Alexander Andorff
Chiropraktir Umum jeung Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Élmu Kaséhatan]

- Nilai inti sareng Pasien dina Fokus

Hai, nami abdi Alexander Andorff. Tukang Nyusun chiropractor sareng terapi rehabilitasi. Kuring kapala redaktur tina Vondt.net sareng klinik Vondt. Salaku kontak primér modern dina gangguan musculoskeletal, éta karesep nyata ngabantosan pasien balik kana kahirupan sapopoé anu langkung hadé.

Hiji studi komprehensif sareng pendekatan modéren pikeun pengobatan mangrupikeun nilai inti pikeun Klinik Nyeri - sareng mitra kami. Kami damel raket sareng spesialis médis sareng GP pikeun ngaoptimalkeun hasilna. Ku cara kieu, urang tiasa masihan seueur pangalaman sabar anu langkung saé sareng langkung aman. Nilai inti kami diwangun ku 4 poin utama:

  • Studi Individualisasi
  • Perlakuan Modern, Dumasar Bukti
  • Sing sabar dina Fokus - Salawasna
  • Hasil Ngaliwatan Kompetensi Tinggi

Kalayan langkung ti 70000 pengikut dina média sosial, ogé caket kana 2.5 juta panémbong halaman dina sataun, ogé henteu héran pikeun seueur jalma anu urang ngaréspon unggal dintenna pikeun patarosan ngeunaan therapist anu disarankeun di panjuru nagara upami sacara géografis sesah ngahontal kami.

Ti jaman ka jaman urang nampi seueur patarosan anu matak hésé pikeun ngajawab sadayana, sareng éta pasti naha urang nyiptakeun bagian anu misah anu disebut «milarian klinik anjeun»- dimana kami ogé bakal, salian ti klinik anu aya hubunganana sareng kami, nambihan saran kami pikeun ahli kaséhatan anu diidinan ku masarakat di daérah anjeun.

Rumaos ngahubungi kuring Saluran Youtube urang lamun aya patarosan atanapi kamandang.

Tulisan Panganyarna dina Blog Kaséhatan urang:

6 tanda awal osteoarthritis

6 Tanda Awal Osteoarthritis

/
6 Tanda Awal Osteoarthritis Osteoarthritis katelah osteoarthritis ...
kana 5 tahap osteoarthritis

Éta 5 Tahap Kneartrose

/
5 Tahapan Sambutan Mawar Naha anjeun terang yén osteoarthritis tina tuur dibagi ...
8 ukuran anti-radang ngalawan rematik

8 Ukuran anti-radang Alam Ngalawan Rématik

/
  8 Ukuran anti-radang Alami Ngalawan Reumatisme Rématik ...
7 Ukuran Peledihan Semu Alam pikeun Asam

7 Ukuran Peledihan Semu Alam ngalawan Asam

/
7 Ukuran Leutik Gawat Alam pikeun Asam Asuh nyaéta…
7 tanda awal asam urat

7 Tanda Awal Gout

/
7 Tanda Mimiti Asam Asing Ieu 7 tanda awal asam urat ...
7 cara LDN tiasa ngabantosan ngalawan fibromyalgia

7 Cara LDN Bisa Ngalawan Ngalawan Fibromyalgia

/
7 Cara LDN Bisa Ngalawan Ngalawan Ngalawan Fibromyalgia LDN (Dosis Naltrexone Dosis rendah)…