Alexander Andorff
Chiropraktir Umum jeung Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Élmu Kaséhatan]

- Nilai inti sareng Pasien dina Fokus

Hai, nami abdi Alexander Andorff. Tukang Nyusun chiropractor sareng terapi rehabilitasi. Kuring kapala redaktur tina Vondt.net sareng klinik Vondt. Salaku kontak primér modern dina gangguan musculoskeletal, éta karesep nyata ngabantosan pasien balik kana kahirupan sapopoé anu langkung hadé.

Hiji studi komprehensif sareng pendekatan modéren pikeun pengobatan mangrupikeun nilai inti pikeun Klinik Nyeri - sareng mitra kami. Kami damel raket sareng spesialis médis sareng GP pikeun ngaoptimalkeun hasilna. Ku cara kieu, urang tiasa masihan seueur pangalaman sabar anu langkung saé sareng langkung aman. Nilai inti kami diwangun ku 4 poin utama:

  • Studi Individualisasi
  • Perlakuan Modern, Dumasar Bukti
  • Sing sabar dina Fokus - Salawasna
  • Hasil Ngaliwatan Kompetensi Tinggi

Kalayan langkung ti 70000 pengikut dina média sosial, ogé caket kana 2.5 juta panémbong halaman dina sataun, ogé henteu héran pikeun seueur jalma anu urang ngaréspon unggal dintenna pikeun patarosan ngeunaan therapist anu disarankeun di panjuru nagara upami sacara géografis sesah ngahontal kami.

Ti jaman ka jaman urang nampi seueur patarosan anu matak hésé pikeun ngajawab sadayana, sareng éta pasti naha urang nyiptakeun bagian anu misah anu disebut «milarian klinik anjeun»- dimana kami ogé bakal, salian ti klinik anu aya hubunganana sareng kami, nambihan saran kami pikeun ahli kaséhatan anu diidinan ku masarakat di daérah anjeun.

Rumaos ngahubungi kuring Saluran Youtube urang lamun aya patarosan atanapi kamandang.

Tulisan Panganyarna dina Blog Kaséhatan urang:

Sayuran - Buah sareng sayuran

Anti-radang Diet: Kumaha Sacara Alami Ngirangan Peradangan

Peradangan henteu hartosna hal anu négatip. Peradangan ...

9 Tips kanggo Saré Langkung sareng Fibromyalgia

/
9 Tips kanggo Saré Langkung sareng Fibromyalgia Fibromyalgia Anu Kuat…
fibromyalgia sareng gluten

Fibromyalgia sareng Gluten: Naha Kadaharan Anu Dikandung Gluten Masihan Peradangan Dina Awak?

/
Fibromyalgia sareng Gluten Seueur jalma sareng fibromyalgia perhatikeun yén aranjeunna meta ...

- Hirup sareng Ankylosing Spondylitis

Panyakit Kronis sareng Panyakit Siluman Tulisan tamu ku Yvonne…

Béda ieu dina usus meureun ngabalukarkeun fibromyalgia

/
Bédana ieu dina Intestin Méi janten Panyabab Fibromyalgia Intestine ...

Fibromyalgia bisa nyababkeun réaksi radang dina otak

/
Fibromyalgia Bisa Ngahasilkeun Réaksi Peradangan Ningkat Dina Otak Ayeuna…