Vitaepro reklame med Håvard Bakke – Funker det for deg?

Ingen stjernevurderinger enda.

Vitaepro reklame med Håvard Bakke – Funker det for deg?

I disse glade dager når sommeren står på hell og vi nyter det siste av solskinnet i lun aftensol, er det en ting som har skapt mye irritasjon blant befolkningen, både i sosiale medier og dagligpratet; vitaepro reklamen med Håvard Bakke. Problemet er bare det at etterhvert som den kryper under huden på deg – så blir den farlig fengende, selv om du liker det eller ikke.

 

I kommentar feltet på forskning.no i en artikkel som omhandler Vitaepro’s effekt, kan vi blant annet lese:

 

“Vitaepro har den mest irriterende reklamekampanjen på tv jeg noensinne har sett. “Jeg er bleik. Huden er som grus osv” Jeg sverger at jeg aldri skal kjøpe en eneste vitaepropakke i ren trass over den slitsomme kampanjen.. Dessuten er det ingenting som slår frukt og grønt. Spise frukt og grønt hver dag er mere enn nok.” – Michael W.

 

Det er nok mange som tar seg selv i å nikke anerkjennende til hva Michael skriver her, for maken til tung reklamekampanje skal man nok se lenger etter. Håvard Bakke’s monotone stemme strømmer nemlig ut av tv-bokser, radio og internettkampanjer landet over – om igjen og om igjen, til de fleste av oss har lyst til å putte bomull i ørene og sende noen velvalgte gloser Håvard sin vei… helt til du tar deg selv i å gå og nynne på sangen til alle døgnets tider. Vitaepro has you…


 

Hva inneholder Vitaepro?
VitaePro er et kosttilskudd som inneholder Astaxanthin, Lutein, Zeaxanthin, Omega 3, samt C-, D- og E-vitamin. Forskningen er enig i at Omega 3, samt C-, D- og E-vitamin er livsviktige for kroppen – ifølge flere studier kan det være skadelig å ta for mye D og E-vitamin, da de i motsetning til C-vitamin er fettløselige- og ikke vannløselige antioksidanter. Vannløselige antioksidanter kan kroppen skille ut med urinen, men standpunktet tidligere har vært at kroppen ikke klarer å skille ut D og E-vitamin gjennom biologiske mekanismer. Nyere forskning har vist at dette er feil. Forskning publisert Mars 2013, beviste at det finnes slike mekanismer som gjør det nærmest umulig å ta for mye E-vitamin.

“No level of vitamin E in the diet or from any normal use of supplements should be a concern, according to an expert from the Linus Pauling Institute at Oregon State University. The review was just published in the Journal of Lipid Research.  (les hele studien her)

“I believe that past studies which have alleged adverse consequences from vitamin E have misinterpreted the data,” said Maret Traber, an internationally recognized expert on this micronutrient and professor in the OSU College of Public Health and Human Sciences.”

 

Maret Traber viser heller til at det er mye farligere å ha for lite vitamin D og E, og nevner at så mange som 90% i den amerikanske befolkningen får i seg for lite vitamin E gjennom sin daglige diett.

 

Vitaepro – Funker det for deg?

Uavhengig av om reklamen for Vitaepro irriterer deg eller ikke – har Vitaepro tilskudd funket for deg? I så fall vil vi gjerne høre om det i kommentarfeltet du finner nedenfor.

 

Vitaepro reklamefilmen og sangtekst / lyrikk:

Her har du reklamen med Håvard Bakke i spissen.
Small Film produksjon ved Elisabeth Enstad.
Regi: Mikkel Ohrvik.
Musikk: Torstein Bieler.

“Jeg er bleik, huden er som grus.
Lå på 100 røyk om dagen, kjeften full av snus.
Jeg er stiv, knirker når jeg går.
Hakke vært ute av døra, på haugevis av år.

Men nå har alt blitt forandra, jeg trives med meg sjæl,
Alle damer de blunker til meg, jeg jogger hver dag til jobben,
og hjertet pumper blod, ta en vitaepro som du får av meg,
for det funker for meg – det er ingen andre enn deg sjæl som hjelper deg,
og hvis det virker for meg, da bør det funke med vitaepro for deg…”


Vitaepro reklame med Håvard Bakke – funker det for deg?

Likte du artikkelen vår? Legg igjen en stjernevurdering