Home » Vondt? Vondt!

Vondt? Vondt!

Anbefalt nettbutikk for kvalitetsprodukter:

Anbefalt tverrfaglig klinikk for behandling og utredning

Klikk på bildet ovenfor for å besøke deres nettside. En tverrfaglig, moderne klinikk i Akershus for deg som er rammet av langvarige plager og som ønsker en evidensbasert tilnærming.

  • 4 minutter med tog fra Gardermoen
  • 29 minutter med tog fra Oslo

www.raaholtkiropraktorsenter.no

Velkommen til Vondt.net – vårt hovedformål er å hjelpe deg med vondtene dine.

 

Siden er ment som en evidensbasert guide du kan forholde deg til ved muskel-, skjelett og nervelidelser. Våre artikler er alltid skrevet av eksperter på dette fagområdet (kiropraktorer, fysioterapeuter eller manuellterapeuter). Vi ønsker likevel å gjøre alle våre lesere klar over at denne siden ikke skal fungere som en substitutt for å få riktig behandling, men snarere en måte for deg som har vondt til å få informasjon om ditt vondt og dermed velge best mulig vei videre utifra dette.

 

Bruk menyene for å finne fram til det du lurer på vedrørende muskuloskeletale plager eller behandlingsformer.

 

Smerter og vondt.

Smerte er kroppens måte å si ifra at noe er galt på. Det kan ha vært dysfunksjon i lang tid før smerte i det hele tatt oppstår, men etter en viss tid vil smertesignalene fortelle deg at ‘her må du gjøre noe før dette blir en kronisk plage’. Disse signalene kommer i mange forskjellige former og fasonger; skarpe, prikkende, murrende, ilende, brennende – er alle ord som blir benyttet daglig for å forklare klinikere hvordan vondtet oppleves. Disse ordene gir klinikeren deres første indikasjon på hva som kan være galt.

 

Spørsmål eller kommentarer?

Vi har artikler som dekker det meste av muskuloskeletale plager, men dersom du har spørsmål eller lignende, så oppfordrer vi deg til å legge igjen en kommentar eller spørsmål i våre kommentarfelt på undersiden av artiklene.

Bevegelse er den beste medisin! Her er skånsomme øvelser for korsryggen som egner seg for alle med smerter i muskler og ledd. Se videoen ved å trykke på bildet nedenfor:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR (Klikk her)

Ad

Nyeste kommentarer

Linkbytte for mer trafikk til din hjemmeside?

Vondt.net - Muskuloskeletal informatikk