6 Latihan pikeun Anu sareng Fibromyalgia

6 Latihan pikeun Anu sareng Fibromyalgia

Fibromyalgia mangrupikeun gangguan kronis anu nyababkeun nyeri nyebar sareng ningkatkeun sensitipitas saraf sareng otot.

Kaayaan éta tiasa ngajantenkeun latihan biasa janten sesah sareng ampir teu mungkin - ku kituna kami parantos ngahijikeun program pelatihan anu diwangun ku 6 latihan lembut anu diadaptasi pikeun jalma anu ngagaduhan. fibromyalgia. Mudah-mudahan ieu tiasa masihan relief sareng ngabantosan anjeun pikeun kahirupan sapopoe anu langkung saé. Urang ogé nyarankeun latihan di kolam renang cai panas lamun boga kasempetan pikeun ngalakukeunana.

 

- Di departemén interdisipliner kami di Vondtklinikkene di Oslo (Lambert korsi) jeung Viken (Eidsvoll Sora og kai atah) clinicians kami boga kompetensi profésional uniquely tinggi dina assessment, pengobatan sarta rehabilitasi latihan nyeri kronis. Klik dina tumbu atawa di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan departemén kami.

Bonus: Gulung ka handap pikeun ningali pidéo latihan sareng latihan anu cocog pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia, sareng maca langkung seueur ngeunaan téknik rélaxasi.

 

Ogé baca: 7 Tips Pikeun Endure with Fibromyalgia

nyeri dina otot sareng sendi

 

Pidio: 6 Laksanakeun kakuatan Custom pikeun urang sareng Fibromyalgia

Di dieu anjeun ningali program latihan khusus pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia anu dikembangkeun ku chiropractor Alexander Andorff - kolaborasi sareng fisioterapis sareng tim rematik lokalna. Pencét pidéo di handap pikeun ningali latihanna.

Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang pikeun tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Ngabagéakeun!

 

VIDEO: 5 Latihan ngalawan Henteu Kuat Balik otot

Fibromyalgia ngalibatkeun ngaronjatna kajadian tina nyeri otot sareng tegangan otot. Ieu di handap aya lima latihan anu tiasa ngabantosan anjeun ngalongotkeun otot-otot anu ketat sareng tegang.

Naha anjeun resep kana pidéo? Upami anjeun resep aranjeunna, kami bakal ngahargaan pisan anjeun ngalanggan saluran YouTube kami sareng masihan kami jempol dina média sosial. Éta hartosna seueur pikeun urang. Hébat hatur nuhun!

 



Babarengan dina Tarung ngalawan Nyeri Kronis

Kami ngadukung sadaya jalma anu nyeri kronis dina perjuangan maranéhanana sareng kami miharep anjeun bakal ngadukung pagawéan kami ku anu disukai loka kami Facebook sareng langganan saluran video kami di YouTube. Kami ogé hoyong tip ngeunaan kelompok anu ngadukung Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta - anu mangrupikeun grup Facebook gratis pikeun anu nyeri kronis dimana anjeun terang inpormasi sareng jawaban.

 

Langkung fokus kedah ditempatkeun dina panalungtikan anu ditujukeun pikeun kaayaan anu mangaruhan seueur pisan - éta sababna kami naroskeun anjeun pikeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial, langkung dipikaresep liwat halaman Facebook urang terus ucapkeun, "Sumuhun pikeun langkung seueur panalungtikan dina fibromyalgia". Ku cara kieu tiasa ngadamel 'kasakit halimunan' langkung katingali.

 

Ngaropéa tur Latihan Bérés

Penting pikeun terang watesan na pikeun nyegah "suar-up" sareng buruk. Kusabab kitu, langkung saé pikeun nyobaan latihan intensitas handap biasa tibatan nyandak "cekelan juragan", sabab anu terakhir tiasa, upami dilakukeun sacara salah, nempatkeun awak henteu saimbangna sareng nyababkeun langkung nyeri.

 

Ogé baca: 7 Pemicu Dipikenal Anu Bisa Ngaganggu Fibromyalgia

7 Dipicu Fibromyalgia pemicu

Pencét kana gambar di luhur pikeun maca tulisan.

 



 

1. Rélaxasi: Téhnik engapan & Acupressure

Nénghap jero

Engapan mangrupikeun alat anu penting dina perang ngalawan tegangan otot sareng nyeri gabungan. Ku engapan anu langkung leres, ieu tiasa nyababkeun kalenturan dina kandang tulang sareng kantétan otot anu dihubungkeun sareng anu nyababkeun pangurangan dina tegangan otot.

 

5 téhnik

Prinsip utama anu dianggap téknik pernapasan jero dasar anu munggaran nyaéta ngambekan asup sareng kaluar 5 kali dina hiji menit.. Cara pikeun ngahontal ieu nyaéta ngambekan dina jero sareng ngitung ka 5, sateuacan ngambekan pisan sareng ngitung deui kana 5.

 

Terapis balik téknik ieu mendakan yén ieu ngagaduhan pangaruh optimal kana variasi denyut jantung dina hubungan kanyataan yén éta disetél kana frékuénsi anu langkung luhur sahingga langkung siap ngalawan réaksi setrés.

 

lalawanan engapan

Téhnik engapan anu sanésna nyaéta engapan ngalawan résistansi. Ieu kedah ngajantenkeun awak santai sareng lebet kana setting anu langkung santai. Teknik engapan dilakukeun ku cara ngambekan jero teras ngambekan ku cangkem anu ampir ditutup - ku biwir henteu ngagaduhan jarak anu hébat sareng anjeun kedah 'ngadorong' hawa ngalawan ketahanan.

 

Cara panggampangna pikeun ngalakukeun 'tahan pernapasan' nyaéta ngambekan dina baham teras kaluar dina irung.

 

Rélaxasi kalawan Acupressure Mat

A alus timer ukuran pikeun nenangkeun tegangan otot dina awak bisa dipaké sapopoé mat akupresur (tingali conto di dieu - tautan dibuka dina jandéla anyar). Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun mimitian ku sesi sakitar 15 menit teras angkat ka sési anu langkung panjang nalika awak janten langkung toleran kana titik urut. Pencét di dieu maca leuwih lengkep tentang mat rélaxasi. Naon anu langkung saé ngeunaan varian ieu anu kami kaitkeun nyaéta yén éta hadir sareng bagian beuheung anu ngagampangkeun damel nuju otot anu ketat dina beuheung.

 

2. Pemanasan sareng regét

extension deui

Kaku sendi sareng nyeri otot sering janten bagian anu pikaboseneun dina kahirupan sapopoe pikeun anu kapangaruhan ku fibromyalgia. Ku sabab éta, penting pisan pikeun ngajaga awak kalayan manjang teratur sareng gerakan ringan sapopoe - manjang biasa kanyataanna tiasa nyababkeun sendi langkung gampang gerak sareng getih ngalir kana otot anu ketang.

 

Ieu hususna leres pikeun kelompok otot ageung sapertos hamstrings, otot leg, otot korsi, tonggong, beuheung sareng taktak. Naha henteu coba ngamimitian dinten kalayan sési manjang anu tumuju kana otot otot anu langkung ageung?

 

3. Latihan Panganggo komprehensif pikeun Sakabeh Balik sareng Beuheung

Latihan ieu manjang sareng ngepung tulang tonggong dina cara lemah lembut.

Keuneung nepi ka regang

Dimimitian Posisi: Nangtung dina sagala sasar dina mat latihan. Coba jaga beuheung sareng tonggong dina nétral, posisi rada panjang.

Manjang: Lajeng nurunkeun imbit anjeun ngalawan keuneung anjeun - dina gerak anu tenang. Émut pikeun ngajaga kurva nétral dina tulang tonggong. Tahan manteng sakitar 30 detik. Ngan baju anu tebih deui sakumaha anjeun damang.

Sabaraha sering? Ulang latihan 4-5 kali. Latihan bisa dipigawé 3-4 kali sapoé lamun diperlukeun.

 




4. Pelatihan kolam renang cai panas

latihan kolam renang cai panas 2

Seueur jalma sareng gangguan fibromyalgia sareng rematik nguntungkeun tina latihan di kolam renang cai panas.

Seuseueurna jalma anu ngagaduhan fibromyalgia, rematik sareng nyeri kronis parantos terang yén olahraga dina cai panas tiasa langkung lembut - sareng éta langkung merhatikeun kana sendi kaku sareng nyeri otot.

 

Kami ngirangan yén palatihan kolam renang cai panas kedah janten tempat anu fokus pikeun pencegahan sareng pangobatan otot jangka panjang sareng panyakit gabungan. Hanjakalna, kabeneran panawaran nyaéta sapertos ditutup terus kusabab kakurangan kotamadya. Kami ngaharepkeun yén trend ieu dibalikkeun sareng yén éta deui museurkeun kana metodeu latihan ieu.

 

5. Latihan Baju Lembut sareng Pelatihan Gerakan (sareng VIDEO)

Ieu pilihan latihan anu disaluyukeun pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia, diagnosis nyeri kronis sanés sareng gangguan rematik. Simkuring miharep anjeun manggihan aranjeunna mangpaat - sareng anjeun ogé milih ngabagi aranjeunna (atanapi tulisan) sareng kenalan sareng réréncangan anu ogé ngagaduhan diagnosis anu sami sareng anjeun.

 

VIDEO - 7 Latihan pikeun Rheumatists

Teu pidéo dimimitian nalika anjeun mencét? Coba péngkolan panyungsi anjeun atanapi nonton langsung di saluran YouTube urang. Ogé émut langganan saluran upami anjeun hoyong program sareng latihan anu langkung saé.

 

Seueur kalayan fibromyalgia ogé kadang-kadang kaganggu nyeri sciatica sareng radiasi kana suku. Ngalakukeun latihan regang sareng latihan latihan sapertos anu dipidangkeun di handap ieu kalayan gampang mobilisasi serat tiasa nyababkeun serat otot anu langkung alit sareng kirang tegangan otot - anu dina gilirannana tiasa nyababkeun kirang sciatica. Disarankeun anjeun manteng 30-60 detik langkung 3 sét.

 

VIDEO: 4 Clothes Latihan pikeun Piriformis Sindrom

Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang pikeun tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Ngabagéakeun!

 



6. Yoga sareng Mindfulness

Latihan yoga Pikeun Burung Kaku

Yoga tiasa matak menenang pisan sareng urang kalayan fibromyalgia.

Kadang-kadang nyeri tiasa seueur pisan teras tiasa mangpaat pikeun ngagunakeun latihan yoga hipu, téknik engapan sareng semedi pikeun meunangkeun deui kontrol. Loba ogé ngagabungkeun yoga kalawan mat akupresur.

 

Ku ngalaksanakeun yoga dina kombinasi sareng semedi, anjeun tiasa laun-ngontrol diri anu langkung saé sareng jarak jauh tina nyeri nalika aranjeunna parah na. Grup yoga ogé tiasa saé dina hubungan sosial, kitu ogé tiasa janten arena pikeun nukeur nasihat sareng pangalaman sareng terapi sareng latihan anu béda.

 

Ieu sababaraha latihan yoga anu béda anu tiasa dicobian (tumbu dibuka dina jandela anyar):

5 Latihan Yoga pikeun Hip Sakit

5 Latihan Yoga pikeun Nyeri Tukang

- 5 Latihan yoga Ngalawan Nangan Kaku

 

Disarankeun Timer Diri pikeun Rematik sareng Nyeri kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (sababaraha laporan ngeunaan perbaikan dina pamakéan)

 

Ringkesan: Latihan sareng Téhnik Rélaxasi pikeun Jalma anu Fibromyalgia

Fibromyalgia tiasa hebat pisan nyababkeun sareng cilaka dina kahirupan sapopoe.

Ku sabab eta, penting pikeun terang latihan lemah lembut anu ogé cocog pikeun anu gaduh sensitipitas nyeri anu langkung luhur dina otot sareng sendi. Saréréa disarankan ngiringan grup dukungan Facebook sacara gratis Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta dimana anjeun tiasa ngobrol jalma anu resep, tetep édisi kana warta ngeunaan topik ieu sareng pangalaman ukar.

 

Bebas bébas dibagi dina média sosial

Sakali deui, kami badé naroskeun anjeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (ngarasa Luncat kaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos sareng ningkatkeun fokus mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kahirupan sapopoe anu langkung saé pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia.

 



 

Saran pikeun Kumaha Ngabantosan

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél dina halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu pakait anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

(Klik di dieu pikeun dibagikeun)

Hatur nuhun badag ka sadayana anu ngabantuan ngamajukeun pangartos kana fibromyalgia sareng nyeri kronis diagnosis.

 

Pilihan B: Tautan langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Tuturkeun sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong)

 



 

Patarosan? Atanapi anjeun badé mesen janjian di salah sahiji klinik afiliasi kami?

Urang nawiskeun assessment modern, pengobatan sarta rehabilitasi pikeun nyeri kronis.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami via salah sahiji klinik husus urang (Tinjauan klinik muka dina jandela anyar) atanapi on halaman Facebook urang (Vondtklinikkene - Kaséhatan jeung Latihan) lamun anjeun mibanda patalékan. Pikeun janjian, kami gaduh XNUMX-jam booking online di sagala rupa klinik ku kituna anjeun bisa manggihan waktu konsultasi nu cocog Anjeun pangalusna. Anjeun oge bisa nelepon kami dina jam muka klinik urang. Kami ngagaduhan departemén interdisipliner di Oslo (kaasup Lambert korsi) jeung Viken (kai atah og Eidsvoll). Ahli terapi terampil kami ngarepkeun nguping ti anjeun.

 

sumber:
PubMed

 

NEXT PAGE: - Panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

Logo Youtube alit- Ngarasa Luncat nuturkeun Vondt.net di YouTube
logo facebook alit- Ngarasa Luncat nuturkeun Vondt.net di Facebook

 

6 latihan yoga pikeun Stress

Yoga ngalawan setrés

6 latihan yoga pikeun Stress


Tekenan Kaluar? Ieu aya 6 Latihan Yoga anu tiasa ngabantosan anjeun bersantai sareng ngirangan tegangan otot. Rumasa gratis dibagikeun sareng batur kalayan stres.

 

Latihan yoga sareng yoga tiasa manpaat nalika ngeunaan rélaxasi sareng rélaxasi dina kahirupan sapopoe anu sibuk. Regangan rutin sareng gerakan tiasa janten ukuran anu saé pikeun ngatasi otot anu tegang sareng sendi anu kaku. Coba sisihkan 20-40 menit unggal dinten pikeun ieu, maka anjeun bakal tiasa perhatoskeun kamajuan anu hébat.

 

1. Sukhusana (Posisi Meditasi)

Siklus yoga Sukhusana

Sikep yoga ieu ngaleupaskeun diafragma sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngambekan beuteung anjeun. Konséntrasi dina sayah sareng engapan jero sareng peurih anjeun. Candak napas anu jero dina irung anjeun teras ngambekan lalaunan ngaliwatan sungut anjeun. Malikan deui 30-40 napas.

 

2. Ananda Balasana

Posisi Yoga

Posisi yoga santai anu ningkatkeun mobilitas dina pingping sareng imbit. Éta manjang sareng masihan langkung kalenturan khususna deui handap. Milarian posisi dimana éta gampang bentang sareng tahan 30 detik sateuacan malikeun langkung 3-4 sét.

 


3. Uttana Shishosana

Posisi bangkong - yoga

Posisi yoga dimana anjeun leres-leres tiasa ngaleupaskeun tegangan sareng tegangan. Ieu manteng sadayana deui tina bagian handap dugi ka transisi kana beuheung - otot anu urang sadayana terang tiasa sesah manteng ku cara anu saé. Éta manjang sareng masihan langkung kalenturan pikeun bagéan handap sareng luhur deui. Nangtung dina tuur anjeun sareng ngantepkeun awak anjeun murag payun sareng panangan anu diulur sapertos gambar dina gambar - pastikeun anjeun ngalakukeun ieu dina gerakan anu tenang sareng tenang. Milarian posisi dimana éta gampang bentang sareng tahan 30 detik sateuacan malikeun langkung 3-4 sét.

 

4. «5-téhnik» (Téhnik napas jero)

Prinsip utama téhnik napas jero anu munggaran nyaéta napas sareng kaluar 5 kali dina hiji menit. Cara pikeun ngahontalna nyaéta narik napas jero sareng cacah 5, sateuacan ngaluarkeun napas beurat sareng teras ngitung deui 5. Pendiri téknik nyerat yén ieu ngagaduhan pangaruh optimal kana variasi denyut jantung dina hubungan ieu diatur kana frékuénsi anu langkung luhur sareng sahingga janten langkung siap merangan réaksi setrés. Téhnik napas ieu tiasa digabungkeun sareng posisi yoga Sukhusana.

Nénghap jero

 

5. Viparita Karani

Viparita karani

Viparita Karani mangrupikeun sikep yoga anu masihan sésana anu pantes dipimilik ku awak bari ngaleupaskeun tekanan tina beuheung sareng tonggong. Nalika ngalakukeun latihan ieu, pake tikét yoga sareng anduk pikeun ningkatkeun stabilitas hip. Anjeun mendakan kanggo nyalira sabaraha seukeut anu cocog pikeun anjeun - ékspérimén sareng jarak kana témbok sareng sudut suku. Coba tetep suku anjeun lempeng nalika ngantepkeun anjeun taktak sareng beuheung tilelep deui ka lantai. Sering tarik beuheung anjeun teras teraskeun panangan anjeun turun deui sareng palem anjeun. Tahan posisi ieu salami 5-10 menit bari ngambekan kalem sareng dikontrol.

 

6. Adho Mukha Svanasana

Adho Mukha Svanasana

Latihan épéktip anu ngaleupaskeun tegangan dina beuheung sareng taktak. Ngadeg sadayana sareng teras angkat korsi lalaunan kana siling - dugi ka ngahontal posisi anu diilustrasikeun. Tahan posisi sakitar 30-60 detik (atanapi salami anjeun tiasa) teras lalaunan nurunkeun diri kana taneuh deui. Latihan ngaktipkeun struktur sareng otot anu leres dina taktak ku cara anu saé. Balikan deui tina 4-5 sét.

 

Ieu latihan yoga anu hadé anu kedah langkung saé dilakukeun unggal dinten pikeun pangaruh maksimum - tapi kami terang yén dinten minggu anu ramé henteu salawasna ngijinkeun ieu, janten kami pikir anjeun saé sanaos anjeun tiasa ngalakukeun éta unggal dinten sanés.

 

Sakumaha sering kuring ngalakukeun latihan?

Éta sadayana gumantung ka anjeun. Pilarian terang naon anu tiasa dianggo pikeun anjeun dina mimiti sareng ngawangun lalaunan tapi pastina bakal maju. Ieu tiasa janten prosés anu nyéépkeun waktos tapi seueur pisan rewarding. Upami anjeun ngagaduhan diagnosis, kami naroskeun ka dokter anjeun upami latihan ieu tiasa nguntungkeun pikeun anjeun - panginten cobian diri sacara ati-ati. Upami sanés kitu urang ajak anjeun pikeun gerak sareng badé ngumbara di daérah anu kasar upami tiasa.

 

Rumasa gratis pikeun ngabagi latihan ieu sareng kolega, babaturan sareng kenalan. Upami anjeun hoyong latihan anu dikirim salaku dokumen sareng pangulangan sareng anu sanés, kami naroskeun anjeun siga sareng nyambung via kaca Facebook di dieu. Upami aya patarosan, cekap waé ngahubungi kami atanapi mairan langsung dina salah sahiji artikel anu relevan pikeun masalah anjeun.

 

NEXT PAGE: - Nyeri dina beuheung? Anjeun kedah terang ieu!

Naroskeun ka kami - leres pisan!

PERTANYAAN JUWIH: - 5 Latihan Anu Saé Ngalawan Taktak Goréng

Gutekkeun push-up

 

Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun nyeri otot sareng gabungan?

1. Latihan umum, latihan khusus, manjang sareng kagiatan disarankeun, tapi tetep aya dina wates nyeri. Dua jalan sadinten 20-40 menit janten saé pikeun awak sareng nyeri nyeri.

2. Titik pemicu / bal urut kami wani pisan - aranjeunna asalna dina ukuran anu béda supados anjeun tiasa pencét lumayan sanajan dina sakumna bagian awak. Teu aya anu ngabantosan diri anu langkung saé tibatan ieu! Kami ngarékoméndasikeun di handap ieu (klik gambar di handap ieu) - anu mangrupakeun set lengkep tina 5 titik pemicu / bal urut dina ukuran anu béda:

bal titik pemicu

3. latihan: Latihan khusus sareng trik latihan sababaraha lawan (sapertos set lengkep ieu 6 knits anu lalawanan anu béda) tiasa ngabantosan anjeun ngalatih kakuatan sareng fungsina. Latihan Knit sering ngalibatkeun latihan anu langkung spésifik, anu tiasa ngakibatkeun pencegahan tatu anu langkung efektif sareng ngirangan nyeri.

4. Nyeri Nyeri - Ngeringkeun: Biofreeze mangrupikeun produk alami anu tiasa nulungan nyeri ku nyapukeun daérah lalaunan. Ngeringkeun disarankan pisan nalika nyeri pisan parah. Nalika aranjeunna parantos tenang teras perawatan panas disarankeun - saatosna disarankeun gaduh penyejuk sareng pemanasan.

5. Nyeri Pisan - Pemanasan: Anget otot anu ketat tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngirangan nyeri. Kami nyarankeun ieu tiasa dianggo deui gasket / tiis (pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan éta) - anu tiasa dianggo duanana pikeun niiskeun (tiasa dibekukan) sareng pikeun pemanasan (tiasa dipanaskeun dina gelombang mikro).

 

Produk anu disarankeun pikeun nyeri nyeri pikeun otot sareng nyeri sendi

Biofreeze menyemprot-118Ml-300x300

Biofreeze (Tiis / cryotherapy)

mésér ayeuna

 

Sakumaha atuh balik deui og beuheung? Kami ngarékoméndasikeun sadayana anu ngagaduhan nyeri punggung pikeun nyobaan ningkat latihan anu ditujukeun kana cangkéng sareng tuur ogé.

SILANGKEUN INI MUNGKU JUGA: - 5 Latihan Saé Ngalawan Sciatica

Balikkeun tonggong tonggong

 

BACA DULANG: - 6 Latihan Kuat Énergi pikeun Lutut Sore

6 latihan kakuatan pikeun nyeri tuur

 

Naha anjeun terang: - Perawatan anu tiasa nyéépkeun tiasa masihan nyeri tina nyeri nyeri sareng otot? Diantara hal séjén, Biofreeze (anjeun tiasa mesen di dieu), anu diwangun utamina ku produk alami, mangrupikeun produk populér. Hubungi kami ayeuna via halaman Facebook kami upami anjeun peryogi saran sanés anu disayogikeun pikeun anjeun.

Treatment tiis

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihkeun fungsi memori pinuh!

Panyakit Alzheimer

BACA DULANG: - Gelas bir atanapi anggur kanggo tulang anu langkung kuat? Leres punten!

Bir - Panggih Photo

 

- Naha anjeun hoyong inpormasi langkung atanapi ngagaduhan patarosan? Naros ahli perawatan kaséhatan anu mumpuni sacara langsung ku anu mana Facebook Page.

 

VONDT.net - Punten ngajak babaturan anjeun resep situs kami:

Kami hiji jasa bébas dimana Ola sareng Kari Nordmann tiasa kéngingkeun waleran kana patarosan aranjeunna ngalangkungan jasa panalungtikan bébas kami ngeunaan masalah kaséhatan musculoskeletal - lengkep anonim upami aranjeunna hoyong. Ratusan parantos nampi pitulung - janten naon anu anjeun ngantosan? Hubungi kami tanpa kawajiban ayeuna!

 

 

Punten bantosan padamelan urang ku nuturkeun kami sareng ngabagi tulisan kami dina média sosial:

Logo Youtube alit- Punten tuturkeun Vondt.net dina YouTube

(Tuturkeun sareng koméntar upami anjeun hoyong urang ngadamel pidéo nganggo latihan atanapi elaborations khusus pikeun masalah ANDA)

logo facebook alit- Punten tuturkeun Vondt.net dina Facebook

(Kami nyobian ngabales sadaya pesen sareng patarosan dina waktos 24 jam. Anjeun milih naha anjeun hoyong jawaban tina kiropraktor, chiropractor sato, fisioterapi, ahli terapi fisik sareng neraskeun atikan dina terapi, dokter atanapi perawat. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun nyarioskeun latihan anu mana anu pas masalah anjeun, ngabantosan anjeun milari terapi anu disarankeun, napsirkeun jawaban MRI sareng masalah anu sami. Taroskeun kami ayeuna pikeun telepon anu ramah)

 

Gambar: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos sareng ngirim sumbangan / gambar pamaca.