Alexander Andorff
Chiropraktir Umum jeung Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Élmu Kaséhatan]

- Nilai inti sareng Pasien dina Fokus

Hai, nami abdi Alexander Andorff. Tukang Nyusun chiropractor sareng terapi rehabilitasi. Kuring kapala redaktur tina Vondt.net sareng klinik Vondt. Salaku kontak primér modern dina gangguan musculoskeletal, éta karesep nyata ngabantosan pasien balik kana kahirupan sapopoé anu langkung hadé.

Hiji studi komprehensif sareng pendekatan modéren pikeun pengobatan mangrupikeun nilai inti pikeun Klinik Nyeri - sareng mitra kami. Kami damel raket sareng spesialis médis sareng GP pikeun ngaoptimalkeun hasilna. Ku cara kieu, urang tiasa masihan seueur pangalaman sabar anu langkung saé sareng langkung aman. Nilai inti kami diwangun ku 4 poin utama:

  • Studi Individualisasi
  • Perlakuan Modern, Dumasar Bukti
  • Sing sabar dina Fokus - Salawasna
  • Hasil Ngaliwatan Kompetensi Tinggi

Kalayan langkung ti 70000 pengikut dina média sosial, ogé caket kana 2.5 juta panémbong halaman dina sataun, ogé henteu héran pikeun seueur jalma anu urang ngaréspon unggal dintenna pikeun patarosan ngeunaan therapist anu disarankeun di panjuru nagara upami sacara géografis sesah ngahontal kami.

Ti jaman ka jaman urang nampi seueur patarosan anu matak hésé pikeun ngajawab sadayana, sareng éta pasti naha urang nyiptakeun bagian anu misah anu disebut «milarian klinik anjeun»- dimana kami ogé bakal, salian ti klinik anu aya hubunganana sareng kami, nambihan saran kami pikeun ahli kaséhatan anu diidinan ku masarakat di daérah anjeun.

Rumaos ngahubungi kuring Saluran Youtube urang lamun aya patarosan atanapi kamandang.

Tulisan Panganyarna dina Blog Kaséhatan urang:

Fibromyalgia bisa nyababkeun réaksi radang dina otak

/
Fibromyalgia Bisa Ngahasilkeun Réaksi Peradangan Ningkat Dina Otak Ayeuna…

Naon Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Rématik Polmyalgia

/
Naon Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Poliméralgia Rheumatism (PMR) Polymyalgia ...
Fibromyalgia and Pregnancy (Kumaha Ngaruhkeun Kakandungan)

Fibromyalgia and Pregnancy

/
Fibromyalgia sareng Kakandungan Naha anjeun ngagaduhan fibromyalgia sareng hamil -…
psikiatik rematik

9 Tanda Awal tina Sindrom Psoriatik

/
9 Tanda Awal Psritis Artritis Psritis rematik mangrupikeun…
Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

6 Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

/
6 Latihan pikeun Osteoarthritis beuheung Penting Osteoarthritis tina beuheung tiasa nyababkeun ...
Pangubaran alami pikeun rematik psoriatic

7 Perawatan alami pikeun rematik Psoriasis

/
7 Perawatan alami pikeun rematik psoriasis rematik…