

  • Resultater gjennom høy kompetanse

Med over 110000 følgere i sosiale medier, samt nærmere 15 millioner besøkende i året (pr mars 2022), så er det heller ikke overraskende for mange at vi daglig besvarer henvendelser om anbefalte behandlere over hele landet dersom det er geografisk vanskelig å komme til oss. Tidvis mottar vi så mange spørsmål at det kan være vanskelig å svare på alle, og nettopp derfor har vi opprettet denne seksjonen – hvor vi gradvis også, i tillegg til våre egne tilknyttede klinikker, vil legge til våre anbefalinger innen spesielt anbefalt offentlig autorisert helsepersonell i ditt nærområde.

Pasient: Bestille time for dine plager?

Dersom du ønsker å lese mer om klinikkene eller å bestille en time, så kan du trykke videre på lenkene ovenfor. Timebestilling foregår på de respektive hjemmesidene til klinikkene. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller lignende.

Fysioterapeut eller kiropraktor: Jobbe med oss?

Våre klinikker kan vise til godt sosialt samhold, travle pasientlister, gode inntjeningsmuligheter og en flott plattform for læring. Vi er alltid på utkikk etter dyktige fagfolk – og har ofte muligheter selv om vi som regel ikke har behov for å legge ut jobbstillinger grunnet at folk søker uoppfordret. Vondtklinikkene har særlig fokus på moderne kiropraktikk og fysioterapi, men vi er også veldig interessert i å høre fra naprapater, osteopater og massører. For å kontakte oss ber vi om at du sender direktemelding til en av de ovenstående klinikkene. Vi ser fram i mot til å høre fra deg. Trykk på knappen nedenfor eller her for å se ledige utlyste stillinger.