Om Oss | Vondtklinikkene

Vondtklinikkene Tverrfaglig Fysikalsk Helse er et norsk faglig kompetansenettverk bestående av en rekke klinikker og samarbeidspartnere i Norge.

Alexander Andorff
Allmenn- og Idrettskiropraktor
[M.Sc Kiropraktikk, B.Sc Helsevitenskap]

– Kjerneverdier med Pasienten i Fokus

Hei, mitt navn er Alexander Andorff. Autorisert kiropraktor og rehabiliteringsterapeut.

Jeg er sjefredaktør for Vondt.net og Vondtklinikkene. Som moderne primærkontakt innen muskel- og skjelettlidelser er det en sann glede å hjelpe pasienter tilbake til en bedre hverdag.

En helhetlig utredning og moderne tilnærming til behandling er kjerneverdiene for Vondtklinikkene – og våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider tett med legespesialister og fastleger for å optimalisere resultatene. På denne måten kan vi gi mange en enda bedre og tryggere pasientopplevelse. Våre kjerneverdier består av 4 hovedpunkter:

 • Individualisert Utredning

 • Moderne, Evidensbasert Behandling

 • Pasienten i Fokus – Alltid

 • Resultater Gjennom Høy Kompetanse

Vondtklinikkene er et faglig kompetansenettverk med over 100000 følgere i sosiale medier, samt over 12 millioner sidevisninger i året, da er det heller ikke overraskende at vi daglig besvarer henvendelser om anbefalte behandlere over hele landet dersom det er geografisk vanskelig å komme til oss.¤

Tidvis mottar vi så mange spørsmål at det kan være vanskelig å svare på alle, og nettopp derfor har vi opprettet en egen seksjon kalt «finn din klinikk» – hvor vi gradvis også, i tillegg til våre egne tilknyttede klinikker, vil legge til våre anbefalinger innen offentlig autorisert helsepersonell i ditt nærområde.

(¤ Basert på besøkstall pr 19.12.2022)

Kontakt meg gjerne på Youtube-kanalen vår dersom du har spørsmål eller kommentarer.

– Et Kvalitetsstempel

Med grunnlag i at vi vektlegger særegen interesse og fagkunnskap for utredning, rehabiliteringsterapi og fysikalsk behandling kan du som pasient forvente høy og evidensbasert kvalitet når du oppsøker oss for hjelp.

Våre klinikere, inkludert fysioterapeuter og kiropraktorer, jobber utrettelige med å være innen den ypperste eliten når det kommer til klinisk utredning, fysikalsk behandling og rehabiliteringsterapi. Alle våre klinikere og terapeuter er offentlig autorisert helsepersonell – et solid og trygt kvalitetsstempel.

Jobbe med oss?

Våre klinikker kan vise til godt sosialt samhold, travle pasientlister, gode inntjeningsmuligheter og en flott plattform for læring. Vi er alltid på utkikk etter dyktige fagfolk – og har ofte muligheter selv om vi som regel ikke har behov for å legge ut jobbstillinger grunnet at folk søker uoppfordret. Vondtklinikkene har særlig fokus på moderne kiropraktikk og fysioterapi, men vi er også veldig interessert i å høre fra naprapater, osteopater og massører. For å kontakte oss ber vi om at du sender direktemelding til en av de ovenstående klinikkene. Vi ser fram i mot til å høre fra deg.

Ledige stillinger ved Vondtklinikkene

Via denne lenken kan du lese mer om ledige stillinger ved Vondtklinikkene – både for fysioterapeuter og kiropraktorer. Kontakt oss gjerne ved eventuelle spørsmål.

 • Ledig stilling: Fysioterapeut

  Her kan du se ledige og utlyste stillinger vi har tilgjengelig for fysioterapeuter

 • Ledig stilling: Kiropraktor

  Klikk her for å se ledige stillinger for både turnuskiropraktorer og allerede autoriserte kiropraktorer

 • Ledig stilling: Annet

  Her kan du se ledige stillinger som ikke faller inn under de ovenstående kategoriene

Kontakt oss gjerne på Facebook-siden vår dersom du har spørsmål eller innspill. Du kan også sende mail eller benytte kontaktskjemaet til en av våre klinikker.

Våre Tjenester og Behandlingsmodaliteter | Vondtklinikkene

I listen nedenfor kan du se en oversikt over flere av våre tjenester innen utredning, rehabiliteringsterapi og fysikalsk behandling.

 • Fallforebygging (Balansetrening)

  Våre fysioterapeuter tilbyr rehabiliteringstrening innen fallforebygging og balansetrening.

 • Foredrag (Helse og ergonomi)

  Våre klinikere kan leies inn for å holde foredrag for bedrifter, organisasjoner og idrettslag.

 • Fysioterapi

  Aktiv rehabilitering og fysikalske behandlingsteknikker for skader og plager i muskel- og skjelett.

 • Intramuskulær Akupunktur (IMS)

  Vi tilbyr nålebehandling ved alle våre klinikker. Dette er også kjent intramuskulær stimulering eller tørrnåling

 • Krystallsykebehandling (Reposisjoneringsmanøver)

  Våre klinikere er særegent godt faglig utdannet innen utredning og behandling av krystallsyken. Blant annet med utredningsteknikken Dix-Hallpike og Epleys reposisjoneringsmanøver.

 • Moderne Kiropraktikk

  Evidensbasert og helhetlig kiropraktorbehandling for muskler, sener og ledd.

 • Massasje

  Våre klinikker tilbyr idrettsmassasje og andre typer massasje utført av offentlig autorisert helsepersonell.

 • Muskuloskeletal Laserterapi

  Lav-dose laserterapi er en moderne og trygg behandlingsform mot kroniske plager i muskler, bindevev og sener. Alle våre klinikker innehar laserapparater.

 • Muskulær Behandling

  Våre klinikere benytter seg av en rekke moderne og effektive muskulære behandlingsteknikker.

 • Offentlig Autorisert Helsepersonell

  Et solid og trygt kvalitetsstempel. Alle våre klinikere er offentlig helsepersonell, inkludert fysioterapeuter og kiropraktorer, og er lovregulert i henhold til det Norske Helsedirektoratet / HELFO.

 • Senevevsbehandling

  Vi tilbyr behandling og rehabilitering av seneskader og senebetennelser. Blant annet ved bruk av trykkbølge og senevevsverktøy (IASTM/Graston).

 • Trykkbølgebehandling

  Alle våre klinikker innehar moderne trykkbølgeapparat, samt at alle våre klinikere er utdannet innen denne behandlingsformen. Særlig effektiv behandling ved langvarige seneskader og senebetennelser.

 • Vestibulær rehabilitering

  Opptrening og rehabilitering ved vestibulære diagnoser – slik som kronisk svimmelhet og ustøhet.