Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

6 Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

4.9 / 5 (13)

6 Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

Osteoarthritis beuheung tiasa ngabalukarkeun nyeri beuheung sareng mobilitas goréng.

Ieu aya genep latihan (kalebet VIDEO) pikeun jalma anu ngagaduhan osteoarthritis beuheung anu tiasa nulungan nyeri sareng nyayogikeun gerakan anu langkung saé. Rumaos pikeun ngabagi tulisan ieu ka batur anu kaserang ku nyeri beuheung.

 

Osteoarthritis tina beuheung tiasa ngalibatkeun ngarecahna tulang rawan, kalsifikasi, neundeun tulang sareng baju sendi - ieu tiasa nyababkeun kaayaan ruang anu langkung ketat dina beuheung sareng réaksi peradangan episodik. Osteoarthritis beuheung ogé tiasa ningkatkeun incidence tina lieur sareng lieur anu aya hubunganana.

 

Kami tarung pikeun dulur anu ngilu nyeri kronis sareng rematik gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun pangobatan sareng panalungtikan - hal anu henteu sadayana satuju, hanjakalna. Siga sareng kami dina halaman FB kami og saluran YouTube urang dina média sosial ngiringan kami dina perang pikeun ningkat kahirupan sapopoé pikeun rébuan jalma.

 

(Klik di dieu upami anjeun hoyong bagikeun tulisan éta salajengna)

 

Di dieu kami baris nunjukkeun anjeun genep latihan pikeun osteoarthritis beuheung anu signifikan - anu tiasa anjeun lakukeun unggal dinten.

Salajengna dina tulisan, anjeun ogé tiasa maca koméntar ti pamiarsa anu sanés - ogé nonton pidéo latihan anu hadé kalayan latihan beuheung. Di dinya anjeun ogé bakal mendakan sababaraha ukuran diri anu disarankeun anu tiasa cocog pikeun anjeun nganggo osteoarthritis.

 



VIDEO: 6 Latihan ngalawan Neck Osteoarthritis signifikan

Di dieu, kiropraktor Alexander Andorff nunjukkeun anjeun genep latihan anu urang lalumpatan dina tulisan ieu. Di handap ieu anjeun tiasa ningali detil detil kumaha latihan-latihan anu kedah dilakukeun dina titik 1 ka 6. Pencét di handap pikeun ningali pidio.


Ngarasa bébas ngalanggan dina saluran kami - teras turutan halaman kami di FB pikeun poean, tips kaséhatan gratis sareng program latihan anu tiasa ngabantosan anjeun nuju kasehatan langkung saé.

 

1. Nangtung Ngabuburit ku Élastik

Latihan sareng elastis mangrupikeun cara anu saé pikeun nguatkeun tonggong luhur sareng antara agul taktak - nyaéta platform pikeun beuheung anjeun nyalira.  Ningkatkeun fungsi sareng mobilitas di ieu seueur ogé hartos sikep sareng gerakan anu langkung leres pikeun beuheung anjeun.

 

Memang leres upami anjeun lengket antara sabeulah taktak, ieu bakal langkung ti sikep beuheung sareng gerakan anu aya. Latihan ieu sahingga tiasa ngabantosan anjeun nyandak sikep langkung saé dina beuheung.

 

  1. Terus nangtung ka luhur.
  2. Gantél élastis kana cecekelan panto sareng anu sanésna.
  3. Tarik élastis ka anjeun ku dua panangan - sahingga agul taktak ditarik babarengan.
  4. Balik deui kana posisi awal.
  5. Malikan deui latihan 10 kali tina 3 sét.

 



 

2. Kontrasi bilah taktak

Seueur jalma henteu sadar sabaraha masalah beuheung saleresna sumping antara bilah taktak. Turunna mobilitas gabungan sareng otot tegang di daérah ieu tiasa langkung hese ngalangkungan fungsi beuheung anjeun - sareng utamina upami anjeun gaduh osteoarthritis. Ieu tiasa ngabantosan ngirangan tegangan otot dina beuheung.

 

  1. Mimitian nangtung.
  2. Lalaunan narik wilah taktak ka tukang dugi ka eureun nyalira - tahan posisi luar pikeun 3-5 detik.
  3. Laksanakeun gerakan kalayan gerakan sepi.
  4. Ngulang latihan 10 kali lipat tina 3 sét.

 

Teuing jalma anu kasiksa ku nyeri kronis anu ngancurkeun kahirupan sapopoe - éta naha urang ajak anjeun Bagikeun tulisan ieu di média sosialEntong gratis halaman Facebook urang terus ucapkeun, "Sumuhun pikeun langkung seueur panalungtikan ngeunaan nyeri kronis diagnosis". Ku cara kieu, anjeun tiasa ngajantenkeun gejala diagnosis ieu langkung katingali sareng pastikeun yén langkung seueur jalma anu nyandak perhatian anu serius.

 

Kami ogé ngarepkeun yén paningkatan perhatian sapertos kitu tiasa nyababkeun dana anu langkung ageung pikeun panilitian ngeunaan metode penilaian sareng pangobatan anu énggal.

 

Ogé baca: - 15 Tanda Awal Rematik

gambaran gabungan - rematik

Naha anjeun kapangaruhan ku rematik?

 



3. Taktak jalan angkat

Latihan ieu ngabantosan tetep sirkulasi getih tina sababaraha otot beuheung anu ageung - latihan rutin bakal tiasa ngabantosan anjeun ngagentos otot beuheung anu tegang sareng ngajaga sirkulasi getih lokal di sakitar sendi anu tos lungse. 

 

Sakumaha kuring nyarios, teu seueur jalma terang yén seuseueurna otot beuheung ngagantelkeun kana bilah taktak atanapi tonggong luhur. Ieu tepatna naha éta penting pisan pikeun ngajagi ieu upami anjeun hoyong damel ngalawan nyeri beuheung minor dina kahirupan sapopoe.

 

Gerakan teratur sareng panggunaan anu saé ogé bakal ngaminimalkeun kasempetan pangwangunan osteoarthritis. Éta mangrupikeun gizi dina sirkulasi getih anjeun anu janten bahan pikeun ngalereskeun sambungan séwang sareng jaringan otot.

 

  1. Terus nangtung sareng ka handap pikeun panangan anjeun di sisi Anjeun.
  2. Angkat hiji taktak dina gerak anu tenang sareng dikendali.
  3. Malikan deui latihan 10 kali dina saban gigir 3 set.

 

Naha anjeun terang yén jalma-jalma sareng osteoarthritis ngalaporkeun pamutahiran fisik ngaliwatan latihan rutin dina kolam renang cai panas? Ku latihan dina cai, aya sababaraha latihan anu langkung gampang dilakukeun pikeun jalma anu ngagaduhan osteoarthritis anu signifikan sareng osteoarthritis beuheung. Cai haneut ogé ngabantosan tetep getih ngalir sareng ngaleungitkeun tegangan beuheung otot.

 

Ogé baca: - Kumaha Ngabantosan Olahraga Dina Kolam Cai Panas Dina Fibromyalgia

ieu kumaha latihan di kolam renang cai panas ngabantuan fibromyalgia 2



4. Balukar beuheung (regangan tina Balik Beuo)

Kalayan palaksanaan biasa, manjang tiasa ngabantosan otot dina beuheung langkung elastis sareng dialihkeun. Tapi naha anjeun terang yén aya seueur anu manteng teuing? Sét mimiti manjang kedah teras-terasan kalem - supados otot ngartos yén "ayeuna bakal manteng".

 

Seueur jalma sareng osteoarthritis beuheung diserang ku beuheung anu signifikan sareng otot beuheung anu ketat. Latihan pakean ieu tiasa ngabantosan ngagentos sababaraha panyakit ieu.

  1. Linggih dina korsi.
  2. Hubungan sirah sareng dua leungeun. Teras angkat sirah anjeun lalaunan.
  3. Anjeun kudu ngarasa yén éta manjang lalaunan di tukang beuheung.
  4. Tahan manteng salami 30 detik tina 3 sét.

 

Ogé baca: - Laporan panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét kana gambar atanapi tautan di luhur pikeun dibaca deui ngeunaan diet anu bener disaluyukeun ka anu nganggo fibro.

 



5. Sisi manjang (Sisi manjang beuheung)

Anjeun panginten bakal perhatikeun yén rematik beuheung nyababkeun gerakan beuheung anu kirang gurat? Latihan manjang ieu tujuanana pikeun otot anu urang mendakan di sisi beuheung - kalebet levator scapulae sareng trapezius luhur.

 

  1. Latihan bisa dilakukeun linggih atanapi nangtung.
  2. Tahan sirah anjeun dina hiji leungeun.
  3. Lalaunan tarik sirah anjeun ka sisi.
  4. Anjeun kudu ngarasa yén éta manjang lalaunan di sisi sabalikna tina beuheung.
  5. Latihan anu dilakukeun kanggo 30 detik langkung ti 3 sét.

 

Dina tulisan di handap ieu, anjeun bakal ningali lima latihan latihan anu ngaropéa anu tiasa didamel kanggo anjeun kalayan osteoarthritis beuheung. Nyaéta, latihan latihan anu disaluyukeun mangrupakeun cara anu hébat pikeun ngajaga sirkulasi getih sareng pertukaran cairan anjeun dina sendi anjeun.

 

Ogé baca: - 5 Latihan olahraga pikeun anu gaduh Fibromyalgia

lima latihan olahraga pikeun anu ngagaduhan fibromyalgia

Pencét di luhur pikeun ningali latihan latihan ieu.

 



 

6. Taktak jalan manjang nganggo gagang sapu atanapi tiwu

Latihan ieu ngabantosan anjeun meunangkeun deui gerakan sareng mobilitas dina taktak sareng bilah taktak. Ku ngagunakeun tiwu atanapi anu sami, anjeun bakal laun-laun tiasa ngalihkeun panangan sareng caket sareng karasa yén manjangna lebet kana beuheung sareng bilahar taktak.

 

  1. Ngadeg lempeng luhur sareng ka handap - nganggo sapu atanapi anu sami.
  2. Mindahkeun aci di tukangeun tonggong sareng hiji leungeun jangkungna dina aci - anu sanésna turun ka handap.
  3. Pindahkeun leungeun anjeun ka deukeut silih-séangan nepi ka anjeun rumasa tetep alus.
  4. Latihan anu dilakukeun dina dua lengan nganggo 10 pangulangan pasuliwer langkung ti 3 sét.

 

Seueur jalma anu gaduh osteoarthritis beuheung ogé nganggo sendi dina bagian awak anu sanésna - sapertos tuur. Naha anjeun terang yén osteoarthritis dibagi kana lima tahapan anu béda - dumasar kana kumaha parahna pakean sendi? Dina tulisan dihandap anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan fase osteoarthritis anu béda-béda dengkul sareng kumaha kaayaan waé.

 

Ogé baca: - 5 Tahapan Tukang Osteoarthritis

kana 5 tahap osteoarthritis

 



 

Disarankeun Timer Diri pikeun Rheumatic and Pain kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Tukang tarik (sababaraha jinis rematik tiasa nyababkeun jari-jari anu dibengkokkeun - contona toes palu atanapi hallux valgus (bengkok jempol) - tukang narik jempol tiasa ngabantosan ieu)
  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (seueur jalma ngalaporkeun sababaraha nyeri kanyeri upami aranjeunna nganggo, contona, krim arnica atanapi kondisioner panas)

- Seueur jalma nganggo krim arnica kanggo nyeri kusabab sendi anu kaku sareng otot nyeri. Pencét kana gambar di luhur pikeun maca langkung seueur ngeunaan kumaha krim arnica tiasa ngabantosan sababaraha kaayaan nyeri anjeun.

Langkung seueur inpo? Miluan grup ieu!

Miluan grup Facebook «Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta»(Klik di dieu) pikeun apdet panganyarna ngeunaan panalungtikan sareng tulisan média ngeunaan gangguan rematik sareng kronis. Di dieu, anggota ogé tiasa nampi bantosan sareng dukungan - dina unggal waktos sadinten - ngalangkungan pertukaran pangalaman sareng saran masing-masing.

 

VIDEO: Latihan pikeun Rheumatists sareng Anu kapangaruhan ku Fibromyalgia

Miluan kulawarga, atos ngalanggan dina saluran kami (pencét di dieu) - sareng tuturkeun halaman kami dina FB pikeun tips kaséhatan sareng program latihan sadidinten.

 

Kami ngarep pisan yén tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun dina merangan karusuhan rematik sareng nyeri kronis.

 

Tong bébas dibagi dina Media Sosial pikeun Ngaronjatkeun Ngartos Kanggo Nyeri Kronis

Kitu deui, urang badé nanyakeun saé pikeun ngabagi tulisan ieu di média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (punten kaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos, kanyaho umum sareng ningkat fokus mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kahirupan sadidinten anu langkung saé pikeun anu ngagaduhan diagnosa nyeri kronis.

 



Saran ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngabantosan nyeri kronis

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél dina halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu pakait anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

Ketok tombol ieu pikeun ngabagi salajengna. Hatur nuhun anu ageung ka sadayana anu ngabantuan ngamajukeun pangartos kana diagnosis nyeri kronis!

 

Pilihan B: Tautan langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Tuturkeun sareng sami Kaca Facebook kami (klik di dieu upami hoyong) sareng Saluran YouTube kami (klik di dieu kanggo seueur video gratis!)

 

sareng ogé émut kéngingkeun rating bintang upami anjeun resep kana tulisan:

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

 



 

NEXT PAGE: - Ieu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Osteoarthritis Dina Leungeun Anjeun

osteoarthritis tina panangan

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

Disarankeun ku bantuan pikeun diagnosis ieu

komprési Noise (contona, kaos kaki komprési anu nyumbang kana ningkat sirkulasi getih kana otot nyeri)

Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)

 

Logo Youtube alitTuturkeun Vondt.net dina YouTube

(Dina saluran Youtube kami anjeun bakal mendakan arsip anu gedé tina pidéo latihan sareng program latihan anu tiasa ngabantosan anjeun balik ka dinten henteu aya rasa nyeri. Tong bébas ngalanggan saluran.)

logo facebook alitTuturkeun Vondt.net dina Facebook

(Kami nyobian ngabales sadaya pesen sareng patarosan dina waktos 24-48 jam. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun narjamahkeun réspon MRI sareng anu sanés.)

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

0 balesan

Ninggalkeun balesan

Hoyong gabung sawala?
Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun!

Ninggalkeun komentar

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun.