Artikel dina Fibromyalgia

Fibromyalgia mangrupikeun sindrom nyeri kronis anu biasana nyayogikeun dasar pikeun sababaraha gejala anu béda sareng tanda klinis. Di dieu anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan sababaraha artikel anu kami nyerat ngeunaan karusuhan nyeri kronis fibromyalgia - sareng sanésna naon jinis perlakuan sareng ukuran diri anu sayogi pikeun diagnosis ieu.

 

Fibromyalgia ogé katelah rematik jaringan lemes. Kaayaan tiasa nyertakeun gejala sapertos nyeri kronis dina otot sareng sendi, kacapean sareng déprési.

7 Tips Pikeun Endure with Fibromyalgia

7 Tips Pikeun Endure Kalayan Fibromyalgia

Kénéh fibromyalgia jeung tentang leumpang dina témbok? Hayu urang ngabantosan anjeun.

Fibromyalgia bisa nyababkeun tantangan utama dina kahirupan sapopoé. Éta ngan saukur tiasa sesah gaduh sindrom nyeri kronis. Ieu 7 tip sareng ukuran anu tiasa ngabantosan anjeun ngagentos gejala fibromyalgia sareng ngagampangkeun dinten anjeun.

 

- Babarengan pikeun Ngaronjatkeun Pamahaman Sindrom Nyeri Kronis

Seueur jalma anu nyeri kronis ngarasa yén aranjeunna henteu kadéngé atanapi dianggap serius. Éta henteu tiasa diidinan janten pasualan. Kami nangtung sareng anu kapangaruhan ku nyeri kronis sareng punten naroskeun anjeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial pikeun ningkatkeun pamahaman ngeunaan karusuhan ieu. Hatur nuhun sateuacana. Ngarasa Luncat pikeun nuturkeun kami via Facebook og YouTube.

 

- Di departemén interdisipliner kami di Vondtklinikkene di Oslo (Lambertseter) jeung Viken (Eidsvoll Sora og Råholt) clinicians kami boga kompetensi profésional uniquely tinggi dina assessment, pengobatan sarta rehabilitasi latihan nyeri kronis. Kalayan kami, anjeun bakal salawasna dianggap serius. Klik dina tumbu atawa di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan departemén kami.

 

tambahan

Gulung ka handap pikeun ningali dua pidéo latihan anu saé kalayan latihan sareng téknik rélaxasi anu tiasa ngabantosan anjeun kalayan fibromyalgia.

 



Kapangaruhan? Miluan grup Facebook «Rematik - Norwégia: Panilitian sareng Warta»Kanggo édisi pangénggalna ngeunaan panalungtikan sareng panulis média ngeunaan ieu sareng gangguan rematik sanésna. Di dieu, anggota ogé tiasa nampi bantosan sareng dukungan - dina unggal waktos sadinten - ngalangkungan pertukaran pangalaman sareng saran masing-masing.

 

1. Tekenan turun

yoga ngalawan nyeri

Setrés tiasa memicu sareng nyababkeun "flare up" dina fibromyalgia.

Ngurangan setrés dina kahirupan sapopoe tiasa ningkatkeun kualitas kahirupan sareng ngirangan gejala. Sababaraha cara anu disarankeun pikeun ngatasi setrés nyaéta yoga, mindfulness, acupressure, latihan sareng semedi. Téhnik engapan sareng ngawasaan téknik sapertos ogé tiasa ngabantosan.

 

- Candak waktos bersantai

Diajar ngagampangkeun diri anjeun dina jaman modern anu netepkeun standar anu luhur. Kami nyarankeun pisan sési rélaxasi sapopoé mat akupresur (klik di dieu pikeun maca leuwih lengkep - link muka dina jandela nu anyar). Varian ieu ogé ngagaduhan bantal beuheung anu ngagampangkeun damel kana otot anu tegang dina tonggong sareng beuheung

 

Ogé baca: 7 Dipicu Pemicu Anu Ngaganggu Fibromyalgia

7 Dipicu Fibromyalgia pemicu

Pencét dina tautan di luhur pikeun maca tulisan.

 



2. Pelatihan anu Disaluyukeun rutin

extension deui

Latihan sareng fibromyalgia tiasa janten sesah pisan.

Sanajan kitu, sababaraha bentuk latihan tiasa dianggo ogé - kayaning biasa, latihan-inténsitas low, kayaning leumpang atawa exercising di kolam renang cai panas anu diantara perlakuan pangalusna pikeun fibromyalgia.

 

Éta tiasa ngabantosan anjeun ngirangan nyeri sareng kekerasan, ogé masihan anjeun kontrol anu katuhanan ku diagnosis nyeri kronis. Ngobrol ka dokter anjeun, fisioterapis anjeun, chiropractor anjeun atanapi dokter pikeun terang naon program latihan anu pangsaéna pikeun anjeun - kami ogé resep ngabantosan anjeun ngalangkungan saluran Youtube atanapi salah sahiji klinik interdisipliner kami upami anjeun hoyong.

 

VIDEO: 5 Latihan Gerakan pikeun Anu nganggo Fibromyalgia

Fibromyalgia nyababkeun nyeri kronis sareng kaku dina otot sareng sendi awak. Ieu program latihan olahraga lima anu tiasa ngabantosan anjeun tetep péngkolan, hips sareng pelvis bergerak. Pencét di handap pikeun ningali latihan.


Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang pikeun tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Ngabagéakeun!

 

VIDEO - 7 Latihan pikeun Rheumatists:

Teu pidéo dimimitian nalika anjeun mencét? Coba péngkolan panyungsi anjeun atanapi nonton langsung di saluran YouTube urang. Ogé émut kanggo ngalanggan - gratis gratis - kana saluran upami anjeun hoyong langkung seueur program latihan sareng latihan.



3. Mandi Panas

awon

Naha anjeun resep bersantai dina mandi panas? Éta tiasa ngalakukeun anjeun saé.

Bohong dina mandi anu haneut tiasa nyababkeun otot bersantai sareng nyeri pikeun ngaéndahkeun hateup sakedik. Jenis panas ieu tiasa ningkatkeun tingkat endorphin dina awak - anu ngahalangan sinyal nyeri sareng tiasa nyababkeun kualitas sare. Urang disebutkeun nyarankeun pamakéan pak panas reusable (tingali conto di dieu - link muka dina jandela nu anyar). Bungkusan dianggo ku cara ngamanaskeun teras nempatkeun kana otot anu tegang sareng nyeri.

 

4. Diteureuy Kaféin

Kantong kopi ageung

Naha anjeun resep secangkir kopi anu kuat? Bisa jadi kabiasaan goréng pikeun urang jeung fibro, hanjakalna.

Kafein mangrupikeun stimulan sentral- anu hartosna éta ngarangsang jantung sareng sistim saraf pusat janten 'waspada langkung luhur'. Nalika panilitian nunjukkeun yén kalayan fibromyalgia kami gaduh serat saraf anu teu aktif, urang sadar yén ieu henteu merta optimal. Tapi kami henteu bakal ngajauhan kopi anjeun ti anjeun lengkep - éta bakal dilakukeun sacara luar biasa. Rada coba turun saeutik.

 

Kahareupna ieu tiasa nyababkeun kualitas bobo sareng karesahan anu langkung goréng. Janten cobi pikeun ngawates asupan kafein, sakumaha anu ngagaduhan fibromyalgia parantos ngagaduhan sistem saraf anu aktif pisan. Utamana penting nyaéta anjeun nyingkahan inuman kopi sareng énérgi ti payun sonten. Panginten anjeun tiasa nyobian ngalih kana pilihan anu kaén?

 

Ogé baca: Ieu mangrupikeun 7 Jenis Béda tina Fibromyalgia Pain

tujuh rupa nyeri fibromyalgia

 



 

Sisihkan sababaraha waktos kanggo nyalira - unggal dinten

terapi sora

Waktos nyata tiasa langkung penting pikeun urang sareng fibromyalgia.

Fibromyalgia tiasa ngahesekeun kahirupan kalayan sagala tangtangan anu dialungkeun ka anjeun, janten pastikeun anjeun nyéépkeun waktos pikeun diri unggal dinten salaku bagian tina perawatan diri anjeun. Ngarasakeun hobi anjeun, ngupingkeun musik, bersantai - lakukeun naon anu anjeun raoskeun langkung saé.

 

Waktu mandiri sapertos kitu tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung saimbang, nurunkeun tingkat setrés dina awak anjeun sareng masihan anjeun langkung énergi dina kahirupan sapopoé. Panginten jam terapi terapi bulanan (contona, terapi fisik, kiropraktik modern atanapi akupungtur?) tiasa ogé mangrupakeun ide anu saé?

 

6. Ngobrol ngeunaan kanyeri

gering kristal sareng jangar

Entong nyeri deui nyeri anjeun. Éta henteu saé pikeun anjeun.

Loba teuing jalma kalawan fibromyalgia balik sarta tetep nyeri ka sorangan - dugi ka henteu deui angkat sareng émosi nyandak alih. Fibromyalgia nyababkeun setrés pikeun anjeun, tapi ogé anu aya di sakuriling anjeun - sahingga komunikasi mangrupikeun konci na.

 

Mun anjeun teu ngarasa ogé - lajeng ngomong kitu. Sebutkeun yén anjeun kedah gaduh waktos luang, mandi panas atanapi anu sami, sabab ayeuna éta kasus fibromyalgia di puncakna. Kulawarga sareng réréncangan kedah terang kana panyawat anjeun sareng naon anu parah. Kalayan kanyaho sapertos kitu, aranjeunna tiasa janten bagian tina solusi nalika anjeun butuh pitulung.

 

7. Diajar nyarios NO

headaches stress

Fibromyalgia sering disebat 'panyakit teu katingali'.

Disebut kitu sabab tiasa sesah pikeun jalma-jalma di sabudeureun anjeun ningali yén anjeun nyeri atanapi anjeun nalangsara dina tiiseun. Di dieu penting pisan yén anjeun diajar netepkeun wates pikeun diri anjeun sareng naon anu anjeun tiasa toleran. Anjeun kedah diajar nyarios NO nalika jalma-jalma hoyong bagian ageung tina anjeun damel sareng kahirupan sapopoe - sanajan éta bertentangan sareng kapribadian anu ngabantuan anjeun sareng nilai-nilai inti anjeun.

 

Kami pangjurung sadayana ku karusuhan ieu gabung kana grup Facebook «Rematik - Norwégia: Panilitian sareng Warta»- didieu anjeun tiasa nyarioskeun kaayaan anjeun sareng kéngingkeun naséhat anu saé tina jalma anu sami.

 

Bebas gratis pikeun dibagi dina Media Sosial

Deui, jadi urang hayang å nanyakeun saé pikeun ngabagi tulisan ieu di média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (asa bébas ngaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos sareng ningkat fokus nyaéta léngkah munggaran pikeun kahirupan sadidinten anu langkung saé pikeun anu nyeri kronis.

 



Saran pikeun ngabantosan tarung fibromyalgia sareng nyeri kronis diagnosis: 

Pilihan A: Bagikeun langsung di FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél dina halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu relevan anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

Toél ieu jang dibagikeun deui. Hatur nuhun pisan ka sadayana anu ngabantuan ngamajukeun pangartos kana diagnosis nyeri kronis sareng fibromyalgia!

 

Pilihan B: Link langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Turutan sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong)

 

sareng ogé émut kéngingkeun rating bintang upami anjeun resep kana tulisan:

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

 

 

Patarosan? Atanapi anjeun badé mesen janjian di salah sahiji klinik afiliasi kami?

Urang nawiskeun assessment modern, pengobatan sarta latihan nyeri kronis.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami via salah sahiji klinik husus urang (Tinjauan klinik muka dina jandela anyar) atanapi on halaman Facebook urang (Vondtklinikkene - Kaséhatan jeung Latihan) lamun anjeun mibanda patalékan. Pikeun janjian, kami gaduh XNUMX-jam booking online di sagala rupa klinik ku kituna anjeun bisa manggihan waktu konsultasi nu cocog Anjeun pangalusna. Anjeun oge bisa nelepon kami dina jam muka klinik urang. Kami ngagaduhan departemén interdisipliner di Oslo (kaasup Lambertseter) jeung Viken (Råholt og Eidsvoll). Ahli terapi terampil kami ngarepkeun nguping ti anjeun.

 

NEXT PAGE: 5 Latihan gerak pikeun jalma anu ngagaduhan Fibromyalgia

lima latihan olahraga pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia

Pencét kana gambar atanapi tautan di luhur.

 

Logo Youtube alit- Punten tuturkeun Vondt.net dina YouTube

logo facebook alit- Punten tuturkeun Vondt.net dina Facebook

6 Latihan pikeun Anu sareng Fibromyalgia

6 Latihan pikeun Anu sareng Fibromyalgia

Fibromyalgia mangrupikeun gangguan kronis anu nyababkeun nyeri nyebar sareng ningkatkeun sensitipitas saraf sareng otot.

Kaayaan éta tiasa ngajantenkeun latihan biasa janten sesah sareng ampir teu mungkin - ku kituna kami parantos ngahijikeun program pelatihan anu diwangun ku 6 latihan lembut anu diadaptasi pikeun jalma anu ngagaduhan. fibromyalgia. Mudah-mudahan ieu tiasa masihan relief sareng ngabantosan anjeun pikeun kahirupan sapopoe anu langkung saé. Urang ogé nyarankeun latihan di kolam renang cai panas lamun boga kasempetan pikeun ngalakukeunana.

 

- Di departemén interdisipliner kami di Vondtklinikkene di Oslo (Lambertseter) jeung Viken (Eidsvoll Sora og Råholt) clinicians kami boga kompetensi profésional uniquely tinggi dina assessment, pengobatan sarta rehabilitasi latihan nyeri kronis. Klik dina tumbu atawa di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan departemén kami.

Bonus: Gulung ka handap pikeun ningali pidéo latihan sareng latihan anu cocog pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia, sareng maca langkung seueur ngeunaan téknik rélaxasi.

 

Ogé baca: 7 Tips Pikeun Endure with Fibromyalgia

nyeri dina otot sareng sendi

 

Pidio: 6 Laksanakeun kakuatan Custom pikeun urang sareng Fibromyalgia

Di dieu anjeun ningali program latihan khusus pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia anu dikembangkeun ku chiropractor Alexander Andorff - kolaborasi sareng fisioterapis sareng tim rematik lokalna. Pencét pidéo di handap pikeun ningali latihanna.

Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang pikeun tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Ngabagéakeun!

 

VIDEO: 5 Latihan ngalawan Henteu Kuat Balik otot

Fibromyalgia ngalibatkeun ngaronjatna kajadian tina nyeri otot sareng tegangan otot. Ieu di handap aya lima latihan anu tiasa ngabantosan anjeun ngalongotkeun otot-otot anu ketat sareng tegang.

Naha anjeun resep kana pidéo? Upami anjeun resep aranjeunna, kami bakal ngahargaan pisan anjeun ngalanggan saluran YouTube kami sareng masihan kami jempol dina média sosial. Éta hartosna seueur pikeun urang. Hébat hatur nuhun!

 



Babarengan dina Tarung ngalawan Nyeri Kronis

Kami ngadukung sadaya jalma anu nyeri kronis dina perjuangan maranéhanana sareng kami miharep anjeun bakal ngadukung pagawéan kami ku anu disukai loka kami Facebook sareng langganan saluran video kami di YouTube. Kami ogé hoyong tip ngeunaan kelompok anu ngadukung Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta - anu mangrupikeun grup Facebook gratis pikeun anu nyeri kronis dimana anjeun terang inpormasi sareng jawaban.

 

Langkung fokus kedah ditempatkeun dina panalungtikan anu ditujukeun pikeun kaayaan anu mangaruhan seueur pisan - éta sababna kami naroskeun anjeun pikeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial, langkung dipikaresep liwat halaman Facebook urang terus ucapkeun, "Sumuhun pikeun langkung seueur panalungtikan dina fibromyalgia". Ku cara kieu tiasa ngadamel 'kasakit halimunan' langkung katingali.

 

Ngaropéa tur Latihan Bérés

Penting pikeun terang watesan na pikeun nyegah "suar-up" sareng buruk. Kusabab kitu, langkung saé pikeun nyobaan latihan intensitas handap biasa tibatan nyandak "cekelan juragan", sabab anu terakhir tiasa, upami dilakukeun sacara salah, nempatkeun awak henteu saimbangna sareng nyababkeun langkung nyeri.

 

Ogé baca: 7 Pemicu Dipikenal Anu Bisa Ngaganggu Fibromyalgia

7 Dipicu Fibromyalgia pemicu

Pencét kana gambar di luhur pikeun maca tulisan.

 



 

1. Rélaxasi: Téhnik engapan & Acupressure

Nénghap jero

Engapan mangrupikeun alat anu penting dina perang ngalawan tegangan otot sareng nyeri gabungan. Ku engapan anu langkung leres, ieu tiasa nyababkeun kalenturan dina kandang tulang sareng kantétan otot anu dihubungkeun sareng anu nyababkeun pangurangan dina tegangan otot.

 

5 téhnik

Prinsip utama anu dianggap téknik pernapasan jero dasar anu munggaran nyaéta ngambekan asup sareng kaluar 5 kali dina hiji menit.. Cara pikeun ngahontal ieu nyaéta ngambekan dina jero sareng ngitung ka 5, sateuacan ngambekan pisan sareng ngitung deui kana 5.

 

Terapis balik téknik ieu mendakan yén ieu ngagaduhan pangaruh optimal kana variasi denyut jantung dina hubungan kanyataan yén éta disetél kana frékuénsi anu langkung luhur sahingga langkung siap ngalawan réaksi setrés.

 

lalawanan engapan

Téhnik engapan anu sanésna nyaéta engapan ngalawan résistansi. Ieu kedah ngajantenkeun awak santai sareng lebet kana setting anu langkung santai. Teknik engapan dilakukeun ku cara ngambekan jero teras ngambekan ku cangkem anu ampir ditutup - ku biwir henteu ngagaduhan jarak anu hébat sareng anjeun kedah 'ngadorong' hawa ngalawan ketahanan.

 

Cara panggampangna pikeun ngalakukeun 'tahan pernapasan' nyaéta ngambekan dina baham teras kaluar dina irung.

 

Rélaxasi kalawan Acupressure Mat

A alus timer ukuran pikeun nenangkeun tegangan otot dina awak bisa dipaké sapopoé mat akupresur (tingali conto di dieu - tautan dibuka dina jandéla anyar). Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun mimitian ku sesi sakitar 15 menit teras angkat ka sési anu langkung panjang nalika awak janten langkung toleran kana titik urut. Pencét di dieu maca leuwih lengkep tentang mat rélaxasi. Naon anu langkung saé ngeunaan varian ieu anu kami kaitkeun nyaéta yén éta hadir sareng bagian beuheung anu ngagampangkeun damel nuju otot anu ketat dina beuheung.

 

2. Pemanasan sareng regét

extension deui

Kaku sendi sareng nyeri otot sering janten bagian anu pikaboseneun dina kahirupan sapopoe pikeun anu kapangaruhan ku fibromyalgia. Ku sabab éta, penting pisan pikeun ngajaga awak kalayan manjang teratur sareng gerakan ringan sapopoe - manjang biasa kanyataanna tiasa nyababkeun sendi langkung gampang gerak sareng getih ngalir kana otot anu ketang.

 

Ieu hususna leres pikeun kelompok otot ageung sapertos hamstrings, otot leg, otot korsi, tonggong, beuheung sareng taktak. Naha henteu coba ngamimitian dinten kalayan sési manjang anu tumuju kana otot otot anu langkung ageung?

 

3. Latihan Panganggo komprehensif pikeun Sakabeh Balik sareng Beuheung

Latihan ieu manjang sareng ngepung tulang tonggong dina cara lemah lembut.

Keuneung nepi ka regang

Dimimitian Posisi: Nangtung dina sagala sasar dina mat latihan. Coba jaga beuheung sareng tonggong dina nétral, posisi rada panjang.

Manjang: Lajeng nurunkeun imbit anjeun ngalawan keuneung anjeun - dina gerak anu tenang. Émut pikeun ngajaga kurva nétral dina tulang tonggong. Tahan manteng sakitar 30 detik. Ngan baju anu tebih deui sakumaha anjeun damang.

Sabaraha sering? Ulang latihan 4-5 kali. Latihan bisa dipigawé 3-4 kali sapoé lamun diperlukeun.

 




4. Pelatihan kolam renang cai panas

latihan kolam renang cai panas 2

Seueur jalma sareng gangguan fibromyalgia sareng rematik nguntungkeun tina latihan di kolam renang cai panas.

Seuseueurna jalma anu ngagaduhan fibromyalgia, rematik sareng nyeri kronis parantos terang yén olahraga dina cai panas tiasa langkung lembut - sareng éta langkung merhatikeun kana sendi kaku sareng nyeri otot.

 

Kami ngirangan yén palatihan kolam renang cai panas kedah janten tempat anu fokus pikeun pencegahan sareng pangobatan otot jangka panjang sareng panyakit gabungan. Hanjakalna, kabeneran panawaran nyaéta sapertos ditutup terus kusabab kakurangan kotamadya. Kami ngaharepkeun yén trend ieu dibalikkeun sareng yén éta deui museurkeun kana metodeu latihan ieu.

 

5. Latihan Baju Lembut sareng Pelatihan Gerakan (sareng VIDEO)

Ieu pilihan latihan anu disaluyukeun pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia, diagnosis nyeri kronis sanés sareng gangguan rematik. Simkuring miharep anjeun manggihan aranjeunna mangpaat - sareng anjeun ogé milih ngabagi aranjeunna (atanapi tulisan) sareng kenalan sareng réréncangan anu ogé ngagaduhan diagnosis anu sami sareng anjeun.

 

VIDEO - 7 Latihan pikeun Rheumatists

Teu pidéo dimimitian nalika anjeun mencét? Coba péngkolan panyungsi anjeun atanapi nonton langsung di saluran YouTube urang. Ogé émut langganan saluran upami anjeun hoyong program sareng latihan anu langkung saé.

 

Seueur kalayan fibromyalgia ogé kadang-kadang kaganggu nyeri sciatica sareng radiasi kana suku. Ngalakukeun latihan regang sareng latihan latihan sapertos anu dipidangkeun di handap ieu kalayan gampang mobilisasi serat tiasa nyababkeun serat otot anu langkung alit sareng kirang tegangan otot - anu dina gilirannana tiasa nyababkeun kirang sciatica. Disarankeun anjeun manteng 30-60 detik langkung 3 sét.

 

VIDEO: 4 Clothes Latihan pikeun Piriformis Sindrom

Miluan kulawarga kami sareng langganan saluran YouTube urang pikeun tips latihan gratis, program latihan sareng pengetahuan kaséhatan. Ngabagéakeun!

 



6. Yoga sareng Mindfulness

Latihan yoga Pikeun Burung Kaku

Yoga tiasa matak menenang pisan sareng urang kalayan fibromyalgia.

Kadang-kadang nyeri tiasa seueur pisan teras tiasa mangpaat pikeun ngagunakeun latihan yoga hipu, téknik engapan sareng semedi pikeun meunangkeun deui kontrol. Loba ogé ngagabungkeun yoga kalawan mat akupresur.

 

Ku ngalaksanakeun yoga dina kombinasi sareng semedi, anjeun tiasa laun-ngontrol diri anu langkung saé sareng jarak jauh tina nyeri nalika aranjeunna parah na. Grup yoga ogé tiasa saé dina hubungan sosial, kitu ogé tiasa janten arena pikeun nukeur nasihat sareng pangalaman sareng terapi sareng latihan anu béda.

 

Ieu sababaraha latihan yoga anu béda anu tiasa dicobian (tumbu dibuka dina jandela anyar):

5 Latihan Yoga pikeun Hip Sakit

5 Latihan Yoga pikeun Nyeri Tukang

- 5 Latihan yoga Ngalawan Nangan Kaku

 

Disarankeun Timer Diri pikeun Rematik sareng Nyeri kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (sababaraha laporan ngeunaan perbaikan dina pamakéan)

 

Ringkesan: Latihan sareng Téhnik Rélaxasi pikeun Jalma anu Fibromyalgia

Fibromyalgia tiasa hebat pisan nyababkeun sareng cilaka dina kahirupan sapopoe.

Ku sabab eta, penting pikeun terang latihan lemah lembut anu ogé cocog pikeun anu gaduh sensitipitas nyeri anu langkung luhur dina otot sareng sendi. Saréréa disarankan ngiringan grup dukungan Facebook sacara gratis Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta dimana anjeun tiasa ngobrol jalma anu resep, tetep édisi kana warta ngeunaan topik ieu sareng pangalaman ukar.

 

Bebas bébas dibagi dina média sosial

Sakali deui, kami badé naroskeun anjeun ngabagi tulisan ieu dina média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (ngarasa Luncat kaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos sareng ningkatkeun fokus mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kahirupan sapopoe anu langkung saé pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia.

 



 

Saran pikeun Kumaha Ngabantosan

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél dina halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu pakait anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

(Klik di dieu pikeun dibagikeun)

Hatur nuhun badag ka sadayana anu ngabantuan ngamajukeun pangartos kana fibromyalgia sareng nyeri kronis diagnosis.

 

Pilihan B: Tautan langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Tuturkeun sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong)

 



 

Patarosan? Atanapi anjeun badé mesen janjian di salah sahiji klinik afiliasi kami?

Urang nawiskeun assessment modern, pengobatan sarta rehabilitasi pikeun nyeri kronis.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami via salah sahiji klinik husus urang (Tinjauan klinik muka dina jandela anyar) atanapi on halaman Facebook urang (Vondtklinikkene - Kaséhatan jeung Latihan) lamun anjeun mibanda patalékan. Pikeun janjian, kami gaduh XNUMX-jam booking online di sagala rupa klinik ku kituna anjeun bisa manggihan waktu konsultasi nu cocog Anjeun pangalusna. Anjeun oge bisa nelepon kami dina jam muka klinik urang. Kami ngagaduhan departemén interdisipliner di Oslo (kaasup Lambertseter) jeung Viken (Råholt og Eidsvoll). Ahli terapi terampil kami ngarepkeun nguping ti anjeun.

 

sumber:
PubMed

 

NEXT PAGE: - Panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

Logo Youtube alit- Ngarasa Luncat nuturkeun Vondt.net di YouTube
logo facebook alit- Ngarasa Luncat nuturkeun Vondt.net di Facebook