KLINIK SAKIT

- Visi Kami? Kami Salawasna Ngerjakeun Janten Profesional Perawatan Kaséhatan Umum Anu Dibéré Otot Kana Otot, Dendon Sareng Sendi

VondtKlinikkene mangrupa jaringan profésional kantos-tumuwuh tina klinik kalawan kahayang pikeun salawasna mibanda kompetensi uniquely tinggi dina assessment, perlakuan jeung latihan. Dina daptar di handap ieu anjeun bakal mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan klinik anu aya hubunganana sareng urang, ogé mitra. Visi kami pikeun anjeun ngaraos yakin yén anjeun kéngingkeun pangalaman pasién pangsaéna anu disayogikeun ku ahli kaséhatan anu diidinan ku masarakat awam kalayan kaahlian khusus dina otot, urat sareng sendi.

 

Oslo

Lambertseter: Lambertseter Chiropractor Center sareng Fisioterapi

Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo (Lambertseter Senter - Helsehuset)

www.lambertseterkiropraktorsenter.no

 

Teluk

Lebaran: Pusat Chiropraktik Sehat Eidsvoll sareng Fisioterapi

Gerbang Wergelands 5, 2080 Eidsvoll (Sundet)

www.eidsvollkiropraktorsenter.no

Lebaran: Råholt Chiropraktor Center sareng Fisioterapi

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt (AMFI - Helsehuset)

www.raaholtkiropraktorsenter.no

 

Hai, nami abdi Alexander Andorff. Kiropraktor otorisasi sareng therapist rehabilitasi biomekanis.

Kami editor-in-chief Vondt.net sareng Vondtklinikkene - sareng damel di Lambertseter Chiropractor Center sareng Fisioterapi. Salaku kontak primér modéren dina karusuhan musculoskeletal, éta mangrupikeun kasenangan anu nyata pikeun ngabantosan pasién pikeun hirup deui anu langkung saé.

 

Hiji studi komprehensif sareng pendekatan modéren pikeun pengobatan mangrupikeun nilai inti pikeun Klinik Nyeri - sareng mitra kami. Kami damel raket sareng spesialis médis sareng GP pikeun ngaoptimalkeun hasilna. Ku cara kieu, urang tiasa masihan seueur pangalaman sabar anu langkung saé sareng langkung aman. Nilai inti kami diwangun ku 4 poin utama:

 

  • Studi Individualisasi

  • Perlakuan Modern, Dumasar Bukti

  • Sing sabar dina Fokus - Salawasna

  • Hasil Ngaliwatan Kompetensi Tinggi

Kalayan langkung ti 85000 pengikut dina média sosial, ogé caket 15 juta sémah sataun (sapertos Maret 2022), éta ogé henteu heran seueur urang ngabales unggal dintenna pikeun patarosan ngeunaan ahli terapi anu disarankeun di sakuliah nagara upami sacara géografis hésé. ngahontal kami. Ti jaman ka jaman urang nampi seueur patarosan anu matak hésé pikeun ngajawab sadayana, sareng éta pasti naha urang parantos nyiptakeun bagian ieu - dimana kami bakal laun, salian ti klinik anu aya hubunganana sareng kami, nambihan saran kami dina rekomendasi anu disarankeun sacara umum. ahli kaséhatan anu berwenang di daérah caket anjeun.

 

Pasén: Waktu Buku Pikeun Otot sareng Panyakit Sendi?

Upami anjeun hoyong maca langkung seueur ngeunaan klinik atanapi mesen janji, anjeun tiasa pencét kana tautan di luhur. Janjian dilakukeun dina halaman wéb masing-masing klinik. Ngarasa Luncat ngahubungi kami lamun anjeun ngagaduhan patarosan atanapi anu sapertos.

 

Physiotherapist atanapi Chiropractor: Gawé sareng kami?

Klinik kami tiasa nunjukkeun kohési sosial anu saé, daptar pasien anu sibuk, kasempetan penghasilan anu saé sareng platform anu saé pikeun diajar. Kami teras-terasan milarian profésional anu terampil - sareng sering ngagaduhan kasempetan sanaos urang biasana henteu kedah masangkeun posisi padamelan kusabab jalma-jalma ngalamar anu henteu diperyogikeun. The klinik nyeri boga fokus husus dina chiropractic modern jeung physiotherapy, tapi urang ogé pisan museurkeun dédéngéan ti naprapaths, osteopaths na masseurs. Pikeun ngahubungi kami, kami nyuhunkeun anjeun ngirim pesen langsung ka salah sahiji klinik di luhur. Kami ngarepkeun ngadangu ti anjeun.