KLINIKAT E DHIMBJES

- Vizioni yne? Ne Gjithmonë Punojmë Për Të Jemi Profesionistët më të Mirë të Autorizuar të Shëndetit Publik në Muskujt, Tendunet dhe Nyjet

VondtKlinikkene është një rrjet profesional gjithnjë në rritje i klinikave me dëshirën për të pasur gjithmonë kompetencë unike të lartë në vlerësim, trajtim dhe trajnim. Në listën më poshtë do të gjeni më shumë informacion në lidhje me klinikat tona të shoqëruara, si dhe partnerët. Vizioni ynë është që ju të ndjeheni të sigurt se po merrni përvojën më të mirë të pacientit të siguruar nga profesionistë të kujdesit shëndetësor të autorizuar publikisht me ekspertizë të specializuar në muskujt, tendinat dhe nyjet.

 

Oslo

Lambertseter: Lambertseter Chiropractor Center dhe Fizioterapi

Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo (Lambertseter Senter - Helsehuset)

www.lambertseterkiropraktorsenter.nr

 

Gji

Eidsvoll: Qendra Chiropractor dhe Fizioterapia e shëndetshme Eidsvoll

Porta Wergelands 5, 2080 Eidsvoll (Sundet)

www.eidsvollkiropraktorsenter.nr

Eidsvoll: Råholt Qendra Chiropractor dhe Fizioterapia

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt (AMFI - Helsehuset)

www.raaholtkiropraktorsenter.nr

 

Përshëndetje, emri im është Alexander Andorff. Kirotraktor i autorizuar dhe terapist i rehabilitimit biomekanik.

Unë jam kryeredaktori i Vondt.net dhe Vondtklinikkene - dhe punoj në Lambertseter Chiropractor Center dhe Fizioterapi. Si një kontakt primar modern në çrregullimet muskulo-skeletore, është një kënaqësi e vërtetë për të ndihmuar pacientët të kthehen në një jetë më të mirë të përditshme.

 

Një studim gjithëpërfshirës dhe një qasje moderne ndaj trajtimit janë vlerat thelbësore për Klinikat e Dhimbjes - dhe partnerët tanë. Ne punojmë ngushtë me specialistë mjekësorë dhe mjekë të përgjithshëm për të optimizuar rezultatet. Në këtë mënyrë, ne mund t'u japim shumë më tepër përvojë dhe më të sigurt pacientit. Vlerat tona kryesore përbëhen nga 4 pika kryesore:

 

  • Studim i individualizuar

  • Trajtimi modern, i bazuar në prova

  • Pacienti në Fokus - Gjithmonë

  • Rezultatet përmes kompetencës së lartë

Me mbi 85000 ndjekës në mediat sociale, si dhe afër 15 milionë vizitorë në vit (që nga marsi 2022), nuk është gjithashtu befasuese për shumë njerëz që ne u përgjigjemi çdo ditë pyetjeve rreth terapistëve të rekomanduar në të gjithë vendin nëse është gjeografikisht e vështirë të na arrini. Kohë pas kohe ne marrim kaq shumë pyetje sa mund të jetë e vështirë për t'iu përgjigjur të gjithave, dhe kjo është pikërisht arsyeja pse ne kemi krijuar këtë pjesë - ku ne gradualisht, përveç klinikave tona të lidhura, do të shtojmë rekomandimet tona brenda rekomanduara posaçërisht publikisht profesionistë të autorizuar shëndetësorë në zonën tuaj të afërt.

 

Pacienti: Rezervoni kohën për sëmundjet e muskujve dhe kyçeve?

Nëse dëshironi të lexoni më shumë rreth klinikave ose të rezervoni një termin, mund të klikoni në lidhjet e mësipërme. Takimet bëhen në faqet përkatëse të klinikave. Mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni pyetje ose të ngjashme.

 

Fizioterapisti ose Kiropraktori: Punoni me ne?

Klinikat tona mund të tregojnë një kohezion të mirë social, lista të ngarkuara pacientësh, mundësi të mira fitimi dhe një platformë të shkëlqyer për të mësuar. Ne jemi gjithmonë në kërkim të profesionistëve të aftë - dhe shpesh kemi mundësi edhe pse zakonisht nuk kemi nevojë të postojmë pozicione pune për shkak të njerëzve që aplikojnë të pakërkuar. Klinikat e dhimbjes kanë një fokus të veçantë në kiropraktikën moderne dhe fizioterapinë, por ne jemi gjithashtu shumë të interesuar të dëgjojmë nga naprapatët, osteopatët dhe masazhatorët. Për të na kontaktuar, ju kërkojmë të dërgoni një mesazh direkt në një nga klinikat e mësipërme. Mezi presim të dëgjojmë nga ju.