Torrevieja

5 store helsefordeler ved å bo i vakre Torrevieja

Ingen stjernevurderinger enda.

Sist oppdatert 08/06/2019 av Vondtklinikkene – Tverrfaglig Helse

Torrevieja

5 store helsefordeler ved å bo i vakre Torrevieja


Mange frosne nordmenn snakker stadig om flytting til varmere strøk, men få gjennomfører det. Her er 5 store helsefordeler ved å bo i vakre Torrevieja og andre eksotiske, solfylte steder.

 

1. Sol, sol, sol!

Glem vitamin D mangel. Naturlig bedre vær enn i Norge og mindre mørketid fører til at vitamin D lagrene holder seg godt fylte. Forskning har vist at mangel på dette viktige vitaminet er direkte lenket til økt sensitivitet i både muskler og ledd – så med andre ord så fungerer dette altså direkte smertedempende!

Sol

 

2. Saltvann

Sjøens mineraler og saltvann har en positiv effekt på både hud og hår. Dette er grunnet vannets legende kraft gjennom høyt innhold av viktige mineraler.

Vanndråpe - Foto Wiki

 

3. Mindre stress

En roligere og mer balansert hverdag fører til mindre tilfeller av «stressnakke» og unødvendig stramme muskler. Den spanske livsstilen innbyder gjerne til et glass kald øl eller vin på stranden – og det å sitte på stranden og kikke på havet er ofte god terapi i seg selv.

Rødvin

 

4. Spansk mat

Paella, chorizo og tapas. Kan man få det bedre? Det spanske kostholdet er godt kjent for å være både smakfullt og sunt – dette gjør at man virkelig kan kose seg når man setter til livs deres deilige kulinariske retter.

Tapas i Spania

 


5. En mer aktiv livsstil

For mange, særlig eldre, kan det være vanskelig å holde seg aktive når vinteren setter inn her i Norge. Spania derimot, har et mye vennligere klima som gjør at det å bevege seg og trene utendørs er mye enklere året igjennom. En mer aktiv livsstil gjør virkelig susen for hjerte, lunger og sinnet.

Golfalbue er oppkalt etter sporten golf - Foto Wiki

– Frister det med et slag golf?

 

Konklusjon: 

Varmere strøk er generelt bedre for helsen hvis vi ser det store bildet. Så sikt deg inn mot et område du kunne tenke deg og bo i – og jobb hardt mot det målet. Kanskje du en vakker dag kan pensjonere deg i vakre Torrevieja? Ville ikke det vært fantastisk?

 

Vite mer?

Hvis du ønsker å vite mer så finnes det en flott Facebook-gruppe kalt «Nordmenn i Torrevieja» fylt randen av vennlige nordmenn som har sitt tilhold i Torrevieja. Husk også å dele innlegget i sosiale medier slik at folk kan se hvor fantastisk det er her!

 

Populær artikkel: – Ny alzheimers behandling gjenoppretter full minnefunksjon!

Alzheimers sykdom

Les også: – Ett glass øl eller vin for sterkere ben? Ja takk!

Øl - Foto Discover

 

Vi anbefaler følgende øvelser for økt stabilitet i skuldre, brystrygg og nakke:

– 5 effektive styrkeøvelser mot vonde skuldre

Trening med theraband

Les også: – Gode tøyeøvelser for brystryggen og mellom skulderbladene

Tøyeøvelser for brystryggen og mellom skulderbladene

 

Vondt.net – Vi er her for deg når du har vondt og trenger hjelp!

Youtube logo liten– Vennligst følg Vondt.net på YOUTUBE

(Følg og kommenter hvis du vil at vi skal lage en video med spesifikke øvelser eller uttøyninger for akkurat DIN problematikk)

facebook logo liten– Vennligst følg Vondt.net på FACEBOOK

(Vi forsøker å svare på alle meldinger og spørsmål innen 24-48 timer. Vi kan også hjelpe deg med å tolke MR-svar og lignende problemstillinger.)

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en stjernevurdering

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *