psikiatik rematik

9 Tanda Awal tina Sindrom Psoriatik

4.8 / 5 (55)

9 Tanda Awal tina Sindrom Psoriatik

Rematik psoriatic nyaéta kasakit gabungan rematik.

Rematik Psoriatic bisa nyababkeun nyeri sareng peradangan di mendi anjeun. Ieu aya salapan tanda awal anu ngamungkinkeun anjeun ngakuan diagnosis rématik ieu dina tahap awal.

 

Psoriasis mangrupikeun panyakit kulit anu nyababkeun silvery, kulit flaky dina siku, kulit sirah sareng dengkul. Kira-kira 30 persén jalma anu ngagaduhan panyakit kulit ieu ogé kapangaruhan ku psoriatic arthritis. Rematik Psoriatic utamina mangaruhan tonggong sareng ramo - sareng ngakibatkeun nyeri sendi, kaku sareng peradangan.

 

Kami merjuangkeun jalma anu ngagaduhan diagnosa nyeri kronis sareng panyakit anu gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun pangobatan sareng pamariksaan - hal anu henteu sadayana satuju, hanjakalna. Bagikeun tulisan éta, siga kami dina halaman FB kami og saluran YouTube urang (klik di dieu) dina média sosial ngiringan kami dina perang pikeun kahirupan sapopoé anu langkung saé pikeun jalma anu nyeri kronis.

 

(Klik di dieu upami anjeun hoyong bagikeun tulisan éta salajengna)

 

Dina tulisan ieu, urang ngalangkungan 9 tanda awal rematik psoriatic anu ngamungkinkeun anjeun sadar diagnosis di tahap awal - sahingga kéngingkeun pangobatan anu pas. Di handap tulisan anjeun ogé tiasa maca koméntar ti pamiarsa sanés.

 



Naha anjeun mikir-mikir aya atanapi anu anjeun hoyong langkung tina ngeusian profésional sapertos kitu? Tuturkeun kami dina kaca Facebook kami «Vondt.net - Kami ngaleungitkeun nyeri anjeun»Atanapi Saluran Youtube urang (dibuka dina tautan anyar) kanggo naséhat anu saé kanggo inpormasi kaséhatan anu mangpaat.

 

1. Peradangan panon

Titisan panon di Panyakit Sjøgren

Urang mimitian ku gejala anu sering kagét seueur - nyaéta peradangan panon. Jalma anu gaduh psoriatic rematik gaduh insiden peradangan anu langkung luhur dina panon. Ieu tiasa kalebet iritasi, nyeri, panon beureum, kulit sareng kulit beureum di sekitar panon.

Peradangan panon sapertos kitu disebat uveitis. Upami anjeun menderita rematik psoriatik, anjeun gaduh 7-17% kasempetan pikeun ngembangkeun jinis peradangan panon ieu - peradangan anu tiasa nyababkeun komplikasi visi sareng karusakan visual kusabab kurangna pangubaran. Perawatan utamana ubar pikeun bantal sareng ngirangan peradangan.

 

Ieu negeskeun pentingna tulisan ieu. Diagnosis awal tiasa mastikeun yén panon anjeun dilestarikan sareng yén peradangan henteu ngaruksak saraf optik panon atanapi karusakan anu sanés.

 

Maca deui: - 5 Latihan olahraga pikeun anu gaduh Fibromyalgia

lima latihan olahraga pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia

Pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan latihan latihan ieu - atanapi nonton pidéo ieu di handap.

 



VIDEO: 5 Latihan gerak pikeun anu lemes sareng Rématik Campuran

Tenang sareng dikendali latihan sareng latihan tiasa ngabantosan anjeun ngirangan setrés fisik sareng méntal dina awak anjeun. Dina pidéo di handap ieu anjeun tiasa ningali program latihan kalayan lima latihan anu béda anu tiasa ngabantosan anjeun ngirangan setrés.

Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang (klik di dieu) kanggo tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Wilujeng sumping janten!

 

2. Bareut sareng akumulasi cairan dina mendi

rematik2

Tanda ciri tina rematik psoriatic sareng jinis séjén panyakit gabungan rematik nyaéta rematik. Peradangan sendi ogé bakal ngabalukarkeun warna kulit beureum, pamekaran panas sareng bareuh lokal.

 

Jaringan radang ngahasilkeun panas alatan kana katingkatan kagiatan radang. Sendi anu radang tiasa karasa panas nalika aya keuna. Naha anjeun terang yén aya ukuran anti-radang ngalawan peradangan sapertos kitu? Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu via tautan di handap.

 

Teuing seueur jalma anu kaserang ku nyeri kronis sareng panyawat anu ngancurkeun kahirupan sapopoe - éta naha urang ajak anjeun Bagikeun tulisan ieu di média sosialEntong gratis halaman Facebook urang og channel YouTube (klik di dieu) terus ucapkeun, "Sumuhun pikeun langkung seueur panalungtikan ngeunaan nyeri kronis diagnosis".

 

Ku cara kieu, urang tiasa ngajantenkeun gejala anu pakait sareng diagnosis ieu langkung katingali sareng mastikeun yén langkung seueur jalma dianggap serius - sahingga kéngingkeun bantosan anu diperyogikeun. Kami ogé ngarepkeun yén paningkatan perhatian sapertos kitu tiasa nyababkeun dana anu langkung ageung pikeun panilitian ngeunaan metode penilaian sareng pangobatan anu énggal.

 

Ogé baca: 7 Perawatan alami pikeun rematik Psoriasis

Pangubaran alami pikeun rematik psoriatic

Di dieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan tujuh perlakuan alami anu béda pikeun rematik psoriasis.

 



3. nyeri deui low (Lumbago)

Lalaki tetep di bagian kénca tukangeun nyeri deui

Artritis psoriatic langsung dikaitkeun sareng paningkatan kajadian nyeri dina tonggong handap - ogé katelah tukang handap. Ieu panginten henteu ngareuwaskeun seuseueurna urang - kusabab kanyataan yén rematik psoriatic ngabalukarkeun duanana rematik sareng ingetan cairan.

 

Faktor ieu ogé ngakibatkeun langkung cairan dina jero sendi sorangan - anu dina gilirannana tiasa nyababkeun ngirangan mobilitas sareng nyeri sendi. Utamana mendi patukang tonggong anu paling cenderung kanaékan nyeri dina jalma anu rematik psoriatic. Seueur anu gaduh pangaruh anu hadé ku perawatan ku chiropractor modern atanapi fisioterapi pikeun panyakit sapertos kitu.

 

Nanging, penting pikeun ngalaporkeun yén éta sanés mung bagian handap anu langkung rentan nyeri dina jalma anu ngagaduhan psoriatic rematik - sareng seueur gangguan rematik anu sanés. Diagnosis sanés anu langkung sering mangaruhan kelompok pasién ieu disauran beuheung stressAnjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu dina tulisan ti Råholt Chiropractor Center sareng Fisioterapi dina tulisan ieu di handap.

 

Ogé baca: - Ieu Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Stress Talking

Nyeri dina beuheung

Link dibuka dina jandela nu anyar.

 



4. Kuku anu henteu kaserang sareng kuku paku

Perawat psoriasis bisa nyababkeun kuku pikeun peupeus sacara lengkep atanapi sawaréh ti kuku. Istilah médis pikeun fénoména ieu disebut onycholysis. Misahkeun kuku sapertos kitu ogé tiasa kajantenan kusabab trauma - contona ku mencétan jempol dina hiji ujung atanapi upami anjeun ditincak nalika pertandingan maén bal.

 

Ieu tiasa lumangsung dina dua suku sareng suku. Éta mangrupikeun masalah anu nyusahkeun anu mangaruhan seueur jalma anu sareng rematik psoriasis sareng anu ogé tiasa nyababkeun kasusah joging atanapi leumpang. Seueur seueur ogé anu mendakan éta ngerakeun atanapi ngahulag saurang sosial. Kuku ogé tiasa kapangaruhan ku indikasi anu alit (édék) dina struktur kuku éta sorangan.

 

Ku jalan kitu, anjeun terang yén sababaraha jinis diét sareng diét tiasa ngabantosan merangan peradangan dina otot sareng sendi? 'Diét fibromyalgia' nuturkeun tungtunan diet nasional sareng pedoman sareng tiasa mangaruhan pangaruh anu positip pikeun anu gaduh gangguan rematik. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan éta dina tulisan ieu di handap.

 

Ogé baca: - Laporan panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét kana gambar atanapi tautan di luhur pikeun dibaca deui ngeunaan diet anu bener disaluyukeun ka anu nganggo fibro.

 



5. Bareut sareng jari kaki

hallux-valgus-condong toe badag

Bengking jari sareng jari kaki ogé dikenal salaku dactylitis - sareng mangrupikeun salah sahiji tanda anu kuat pikeun psoriatic arthritis. Dina loba jalma, rematik psoriatic mimiti dimimitian dina sendi anu langkung leutik tina leungeun atanapi suku. Kaayaan ieu kasohor janten ramo sosis nalika aya dina ramo.

 

Seueur jalma panginten bakal heran yén ngabareuhan sapertos kitu dipeunteun salaku salah sahiji tanda anu pasti tina psoriatic arthritis - sareng alesan yén ieu ogé kajantenan dina bentuk rematik anu sanés. Éta salah. Artritis psoriatic mangrupikeun kaayaan anu nyababkeun sakabeh jari atanapi toes ngabareuhan - henteu ngan ukur sendi nyalira.

 

Pikeun rheumatologist, penting pisan pikeun terang ngeunaan tindakan anti radang alami anu sanés - sagigireun pangobatan. Liwat ti tautan di handap ieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan dalapan ukuran alami anu tiasa ngabantosan anjeun ngaleungitkeun peradangan, kalebet enthesitis, synovitis sareng tendinitis, dipariksa.

 

Ogé baca: - 8 Léngkah Anti Anti Peradangan Alami Ngalawan Rematik

8 ukuran anti-radang ngalawan rematik

 



 

6. Psoriasis Artritis jeung Nyeri

Nyeri di sukuna

Rematik psoriatic tiasa nyababkeun paningkatan tina nyeri dina suku sareng ankles. Ieu kusabab anu ngagaduhan psoriatic arthritis sering kapangaruhan ku enthesitis - nyaéta kaayaan dimana anjeun ngagaduhan nyeri dina lampiran tendon éta nyalira uratna nempel kana tulang.

 

Dina suku sareng ankles ieu tiasa disebat salaku nyeri, bengkak sareng tekanan anu aya di handapeun keuneung (Achilles tendon) atanapi handapeun suku (plantar fascia). Diantara hal-hal séjén, ieu tiasa nyababkeun nyeri nalika turun di énjing - sami sareng plantar fasciitis sareng éta nyeri saatos jogging jalan-jalan. Kami resep nyarankeun panggunaan kaos kaki komprési plantar fasciitis ka anjeun anu kaganggu ku nyeri suku sareng keuneung (tautanana muka dina jandéla anu anyar).

 

Ogé baca: Éta 7 Tipe Sakit Fibromyalgia [Pitunjuk Anu Hébat pikeun Tipe Sébat nyeri]

tujuh rupa nyeri fibromyalgia

Pencét katuhu teras pencét "kabuka dina jandela anyar" upami anjeun hoyong teraskeun maca tulisan ieu saatosna.

 



 

7. Psoriasis Arthritis sareng Siku Sakit

Naha aya nyeri tendon atanapi tatu urat?

Ngaganggu, nyeri sareng radang pésta tendon ogé nyababkeun siku. Ieu bakal nyababkeun nyeri urat saluyu sareng siku ténis - ogé katelah epicondylitis gurat. Gejala klasik tiasa kalebet nyeri cengkraman, kakuatan cengkraman turun sareng nyeri siku nalika dorongan atanapi kuli manual.

 

Masalah Tendon ogé tiasa nyababkeun janten pédah tekanan pisan nalika nyabak kana daérah anu dimaksud. Dina basa sanésna, jalma anu rematik psoriatic ogé ngagaduhan résiko anu ngagaduhan masalah tendon sareng tendonitis.

 

Terapi gelombang tekanan mangrupikeun bentuk modéren pangobatan anu tiasa nyayogikeun relief gejala sareng pamutahiran fungsional. Wangun ieu perlakuan biasana dilakukeun ku ahli kaséhatan anu disatujuan sacara resmi - sapertos chiropractor atanapi fisioterapi.

 

Ogé baca: Naon Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Perawatan Gelombang Tekanan

tekanan gambaran bal tekanan gambar 5 700

 



 

8. Hosen jeung kacapean

Sapertos diagnosa rematik sanés, rematik psoriatik tiasa ngakibatkeun lumangsung, résponimimun dina awak. Ieu ngandung harti yén sistem imun awak sorangan ampir terus nyerang sél awak sorangan. Teu anéh, ieu bakal meryogikeun seueur énergi ti anu kapangaruhan - anu tiasa nyababkeun kacapean.

 

Lemes sareng kacapean kantun hartosna yén anjeun terus-terasan capé sareng nguatkeun. Seueur jalma anu rematik psoriatik nyangka yén aranjeunna bosen pisan dina ahir poé sareng aranjeunna sering kedah nyandak sare waktu beurang.

 

Ogé baca: Sagalana Anjeun peryogi kauninga Ngeunaan Psoriasis Arthritis

psiki rematik 700

 



 

9. Babarengan sareng Sakit

Kaku balik deui isuk-isuk dina ranjang

Sakumaha didadarkeun di, psoriatic arthritis nyababkeun parobahan dina jero sendi - dina bentuk peradangan sareng akumulasi cairan. Parobihan ieu tiasa nyababkeun ségian karasa kaku nalika gerakan sareng kalakuan atanapi langsung langsung nyeri dina posisi nu tangtu.

 

Ku kituna, sakumaha sareng reumatik sanés, aranjeunna anu rematik psoriatic gaduh insiden anu beuki nyeri. Janten seueur jalma janten langkung gumantung kana ngajaga fungsina ngalangkungan kombinasi terapi fisik sareng latihan di bumi. Anjeun bakal mendakan saran pikeun latihan sapertos kitu di saluran Youtube urang (klik di dieu).

 

Disarankeun Timer Diri pikeun Rheumatic and Pain kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Tukang tarik (sababaraha jinis rematik tiasa nyababkeun jari-jari anu dibengkokkeun - contona toes palu atanapi hallux valgus (bengkok jempol) - tukang narik jempol tiasa ngabantosan ieu)
  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (seueur jalma ngalaporkeun sababaraha nyeri kanyeri upami aranjeunna nganggo, contona, krim arnica atanapi kondisioner panas)

- Seueur jalma nganggo krim arnica kanggo nyeri kusabab sendi anu kaku sareng otot nyeri. Pencét kana gambar di luhur pikeun maca langkung seueur ngeunaan kumaha arnicakrem tiasa ngabantosan sababaraha kaayaan nyeri anjeun.

 

Ogé baca: Langganan ka Youtube Channel kami pikeun Program Latihan Gratis

yoga ngalawan nyeri

Dina saluran anjeun bakal mendakan sajumlah video latihan anu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal kahirupan anu langkung saé. Link di luhur muka dina jandela nu anyar.

 



 

Hoyong langkung seueur inpormasi? Miluan grup ieu sareng bagikeun inpormasi salajengna!

Miluan grup Facebook «Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta» (klik di dieu) pikeun apdet panganyarna ngeunaan panalungtikan sareng tulisan média ngeunaan rematik sareng gangguan kronis. Di dieu, anggota ogé tiasa nampi bantosan sareng dukungan - dina unggal waktos sadinten - ngalangkungan pertukaran pangalaman sareng saran masing-masing.

 

Tuturkeun kami di YouTube pikeun Pangetahuan sareng Latihan Kaséhatan Gratis

VIDEO: Latihan pikeun Rheumatists sareng Anu kapangaruhan ku Fibromyalgia

Ngarasa bébas ngalanggan dina saluran kami (klik di dieu) - sareng nuturkeun halaman kami dina FB pikeun tips kaséhatan sareng program latihan sadidinten.

 

Kami ngarep pisan yén tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun dina merangan nyeri kronis. Upami ieu mangrupikeun hal anu anjeun gumbira teuing, maka urang ngarepkeun anjeun milih ngahijikeun kulawarga dina média sosial sareng pikeun ngabagi tulisan éta salajengna.

 

Tong bébas dibagi dina Media Sosial pikeun Ngaronjatkeun Ngartos Kanggo Nyeri Kronis

Kitu deui, urang badé nanyakeun saé pikeun ngabagi tulisan ieu di média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (punten kaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos, kanyaho umum sareng ningkat fokus mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kahirupan sadidinten anu langkung saé pikeun anu ngagaduhan diagnosa nyeri kronis.

 



Saran pikeun kumaha anjeun tiasa ngabantosan ngalawan nyeri kronis: 

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél dina halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu pakait anu anjeun anggotana. Atanapi pencét tombol "SHARE" di handap ieu pikeun ngababarikeun pos éta dina facebook anjeun.

 

Toél ieu jang dibagikeun deui. Hatur nuhun ka hatur nuhun ka saha waé anu nyumbang pikeun ngiringan pangartos kana rematik.

 

Pilihan B: Link langsung kana tulisan kana blog atanapi halaman wéb anjeun.

Pilihan C: Tuturkeun sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong) sareng Saluran YouTube kami (klik di dieu kanggo seueur video gratis!)

 

sareng ogé émut kéngingkeun rating bintang upami anjeun resep kana tulisan:

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

 



 

NEXT PAGE: 7 Perawatan alami pikeun rematik Psoriasis

Pangubaran alami pikeun rematik psoriatic

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

 

Logo Youtube alitTuturkeun Vondt.net dina YouTube

(Tuturkeun sareng koméntar upami anjeun hoyong urang ngadamel pidéo nganggo latihan atanapi elaborations khusus pikeun masalah ANDA)

logo facebook alitTuturkeun Vondt.net dina Facebook

(Kami nyobian ngabales sadaya pesen sareng patarosan dina waktos 24-48 jam. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun narjamahkeun réspon MRI sareng anu sanés.)

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

0 balesan

Ninggalkeun balesan

Hoyong gabung sawala?
Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun!

Ninggalkeun komentar

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun.