Home » Hvor har du vondt?

Hvor har du vondt?

Anbefalt nettbutikk for kvalitetsprodukter:

Hvor har du vondt?

Dette er som regel de første ordene du vil høre når du oppsøker en kliniker. De neste spørsmålene vil be deg beskrive vondtet slik at problemet kan kartlegges grundig.

 

Vi må også ha denne informasjonen for å kunne hjelpe deg best mulig, og derfor har vi skrevet artikler om de aller fleste områdene man får muskuloskeletale plager i. Bruk menyene for å finne fram.

Visste du at aktivitet er den beste medisin? Derfor anbefaler vi at du gjør øvelser aktivt for å forebygge plager - slik som disse øvelsene mot karpal tunnel syndrom. Se beskrivelse på øvelsene her:

1 kommentar

  1. Arild Ljådal sier:

    Hei
    Jeg er plaget med røde og ømme tær på høyre fot. Det er stort sett i alle tærne med unntak av stortåen. Dette har vart i ca. 1-2 måneder. Jeg går vanligvis en 6-9 km daglig. Det er litt smertefullt når jeg går. Det er også ømt under tåballen. Jeg har også plaget med tennisalbue. Har dere noen råd og eventuelt si noe og hva dette skyldes? Kan det være noen sammenheng mellom tær og albue? Har vært hos fastlegen og fått to salver til å smøre på de ømme tærne, men det har ikke hjulpet. På forhånd takk for svar. 🤔

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR (Klikk her)

Ad

HJELP DEG SELV:

Lindring mot muskel og leddsmerter?

Prøv denne: Biofreeze-spray-118ml-300x300

Biofreeze (Kulde- / kryoterapi)

kjøp nå

Nyeste kommentarer

Linkbytte for mer trafikk til din hjemmeside?

Vondt.net - Muskuloskeletal informatikk