Home » Hvor har du vondt?

Hvor har du vondt?

Anbefalt nettbutikk for kvalitetsprodukter:

Anbefalt tverrfaglig klinikk for behandling og utredning

Klikk på bildet ovenfor for å besøke deres nettside. En tverrfaglig, moderne klinikk i Akershus for deg som er rammet av langvarige plager og som ønsker en evidensbasert tilnærming.

  • 4 minutter med tog fra Gardermoen
  • 29 minutter med tog fra Oslo

www.raaholtkiropraktorsenter.no

Hvor har du vondt?

Dette er som regel de første ordene du vil høre når du oppsøker en kliniker. De neste spørsmålene vil be deg beskrive vondtet slik at problemet kan kartlegges grundig.

 

Vi må også ha denne informasjonen for å kunne hjelpe deg best mulig, og derfor har vi skrevet artikler om de aller fleste områdene man får muskuloskeletale plager i. Bruk menyene for å finne fram.

Bevegelse er den beste medisin! Her er skånsomme øvelser for korsryggen som egner seg for alle med smerter i muskler og ledd. Se videoen ved å trykke på bildet nedenfor:

1 kommentar

  1. Arild Ljådal sier:

    Hei
    Jeg er plaget med røde og ømme tær på høyre fot. Det er stort sett i alle tærne med unntak av stortåen. Dette har vart i ca. 1-2 måneder. Jeg går vanligvis en 6-9 km daglig. Det er litt smertefullt når jeg går. Det er også ømt under tåballen. Jeg har også plaget med tennisalbue. Har dere noen råd og eventuelt si noe og hva dette skyldes? Kan det være noen sammenheng mellom tær og albue? Har vært hos fastlegen og fått to salver til å smøre på de ømme tærne, men det har ikke hjulpet. På forhånd takk for svar. 🤔

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR (Klikk her)

Ad

Nyeste kommentarer

Linkbytte for mer trafikk til din hjemmeside?

Vondt.net - Muskuloskeletal informatikk