skriver paa laptop

skriver paa laptop

Skriv med oss!

Ønsker du å skrive artikler for oss som gjesteskribent – eller ønsker du et utfyllende svar angående din problematikk? Kanskje har du informasjon om helsetilstander eller egne erfaringer som andre kan ha nytte av? Vårt tilbud om å være gjesteskribent på vår side er meget populært og vi håper du også vil være en del av teamet vårt framover – på denne måten kan vi hjelpe så mange som mulig og spre viktig informasjon til et så stort område som mulig.

 

Et godt eksempel på et vellykket gjesteinnlegg kom fra Ida Christine. Det het «Å Leve med Myalgisk Encefalopati (ME)» (trykk på lenken for å lese det) og fikk en bred og positiv respons i sosiale medier. Ida Christine meldte også at hun hadde fått mange personlig støttemeldinger og takk fra personer som var i en lignende situasjon som henne.

 

Eller ønsker du et grundig svar fra fysioterapeut eller kiropraktor angående et muskuloskeletalt problem du plages med? Ved å skrive så detaljert som mulig (desto mer informasjon du skriver jo mer nøyaktig kan vi være i vår besvarelse) og benytte skjemaet, samt malen nedenfor, så er du garantert et utfyllende svar fra offentlig autorisert kiropraktor eller fysioterapeut. Vi gjør oppmerksom på at tjenesten er helt gratis.

 


3 steg for å sende inn innlegg

1. Kopier malen nedenfor (marker den og trykk «kopier» eller Ctrl+C, og deretter «lim inn» (Ctrl+V) i tekstskriveren. En annen mulighet er å kopiere malen inn i Microsoft Word og deretter – når du er ferdig – lime den tilbake i tekstredigeren nedenfor.

2. Besvar spørsmålene i malen (husk å skrive så detaljert og så mye informasjon som mulig – ikke bruk «ja», «nei» eller enkeltord. Grunnen til at vi ber deg om å være detaljert er at selv den minste ting kan være en viktig pekepinn i forhold til din problemstilling og hvordan vi best løser denne). Du kan velge å være anonym ved innsendelse.

3. Malen (kopier og lim inn i tekstredigereren nedenfor):

Alder / kjønn: Fyll inn informasjon her

Aktuelt – din smertesituasjon (utfyllende om ditt problem, din hverdagssituasjon, funksjonsnedsettelser og hvor du har vondt): Fyll inn informasjon her

Aktuelt – smertelokalisasjon (hvor er smertene): Fyll inn informasjon her

Aktuelt – smertekarakter (hvordan vil du beskrive smerten): Fyll inn informasjon her

Hvordan holder du deg aktiv / i trening: Fyll inn informasjon her

Tidligere bildediagnostikk (Røntgen, MR, CT og/eller diagnostisk ultralyd) – hvis ja, hvor/hva/når/resultat: Fyll inn informasjon her

Tidligere skader / traumer / ulykker – hvis ja, hvor/hva/når: Fyll inn informasjon her

Tidligere operasjoner / kirurgi – hvis ja, hvor/hva/når: Fyll inn informasjon her

Tidligere utredninger/blodprøver – hvis ja, hvor/hva/når/resultat: Fyll inn informasjon her

Tidligere behandling – hvis ja, hva slags behandlingsmetoder og resultater: Fyll inn informasjon her

Annet (tilleggsinformasjon) –

 

 

 


[user-submitted-posts]

 

Oppsummering

  • Bruk malen ovenfor for å sende inn spørsmål og henvendelser
  • Enstavelse-svar og korte beskrivelser kan medføre at din henvendelse ikke kan besvares tilstrekkelig – så sørg for at du skriver så detaljert som mulig
  • Husk å fylle inn tittel på innlegget (post title) og ønsket visningsnavn (your name), samt kategori (category)
  • Hvis du ønsker å være anonym så fyller du bare ut et falsk navn og falsk alder

skriver paa laptop 2

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *