Alexander Andorff
Chiropraktir Umum jeung Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Élmu Kaséhatan]

- Nilai inti sareng Pasien dina Fokus

Hai, nami abdi Alexander Andorff. Tukang Nyusun chiropractor sareng terapi rehabilitasi. Kuring kapala redaktur tina Vondt.net sareng klinik Vondt. Salaku kontak primér modern dina gangguan musculoskeletal, éta karesep nyata ngabantosan pasien balik kana kahirupan sapopoé anu langkung hadé.

Hiji studi komprehensif sareng pendekatan modéren pikeun pengobatan mangrupikeun nilai inti pikeun Klinik Nyeri - sareng mitra kami. Kami damel raket sareng spesialis médis sareng GP pikeun ngaoptimalkeun hasilna. Ku cara kieu, urang tiasa masihan seueur pangalaman sabar anu langkung saé sareng langkung aman. Nilai inti kami diwangun ku 4 poin utama:

  • Studi Individualisasi
  • Perlakuan Modern, Dumasar Bukti
  • Sing sabar dina Fokus - Salawasna
  • Hasil Ngaliwatan Kompetensi Tinggi

Kalayan langkung ti 70000 pengikut dina média sosial, ogé caket kana 2.5 juta panémbong halaman dina sataun, ogé henteu héran pikeun seueur jalma anu urang ngaréspon unggal dintenna pikeun patarosan ngeunaan therapist anu disarankeun di panjuru nagara upami sacara géografis sesah ngahontal kami.

Ti jaman ka jaman urang nampi seueur patarosan anu matak hésé pikeun ngajawab sadayana, sareng éta pasti naha urang nyiptakeun bagian anu misah anu disebut «milarian klinik anjeun»- dimana kami ogé bakal, salian ti klinik anu aya hubunganana sareng kami, nambihan saran kami pikeun ahli kaséhatan anu diidinan ku masarakat di daérah anjeun.

Rumaos ngahubungi kuring Saluran Youtube urang lamun aya patarosan atanapi kamandang.

Tulisan Panganyarna dina Blog Kaséhatan urang:

Bagian tina saraf

Perencanaan / blokade pengobatan nyeri kronis

/
Perawatan blokade: Pangropéa panyawat; suntik tina…
narekahan stress

Narekahan setrés dina suku

/
Narekahan stres dina suku A narekahan setrés (ogé katelah narekahan kacapean ...
anggur beureum

Pangobatan D-Ribose tina fibromyalgia, ME sareng sindrom kacapean kronis

/
Pangobatan D-Ribose tina Fibromyalgia, ME sareng Sindrom Fandromyalgia Sindrom Kurangeunan ...
Turmeric. Poto: Wikimedia Commons

Kunyit sareng pasipatanana positipna

/
Kunyit sareng sipat kaséhatan anu positip. Kunyit…
Ulikan glukosamin

Glucosamine sulfat ngalawan ngagem, osteoarthritis, nyeri, sareng gejala.

/
Glucosamine sulfat ngalawan ngagem, osteoarthritis, nyeri, sareng gejala ...
anggur beureum

Anggur beureum ngalawan nyeri dina irisan sareng prolaps?

/
Tiasa anggur beureum ngabantosan nyeri dina irisan sareng…