VondtKlinikkene

Nå har vi lansert et spennende nytt konsept for utredning og behandling: VondtKlinikkene.

VondtKlinikkene vil altså være affilierte klinikker med særegent høy kompetanse som vi samarbeider med når det kommer til utredning, behandling og opptrening. Vi takker alle som har gitt uttrykk for at de ønsker at vi startet dette tiltaket – og vi føler at dette vil kunne gi en ekstra dimensjon til informasjonstilbudet og rådene vi gir her på Vondt net.

 

I listen nedenfor vil du finne informasjon om de tilknyttede klinikkene. Etterhvert som tiden går vil du kunne forvente at det legges til flere klinikker her.

 

Akershus og Oslo

Anbefalte klinikker i Akerhus og Oslo med høy kompetanse på utredning, behandling og opptrening av skader og smerter i muskler, sener, nerver og ledd.

 

Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Adresse: Wergelands Gate 5, 2080 Eidsvoll, Akershus

Nettside: Eidsvollkiropraktorsenter.no

Online timebestilling: Eidsvollkiropraktorsenter.no

 

En tverrfaglig og toppmoderne klinikk med fokus på utredning og behandling av langvarige smerter og kroniske smertediagnoser – inkludert bløtvevsrevmatisk fibromyalgi.

Deres kompetanse skinner blant annet gjennom i denne store informasjonsguiden de har skrevet om bløtvevsrevmatisme (se lenke nedenfor). Klinikken ligger kun 30 minutter med tog fra Oslo S. Du trenger ikke henvisning for å få hjelp der – kontakt dem i dag hvis du lurer på om de kan hjelpe deg med din muskuloskeletale smerteproblematikk.

 

Les mer: Alt du Bør Vite om Bløtvevsrevmatisme (Fibromyalgi)

Lenken åpner i et nytt vindu.