Is - Foto: Wikimedia Commons

Skrive gjesteinnlegg for Vondt.net? Her er noen fordeler!

5/5 (1)

Skrive gjesteinnlegg for Vondt.net? Her er noen fordeler!

Hvis du har en nyoppstartet webside eller blogg, så kan det være nyttig å skrive såkalte gjesteinnlegg på andre mer etablerte blogger. Dette gir nemlig bedre ranking i søkemotorer (google, bing, kvasir, yahoo osv.), samtidig som det gir direkte trafikk fra artikkelen.

Det er derfor vi ønsker å invitere personer med muskuloskeletal erfaring og ekspertise til å skrive gjesteinnlegg her hos oss. Til gjengjeld vil vi bytte lenker med deres webside (dere linker til oss og vi linker til dere), samt referere til deres artikkel eller webside i fremtidige innlegg der dette er relevant.

Is - Foto: Wikimedia Commons

Bedre ranking i søkemotorer

Etablerte blogger og websider har en høyere søkerating enn mer nyetablerte blogger og hjemmesider. Grunnen til dette er alder, delte lenker og innhold.

En god metode for å styrke sin blogg eller hjemmeside er ved å bytte lenker med andre mer etablerte blogger. Det er da mange blogger som ikke vil bytte direkte, men heller foretrekker at du skriver et gjesteinnlegg – slik at fordelene blir nogenlunde lik for begge involverte parter. I gjesteinnlegget lenker du til din egen hjemmeside og får dermed en ny innkommende lenke fra en sterk hjemmeside. De innkommende lenkene blir en bekreftelse fra eldre sider at din side ikke bare er en ny junkside. Dette fører igjen til en høyere score når noen søker etter din hjemmeside eller klinikk.

 

Eat blueberries - Photo Wikimedia Commons

 

Muskuloskeletal utdanning eller erfaring? I så fall ønsker vi å høre fra deg.

Hvis du har noen artikler du ønsker å dele med oss, samt at du har muskuloskeletal utdanning eller erfaring, så ønsker vi å høre fra deg på vår FACEBOOK side eller via vår ‘SPØR – FÅ SVAR‘ spalte.

Alle får svar, men det er dessverre ikke alle som blir godkjent som gjestebidragsytere. Vi vil spørre deg om det er noen spesielle områder av muskuloskeletal helse du kunne tenke deg å skrive om, og deretter sender du artikkelen til oss via facebook siden vår. Når vi har mottatt artikkelen og ser at du har lenket til oss på din hjemmeside vil vi lenke tilbake til deg, samt dele din artikkel når dette er relevant i fremtiden.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en stjernevurdering

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *