5 Cara Fibromyalgia mangaruhan Awéwé Langkung Harder Awéwé

5 Cara Fibromyalgia mangaruhan Awéwé Langkung Harder Awéwé

4.9 / 5 (15)

5 Cara Fibromyalgia mangaruhan Awéwé Langkung Harder Awéwé

Fibromyalgia mangrupikeun diagnosa nyeri jaringan rematik anu kronis. Fibromyalgia mangaruhan awéwé langkung sering tibatan lalaki - sareng éta ogé parantos didokuméntasi yén awéwé ngalaman gejala anu langkung parah dibandingkeun lalaki. Dina artikel ieu, kami masihan anjeun wawasan klinis kana lima gejala anu didokumentasikeun ngan ukur ieu.

 

Kami merjuangkeun jalma anu ngagaduhan diagnosa nyeri kronis sanés sareng rematik ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun pangobatan sareng pamariksaan - tapi henteu sadayana satuju sareng kami dina éta. Janten urang bageur pisan naroskeun ka anjeun siga kami dina halaman FB kami og saluran YouTube urang dina média sosial ngiringan kami dina perang pikeun ningkat kahirupan sapopoé pikeun rébuan jalma.

 

Tulisan ieu bakal ngaliwat lima gejala anu langkung kuat di awéwé tibatan lalaki - di jalma-jalma kapangaruhan ku fibromyalgia. Di handapeun tulisan anjeun ogé tiasa maca koméntar ti pamiarsa sanés, ogé ningali video kalayan latihan anu diadaptasi kanggo jalma anu diagnosis diagnosis kronis sareng gangguan rematik.

 

PS - Naha anjeun terang yén seueur anggota 18000 urang di grup kami "Rheumatism and Chronic Pain" ngalaporkeun épék anu saé tina suplemén alami anti-radang sapertos ekstrak bilberry og turmeric?

 

 



 

1. Sakit Fibromyalgia Langkung Kuat

prolaps beuheung cervical sareng nyeri beuheung

Peningkatan nyeri fibromyalgia sering didadarkeun salaku nyeri jero sareng nyeri anu sumebar ti otot sareng teras janten bagian séjén awak. Seueur ogé ngalaman nyeri nyeri sareng radiating, ogé tingling di leungeun sareng suku.

 

Dibandingkeun sareng kritéria diagnostik saméméhna pikeun fibromyalgia, nyeri kedah mangaruhan sadayana awak, dina dua sisi, sareng kalebet dua anggota luhur sareng handap. Ngilu ngilu sapertos karakter anu aranjeunna tiasa sumping sareng angkat, sareng aranjeunna tiasa bénten pisan dina tahap kaparahanana. Kateupastian ieu aya hubunganana sareng gambar ngilu ngajantenkeun sesah pisan pikeun jalma anu ngagaduhan fibromyalgia pikeun ngarencanakeun naon anu kedah dipasihkeun sapertos dinten.

 

Anu pikaresepeun ogé kumaha awéwé sareng lalaki ngalaman nyeri fibromyalgia dina sababaraha cara. Duanana kelamin ngalaporkeun yén nyeri tiasa sengit sareng parna kadang - tapi rata-rata, lalaki ngalaporkeun, tina sudut pandang panilitian, inténsitas nyeri langkung handap tibatan awéwé.

 

Disarankeun Timer Diri pikeun Rheumatic and Pain kronis

Sarung tangan komprési lemes - Poto Medipaq

Pencét kana gambar pikeun maca langkung seueur ngeunaan sarung tangan komprési.

  • Kaset mini (seueur anu gaduh rematik sareng nyeri kronis ngaraos yén éta langkung gampil ngalatih nganggo elastika khusus)
  • Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)
  • Krim Arnica atawa kondisioner panas (seueur jalma ngalaporkeun sababaraha nyeri kanyeri upami aranjeunna nganggo, contona, krim arnica atanapi kondisioner panas)

- Seueur jalma nganggo krim arnica kanggo nyeri kusabab sendi anu kaku sareng otot nyeri. Pencét kana gambar di luhur pikeun maca langkung seueur ngeunaan kumaha krim arnica tiasa ngabantosan sababaraha kaayaan nyeri anjeun.

 

Ogé baca: 7 Cara LDN Bisa Ngalawan Ngalawan Fibromyalgia

7 cara LDN tiasa ngabantosan ngalawan fibromyalgia



2. Durasi nyeri langkung panjang sareng Titik otot anu langkung nyeri

nyeri beuheung 1

Awéwé ogé ngagaduhan nyeri anu langkung nyebar sareng parasaan ngilu sapanjang awak, ogé durasi épisode nyeri. Ieu peningkatan kacilakaan nyeri diantara awéwé parantos dikaitkeun kana hormon séks éstrogén - anu ngagaduhan pangaruh capé dimana éta nurunkeun ambang nyeri.

 

18 Titik Otot Nyeri

Salian nyeri anu lega dina awak, fibromyalgia ogé nyababkeun dasar pikeun 18 titik otot nyeri, anu sateuacana dianggo kanggo diagnosa. Ieu, janten, daérah khusus awak, biasana kantétan otot ka sendi, anu nyababkeun nyeri sengit nalika dipencet.

 

Panaliti nunjukkeun yén awéwé, rata-rata, gaduh otot langkung nyeri tibatan lalaki. Biasana 2-3 deui. Ogé geus katingal yén titik otot ieu langkung peka dina awéwé. Anjeun tiasa maca sacara rinci ngeunaan ka 18 poin otot nyeri dieu.

 

Tip pikeun nyeri otot minor:

Gél otot peratra, Krim panas linnex og Lodaya balm nyaéta tilu produk anu kaceluk anu sering dianggo pikeun nyeri nyeri sareng ketang. Tapi henteu sadayana produk damel sakaligus kanggo sadayana. Hadé anu panginten tiasa waé nyobian éta sareng ningali naon pangaruhna kana masalah khusus anjeun.

 

Maca deui: - 18 Titik otot ieu tiasa nyarios upami anjeun ngagaduhan Fibromyalgia

18 titik otot nyeri

Pencét di dieu pikeun maca langkung seueur ngeunaan 18 poin otot sareng dimana awak anjeun mendakanana.

 



 

3. Nyeri kandung kandung parah

nyeri usus buntu

Fibromyalgia bisa ngakibatkeun nyeri kandung kemih jeung goréng. Diantara hal séjén, awéwé kalayan fibromyalgia sering ngagaduhan gejala anu parah bowel gampang ambek. Éta ogé parantos ditingali yén 12-24% awéwé ngagaduhan masalah peujit - nyaéta sacara signifikan langkung luhur tibatan jumlah lalaki, nyaéta 5-9%.

 

Usus gampang ngeureunkeun, kandung kemih diagnosa sareng kaayaan bowel sanésna, antara anu sanés, nyayogikeun dasar pikeun:

  • Nyeri sareng keram dina beuteung handap
  • Nyeri dina sapatemon
  • urination Pain
  • Gejala tekanan dina kandung kemih
  • Frékuénsi anu langkung sering kunjungan wc

 

Tips pikeun kaséhatan bowel anu langkung saé:

Coba cobian sareng probiotics (baktéri usus alus) atanapi kuliah. Pikeun seueur jalma, éta tiasa gaduh pangaruh anu saé, sareng kami ogé terang yén kaséhatan peujit penting pisan pikeun anu anjeun raoskeun sanés ogé - duanana tina segi énergi, tapi ogé suasana haté.

 

Ogé baca: Ieu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan bowel Soleh

 

Teuing jalma anu kasiksa ku nyeri kronis anu ngancurkeun kahirupan sapopoe - éta naha urang ajak anjeun Bagikeun tulisan ieu di média sosialEntong gratis halaman Facebook urang sareng ucapkeun: "Leres pikeun langkung seueur panalitian ngeunaan diagnosa nyeri kronis". Ku cara kieu, urang tiasa ngajantenkeun gejala anu pakait sareng diagnosis ieu langkung katingali sareng mastikeun yén langkung seueur jalma dianggap serius - sahingga kéngingkeun bantosan anu diperyogikeun. Kami ogé ngarepkeun yén paningkatan perhatian sapertos kitu tiasa nyababkeun dana anu langkung ageung pikeun panilitian ngeunaan metode penilaian sareng pangobatan anu énggal.

 

Ogé baca: - 15 Tanda Awal Rematik

gambaran gabungan - rematik

Naha anjeun kapangaruhan ku rematik?

 



4. Sakit Menstruasi Kuat di Awéwé sareng Fibromyalgia

nyeri beuteung

Awéwé sareng fibromyalgia sering ngalaman kram haid anu langkung kuat tibatan jalma tanpa gangguan nyeri kronis ieu. Nyeri ieu tiasa hampang atanapi nyeri pisan - sareng bénten-bénten intensitasna. Dina laporan panilitian anu disiapkeun ku National Fibromyalgia Association, parantos katingal yén aya langkung sering nyeri kram menstruasi tibatan dina kelompok kontrol.

 

Mayoritas jalma sareng fibromyalgia nyaéta awéwé. Saloba 80-90 persén jalma didiagnosis nyaéta awéwé. Statistik nunjukkeun yén umurna yuswa 40 dugi ka 55 taun. Dina ménopause, nyeri fibromyalgia ogé parah ka tingali sareng parantos janten dasar pikeun ningkatkeun Prévalénsi:

  • Kahariwang sareng déprési
  • Haté goréng
  • kacapean
  • Brain Kabut (halimun kalangkung)
  • Pangaruh dina awak

Awak awak ngahasilkeun 40 persen kirang éstrogen di awéwé anu parantos ngaliwat ménopause. Éstrogén maénkeun peran anu penting pisan pikeun ngontrol tingkat serotonin dina awak, anu pohara kalibet dina ngontrol nyeri sareng wanda.

 

Ogé baca: - Laporan panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Klik kana gambar atanapi tautan di luhur pikeun dibaca langkung seueur ngeunaan diet anu ditangtoskeun anu diadaptasi kanggo jalma anu ngagaduhan fibromyalgia.

 



5. Ngaronjatkeun Kasihatan Kakurangan sareng Depresi

Kacapean kronis

Panaliti ngabuktikeun yén aya paningkatan tina kahariwang sareng déprési dina awewe sareng lalaki anu kapangaruhan ku fibromyalgia. Kitu deui, awéwé katingali langkung kapangaruhan sareng langkung parah tibatan lalaki.

 

Éta teu heran yén nyeri kronis sareng nyebar nyababkeun tanaga kurang sareng kaleuwihan. Sakumaha dipikaterang, diagnosis nyeri ieu sering nyababkeun nyeri wengi sareng bobo wengi anu langkung miskin. Kurangna bobo sanés konci pikeun kaluar tina déprési sareng kahariwang - janten mangrupikeun lingkaran setan anu paling musibah.

 

Tips pikeun kacapean sareng kacapean:

Sababaraha suplemén alami sapertos Aktip Q10 tiasa, dina sababaraha kasus, nyumbang kana tingkat énergi anu langkung normal. Anu sanés ngaraos yén maranéhna panginten langkung gaduh kauntungan tina kéngingkeun kualitas bobo anu langkung saé - contona Kuliah di Melatonin Forte atawa Cair Melatonin.

 

Olahraga sareng latihan anu diadaptasi tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyumbang kana sirkulasi getih normal kana otot sareng sendi - sareng salah sahiji bentuk latihan anu seueur diuntungkeun ku jalma nyaéta latihan dina kolam cai panas. Ieu mangrupikeun bentuk latihan anu khusus anu ngabantosan anjeun pikeun nguatkeun sendi ku cara anu saé sareng aman; sareng mana anu saé pikeun anjeun ku fibromyalgia.

 

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha cara latihan ieu tiasa ngabantosan anjeun dina tulisan ieu di handap.

Ogé baca: - Kumaha Ngabantosan Olahraga Dina Kolam Cai Panas Dina Fibromyalgia

ieu kumaha latihan di kolam renang cai panas ngabantuan fibromyalgia 2

 



Langkung seueur inpo? Miluan grup ieu!

Miluan grup Facebook «Rématik sareng Nyeri Kronis - Norwégia: Panaliti sareng warta»(Klik di dieu) pikeun apdet panganyarna ngeunaan panalungtikan sareng tulisan média ngeunaan gangguan rematik sareng kronis. Di dieu, anggota ogé tiasa nampi bantosan sareng dukungan - dina unggal waktos sadinten - ngalangkungan pertukaran pangalaman sareng saran masing-masing.

 

VIDEO: Latihan pikeun Rheumatists sareng Anu kapangaruhan ku Fibromyalgia

Ngarasa bébas ngalanggan dina saluran kami - sareng nuturkeun halaman kami dina FB pikeun tips kaséhatan sareng program latihan sadidinten.

 

Kami ngarep pisan yén tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun dina merangan karusuhan rematik sareng nyeri kronis.

 

Bebas bébas dibagi dina média sosial

Kitu deui, urang badé nanyakeun saé pikeun ngabagi tulisan ieu di média sosial atanapi ngalangkungan blog anjeun (asa bébas ngaitkeun langsung kana tulisan). Ngartos sareng ningkat fokus nyaéta léngkah munggaran pikeun kahirupan sadidinten anu langkung saé pikeun anu nyeri kronis.

 



saran: 

Pilihan A: Bagikeun langsung dina FB - Salin alamat halaman wéb sareng témpél kana halaman facebook anjeun atanapi dina grup facebook anu relevan anu anjeun anggotana. Atanapi pencet tombol "SHARE" di handap pikeun ngabagi postingan langkung jauh dina facebook anjeun.

 

Toél ieu jang dibagikeun deui. Hatur nuhun anu ageung ka sadayana anu ngabantuan ngamajukeun pangartos kana diagnosis nyeri kronis!

 

Pilihan B: Link langsung kana tulisan dina blog anjeun.

Pilihan C: Turutan sareng sami Kaca Facebook kami og Saluran YouTube kami (klik di dieu upami hoyong)

 

sareng ogé émut kéngingkeun rating bintang upami anjeun resep kana tulisan:

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

 



 

sumber:

PubMed

 

NEXT PAGE: - Panilitian: Ieu mangrupikeun Diét Fibromyalgia Pangsaéna

diet fibromyalgid2 700px

Pencét dina gambar di luhur pindah ka halaman saterusna.

 

Disarankeun ku bantuan pikeun diagnosis ieu

komprési Noise (contona, kaos kaki komprési anu nyumbang kana ningkat sirkulasi getih kana otot nyeri)

Bola titik pemicu (ngabantosan diri pikeun ngerjakeun otot sacara dasar)

 

Logo Youtube alitTuturkeun Vondt.net dina YouTube

(Tuturkeun sareng koméntar upami anjeun hoyong urang ngadamel pidéo nganggo latihan atanapi elaborations khusus pikeun masalah ANDA)

logo facebook alitTuturkeun Vondt.net dina Facebook

(Kami nyobian ngabales sadaya pesen sareng patarosan dina waktos 24-48 jam. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun narjamahkeun réspon MRI sareng anu sanés.)

Naha anjeun resep tulisan kami? Ninggalkeun rating béntang

0 balesan

Ninggalkeun balesan

Hoyong gabung sawala?
Ngarasa Luncat ka nyumbangkeun!

Ninggalkeun komentar

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun.