Tanda awal metabolisme - Gambar panutup

9 Tanda Awal Métabolisme rendah

5 / 5 (16)

9 Tanda Awal Metabolisme Lemah (Hipnotroidisme)

Hipotiroidisme (métabolisme rendah) tiasa disababkeun ku kasakit tiroid. Kaayaan ieu tiasa nurunkeun kaduruk, ngabalukarkeun kacapean sareng nyababkeun pangurangan jaringan lemes dina awak anjeun. Ieu mangrupikeun 9 tanda awal anu ngamungkinkeun anjeun sadar diagnosis cilaka ieu dina tahap awal.

 

Kelenjar tiroid perenahna di hareup beuheung di hareupeun trakea. Kelenjar ieu ngaleupaskeun hormon tiroid nu ngabantosan ngatur pertumbuhan, perbaikan sareng métabolisme. Dina tingkat low teuing hormon ieu tiasa nyababkeun sajumlah gejala sareng tanda klinis.

 

Kami merjuangkeun jalma anu ngagaduhan diagnosa nyeri kronis sareng panyakit anu gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun pangobatan sareng pamariksaan - hal anu henteu sadayana satuju, hanjakalna. Siga sareng kami dina halaman FB kami og saluran YouTube urang dina média sosial ngiringan kami dina perang pikeun ningkat kahirupan sapopoé pikeun rébuan jalma.

 

Tulisan ieu bakal marios salapan tanda awal sareng gejala hipotiroidisme - Sababaraha di antarana bakal kaget anjeun. Di handap tulisan anjeun ogé tiasa maca koméntar ti pamiarsa sanés.

 

Naha anjeun mikir-mikir aya atanapi anu anjeun hoyong langkung tina ngeusian profésional sapertos kitu? Tuturkeun kami dina kaca Facebook kami «Vondt.net - Kami ngaleungitkeun nyeri anjeun»Atanapi Saluran Youtube urang (dibuka dina tautan anyar) kanggo naséhat anu saé kanggo inpormasi kaséhatan anu mangpaat.

 

1. Hosen jeung kacapean

gejala anjeun henteu kedah dipaliré

Gejala anu paling umum sareng umum tina métabolisme rendah raos pisan béak. Ieu kusabab hormon anu disékrésikeun ku kelenjar tiroid langsung ngabantosan pikeun ngatur kasaimbangan énergi dina awak (siga bénsin dina awak kanggo ngagunakeun conto) - sahingga ogé naha anjeun ngarasa capé sareng teu aktip.

 

Ngagunakeun conto dumasar-panalungtikan ieu - maka hal éta, diantarana waé, sato anu asup kana hibernasi pikeun usum salju ngagaduhan tingkat hormon tiroid anu handap pisan sateuacanna tina ieu.

 

Jalma anu tingkat luhur hormon ieu sering karasa gugup sareng gelisah. Kontras langsung, jalma-jalma séhat kirang bakal karaos sareng beurat dina awak. Kelompok terakhir ogé langkung sering ngalaporkeun perasaan kurangna motivasi sareng capé mental.

 

Maca deui: - 7 Cara Ngurangan Peradangan ku Osteoarthritis

 



 

2. Beurat beurat

ningkatkeun ngaduruk gajih

Keuntungan beurat anu teu dipiharep nyaéta gejala ciri séjén métabolisme rendah. Ieu sanés ngan kusabab hypothyroidism nyababkeun anjeun ngaraos capé sareng kacapean - sahingga ngalir kirang - tapi ogé kanyataan yén kadar hormon tiroid anu handap nyababkeun awak naroskeun ati, otot sareng jaringan adiposa tetep kalori. Nyaéta, durukan anjeun dikirangan sareng kana seuneu.
Upami anjeun kenging ku kauntungan beurat, sanajan anjeun ngarasa henteu parantos ngarobih kana diet atanapi tingkat kagiatan - maka ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah diskusikeun sareng GP anjeun, anu teras tiasa ngarujuk anjeun ka ahli gizi klinis umum anu tiasa ngabantosan anjeun.

 

Teuing seueur jalma anu kaserang ku nyeri kronis sareng panyawat anu ngancurkeun kahirupan sapopoe - éta naha urang ajak anjeun Bagikeun tulisan ieu di média sosialEntong gratis halaman Facebook urang sareng ucapkeun: "Leres pikeun langkung seueur panalitian ngeunaan diagnosa nyeri kronis". Ku cara kieu, urang tiasa ngajantenkeun gejala anu pakait sareng diagnosis ieu langkung katingali sareng mastikeun yén langkung seueur jalma dianggap serius - sahingga kéngingkeun bantosan anu diperyogikeun. Kami ogé ngarepkeun yén paningkatan perhatian sapertos kitu tiasa nyababkeun dana anu langkung ageung pikeun panilitian ngeunaan metode penilaian sareng pangobatan anu énggal.

 

Ogé baca: - 15 Tanda Awal Rematik

gambaran gabungan - rematik

Naha anjeun kapangaruhan ku rematik?

 



3. Seueur Cold sareng Sensasi Tiis

Dokter ngobrol ka anu sabar

Naha anjeun batur anu sok tiis sareng bagja? Éta sabenerna jadi kusabab métabolisme rendah. Panas mangrupikeun produk sampingan tina ngaduruk kalori. Salaku conto: Nalika urang olahraga - sareng ngaduruk seueur kalori - urang janten panas.

 

Sanaos anjeun calik anjeun badé bakar sababaraha kalori. Dina métabolisme anu handap, pembakaran dasar anu asli turun - anu dina gilirannana hartosna anjeun ngahasilkeun kirang panas tibatan anu sanésna anu gaduh metabolisme anu langkung luhur sareng metabolisme normal.

 

Pondokna, sensasi tiis sapertos kitu sareng rarasaan salawasna tiis, disababkeun kusabab metabolisme anu rendah. Tapi perlu disebatkeun yén éta ogé tiasa janten cara nyiptakeun anjeun - sareng anjeun ngan saukur resep langkung haneut tibatan anu anjeun hirup. Éta nalika anjeun mikawanoh diri dina sababaraha gejala ieu sareng tanda yén résiko gaduh hypothyroidism ningkat.

 

Ogé baca: - Kumaha Ngabantosan Olahraga Dina Kolam Cai Panas Dina Fibromyalgia

ieu kumaha latihan di kolam renang cai panas ngabantuan fibromyalgia 2

 



4. Rambut rambut

cilaka dina kulit sirah

Sapertos seueur sél sanés dina awak anjeun, folikel rambut ogé diatur ku hormon tiroid. Kusabab kanyataan yén folikel rambut ngagaduhan sél sirung kalayan ngahasilkeun sering sareng umur pondok, aranjeunna langkung peka kana métabolisme rendah.

 

Nyatana, tingkat low hormon tiroid tiasa nyababkeun folikel rambut lirén deui - sareng ieu sahingga nyababkeun rambut rontok sareng rambut éta murag. Upami masalah anu diubaran diubaran - contona ku pangobatan - maka rambut normal bakal naék deui.

 

Saloba 30-40% jalma anu kakurangan tina rambut buut kapangaruhan ku métabolisme rendah. Ieu nembongkeun kajian panalitian anu langkung ageung (1). Upami anjeun ujug-ujug ngalaman yén rambut anjeun parantos langkung ipis sareng henteu tumuh sapertos payun, maka anjeun kedah diperhatoskeun pikeun metabolisme rendah - sareng utamina upami anjeun ogé mikawanoh diri dina sababaraha gejala anu sanés dina tulisan ieu.

 

Ogé baca: - Laporan panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét kana gambar atanapi tautan di luhur pikeun dibaca deui ngeunaan diet anu bener disaluyukeun ka anu nganggo fibro.

 



5. Kulit Garing sareng Gatal

éksim Treatment

Sapertos folikel rambut, sél kulit ogé ngagaduhan gantian anu sering sareng bentang anu pondok. Ieu dina gilirannana disababkeun ku kanyataan yén aranjeunna dikawasa ku hormon tiroid. Tingkat anu handap nyababkeun leungit sinyal kana kulit - anu sacara konsistén ngabalukarkeun kirang perbaikan sareng perawatan.

 

Ieu ngaganggu sacara ngagantian sél kulit normal sareng nyababkeun siklus kulit normal kapangaruhan. Jalma anu ngandung métabolisme rendah, kusabab ieu, mendakan yén éta peryogi langkung lami kanggo bisul dina kulit pikeun dudung. Lapisan luar kulit, kusabab ngagantian anu henteu sering, ogé bakal tahan deui galur sareng karusakan sateuacan diganti. Hasilna sering kulit garing sareng leueur.

 

Parobihan kulit ciri anu dipimilik ku jalma anu métabolisme rendah nyaéta myxedema. Ieu kado salaku ruam kulit anu ngabareuhan sareng beureum.

 

Ogé baca: - 7 Latihan pikeun Hand Osteoarthritis

latihan leungeun arthrosis

 



 

6. Depresi sareng Depresi

sakitar sirah

Aya ogé parantos jelas antara metabolisme rendah sareng Prévalénsi anu langkung luhur tina depresi sareng masalah kaséhatan méntal. Panaliti yakin yén ieu kusabab hypothyroidism ogé nyababkeun ngirangan tanaga sareng kahoyong tindakan - anu dina gilirannana masihan jalma anu kapangaruhan éta nurani goréng sareng harga diri anu handap.

 

Ieu sering ngalangkungan sababaraha aspek kahirupan - kalebet kagiatan fisik sareng kahirupan séksKanyataanna, seueur jalma anu kirang metabolisme ngalaman yén kahirupan cinta seksualna parah kapangaruhan nalika aranjeunna kapangaruhan ku hypothyroidism.

 

Rasa depresi sareng depresi mangrupikeun alesan anu hadé pikeun ngobrolkeun GP anjeun. Upami ngabalukarkeun déprési anjeun nyaéta métabolisme rendah maka ieu biasana moal ningkat dugi ka anjeun ditaliti sareng dipasihkeun pengobatan anu leres pikeun kaayaan éta.

 

Ogé baca: - 8 Léngkah Anti Anti Peradangan Alami Ngalawan Rematik

8 ukuran anti-radang ngalawan rematik



7. Ngaronjatkeun Kajadian Sakit Otot sareng Sakit Jati

nyeri beuheung 1

Metabolisme anu handap nyababkeun parobahan anu seukeut dina kumaha awak anjeun nampi énergi - anu, diantara hal séjén, nyababkeun ngarobih jaringan otot. Ieu nyababkeun nyeri dina otot anu kapangaruhan sareng ogé masihan anjeun kasempetan anu langkung luhur tina perasaan lemah.

 

Ieu tangtosna jauh tina optimal - sareng ogé ngakibatkeun jalma anu ngagaduhan metabolisme low ngalaporkeun insiden nyeri otot anu langkung luhur sareng nyeri sendi. Kram otot ogé sering lumangsung alatan karusakan otot ieu lumangsung dina serat otot anu kapangaruhan.

 

Ngarecah otot sapertos ogé nyababkeun mendi ningkat - anu dina gilirannana ngabalukarkeun langkung nyeri gabungan di antara maranéhanana kalayan hypothyroidism. Maka, penting pikeun anjeun nyobaan kéngingkeun sababaraha gerakan sareng latihan dina kahirupan sadidinten sahingga anjeun tiasa ngabantosan ngalambatkeun pangwangunan ieu. Di handap ieu anjeun bakal mendakan saran pikeun sababaraha latihan gampang - sareng tautan kana saluran YouTube kami anu ngandung sababaraha program latihan gratis.

 

Dianjurkeun Timer Diri pikeun Nyeri kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (seueur jalma ngalaporkeun sababaraha nyeri kanyeri upami aranjeunna nganggo, contona, krim arnica atanapi kondisioner panas)

- Seueur jalma nganggo krim arnica kanggo nyeri kusabab sendi anu kaku sareng otot nyeri. Pencét kana gambar di luhur pikeun maca langkung seueur ngeunaan kumaha arnicakrem tiasa ngabantosan sababaraha kaayaan nyeri anjeun.

 

Ogé baca: - 5 Tahapan Tukang Osteoarthritis

kana 5 tahap osteoarthritis

 

Video di handap ieu nunjukkeun conto latihan pikeun osteoarthritis hip. Sakumaha anjeun tiasa tingali, latihan ieu hipu sareng lemah lembut.

VIDEO: 7 Latihan ngalawan Osteoarthritis dina Hip (Klik di handap pikeun ngamimitian pidéo)

Ngarasa bébas ngalanggan dina saluran kami - teras turutan halaman kami di FB pikeun poean, tips kaséhatan gratis sareng program latihan anu tiasa ngabantosan anjeun nuju kasehatan langkung saé.

 



 

8. Bijih Otak sareng Konsép

Nyeri tikoro sareng nyeri di gigir sirah

Naha anjeun sering mendakan yén sirah anjeun teu dihubungkeun pinuh? Atanapi anjeun ngagaduhan masalah konsentrasi? Ieu sering disebat halimun otak sareng hartosna yén jalma anu kapangaruhan tiasa ngalaman kasusah konsentrasi, kasusah memori samentawis sareng kagiatan pamikiran umum.

 

Pikeun ngalaman yén hiji anu henteu lengkep dina sirah tiasa pisan frustasiKanyataanna, saloba 39% tina jalma anu gaduh métabolisme low parobihan kana fungsi kognitif sareng mental.

 

Upami anjeun ngalaman parobihan sapertos kitu, kami nyarankeun anjeun pikeun ngabahas éta sareng dokter - anjeunna tiasa nyandak tés anu diperyogikeun sareng ngabantosan anjeun dina jalan maju pikeun terang kunaon anjeun ngalaman gejala ieu. Ku administrasi ubar Levaxin atanapi anu sapertos kitu, seuseueurna pangalaman yén aranjeunna nampi deui memori normal sareng kamampuan pamikiran.

 

Ogé baca: - Panilitian: Ieu Tiasa Kusabab Kusabab Kabut Fibrous

serat halimun 2

 



 

9. Sembelit sareng Masalah Intestinal

nyeri beuteung

Metabolisme anu handap (hypothyroidism) tiasa sacara drastis ngirangan fungsi usus anjeun - anu tiasa nyababkeun konstipasi, sareng anu sanésna. Sareng sakumaha urang terang, fungsi usus cacad ngabalukarkeun kurang énergi sareng nyerep gizi.

 

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina tanda-tanda klinis anu kami parantos marios dina tulisan ieu, kasus na metabolisme low ampir nempatkeun "marake halimunan" dina sababaraha fungsi awak.Seueur jalma lami teuing tanpa alamat masalah sareng GP - sahingga sangsara tiiseun tanpa nampi pangobatan anu pas.

 

Ieu ngajantenkeun penting pisan pikeun leres-leres ngabahas gejala sapertos kitu sareng dokter - ku cara éta anjeun tiasa gaduh tés getih ngalegaan sareng mariksa kumaha kaayaan na. Kami ngarepkeun anjeun laksanakeun.

 

Ogé baca: Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Sindrom Usus Raheut

bowel gampang ambek

 



 

Langkung seueur inpo? Miluan grup ieu!

Miluan grup Facebook «Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta»(Klik di dieu) pikeun apdet panganyarna ngeunaan panalungtikan sareng tulisan média ngeunaan gangguan rematik sareng kronis. Di dieu, anggota ogé tiasa nampi bantosan sareng dukungan - dina unggal waktos sadinten - ngalangkungan pertukaran pangalaman sareng saran masing-masing.

 

VIDEO: Latihan pikeun Rheumatists sareng Anu kapangaruhan ku Fibromyalgia

Ngarasa bébas ngalanggan dina saluran kami - sareng nuturkeun halaman kami dina FB pikeun tips kaséhatan sareng program latihan sadidinten.

 

Kami ngarep pisan yén tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun dina merangan panyakit kronis sareng nyeri kronis.

 

Bebas bébas dibagi dina média sosial

Kitu deui, urang badé nanyakeun saé pikeun ngabagi tulisan ieu di média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (asa bébas ngaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos sareng ningkat fokus nyaéta léngkah munggaran nuju kahirupan sadidinten anu langkung saé pikeun anu ngagaduhan panyawat kronis.

 



saran: 

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél kana halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu relevan anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

Toél ieu jang dibagikeun deui. Hatur nuhun anu ageung ka sadayana anu nyumbang pikeun ngiringan pamahaman anu langkung seueur tina diagnosis kronis.

 

Pilihan B: Link langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Turutan sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong) sareng Saluran YouTube kami (klik di dieu kanggo seueur video gratis!)

 

sareng ogé émut kéngingkeun rating bintang upami anjeun resep kana tulisan:

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

 



 

sumber:

PubMed

 

NEXT PAGE: - Ieu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Osteoarthritis Dina Leungeun Anjeun

osteoarthritis tina panangan

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

Disarankeun ku bantuan pikeun diagnosis ieu

komprési Noise (contona, kaos kaki komprési anu nyumbang kana ningkat sirkulasi getih kana otot nyeri)

Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)

 

Logo Youtube alitTuturkeun Vondt.net dina YouTube

(Tuturkeun sareng koméntar upami anjeun hoyong urang ngadamel pidéo nganggo latihan atanapi elaborations khusus pikeun masalah ANDA)

logo facebook alitTuturkeun Vondt.net dina Facebook

(Kami nyobian ngabales sadaya pesen sareng patarosan dina waktos 24-48 jam. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun narjamahkeun réspon MRI sareng anu sanés.)

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

0 balesan

Ninggalkeun balesan

Hoyong gabung sawala?
Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun!

Ninggalkeun komentar

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun.