Spinologi

De hvitkledde i Moelv. Spinologi og alternativ behandling.

5/5 (4)

Sist oppdatert 06/08/2021 av Vondtklinikkene – Tverrfaglig Helse

De hvitkledde i Moelv. Spinologi og alternativ behandling.

Spinologi

Spinologi

De hvitkledde i Moelv er også kjent som Backyard Body Center. De bedriver alternativ behandling, med hovedfokus på Spinologi. Spinologi er en behandlingsform som bygger på kunnskap fra Persisk healing, med røtter tilbake nærmere 4000 år i følge nettsiden til Moravia Monastic University – men Spinologi som yrke ble først startet i 1980-årene, da gjennom en mann fra London, Dr. Reginald Gold. Spinologi er ikke en anerkjent behandlingsform, og ikke offentlig helseautorisert i Norge.

 

Godt alternativ: Hvis du ønsker et annet godt alternativ i nærheten av deg, så anbefaler vi Ottestad kiropraktorsenter – der samtlige som jobber der har 6-årig utdanning med full henvisnings og sykmeldingsrett. En grundig utredning er viktig for optimal behandling.

 

Visste du at: – Blåbærekstrakt har en bevist smertelindrende og inflammasjonsdempende effekt?

 

Spørsmål? Ta direkte kontakt med oss på facebook.

 

Spørsmål:

– Er en spinolog offentlig helseautorisert?

Nei, en spinolog er ikke offentlig helseautorisert – men det betyr ikke nødvendigvis at det ikke fungerer.

 


– Hva behandler en spinolog?

Spinologi er en alternativ behandlingsform som behandler en rekke muskuloskeletale tilstander, men med fokus på ryggraden. Det forekommer tilnærmet ingen forskning på området. Det er en spirituell form for behandling, som søker etter å forene kropp og sinn, gjennom å assistere kroppen til å lege seg selv.

 

– Er det offentlig refusjon på spinolog behandling hos de hvitkledde i Moelv?

HELFO gir ikke offentlig refusjon på spinologi behandling. Offentlig refusjon tilfaller kun offentlig helseautoriserte yrker med omfattende utdanning. For eksempel fysioterapi eller kiropraktikk utdanning.

 

– Hva er adressen til de hvitkledde i Moelv?

Du finner de hvitledde i Moelv, også kjent som Backyard Body Center, i Parkveien 2, 2390 Moelv.

 

– Hvilke åpningstider har de hvitkledde i Moelv?

De hvitkledde i Moelv har åpent tirsdag og torsdag, fra kl.10 – kl.17.

 

– Telefonnummer til de hvitkledde i Moelv?

De hvitkledde i Moelv kan nås på 62360809.

 

Sist oppdatert: 26.05.2014

Kommentarer – eller noe som mangler i artikkelen? Legg de til i kommentarfeltet. Så svarer vi, og eventuelt utbedrer, så raskt som mulig.

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en stjernevurdering

2 replies
  1. Tommy G. says:

    Ikke noe svar hos de hvitkledde, men gikk til det andre alternativet dere anbefalte (Ottestad kiropraktorsenter). Meget grundig utredning og pga nervesmertene i beina ble jeg henvist direkte til MR undersøkelse – dette avdekket et prolaps som jeg dermed måtte ta med i beregningen for videre trening og behandling. Fikk deretter meget gode tilpassede øvelser og behandling! Takk for gode råd Vondt net. 🙂

    Svar
  2. kari Haugrud Setsaas says:

    De er fantastiske. Jeg var hardt skadd etter en rideulykke med brudd i rygg virvel, bekken, hofte og generell kompresjon av ryggsøylen. Sykehuset sa jeg skulle bare leve som før, det var ingenting å gjøre. De hvitkledde har reddet meg fra enorme smerter og hjulpet meg til å bli arbeidsfør igjen! De er virkelige engler! Evig takknemlig. ❤️??

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *