Aleksandër Andorff
Chiropractor i Përgjithshëm dhe Sportiv
[M.Sc Kiropraktik, Shkencat e Shëndetit B.Sc]

- Vlerat thelbësore me Pacientin në Fokus

Përshëndetje, emri im është Alexander Andorff. Kiropraktori i autorizuar dhe terapist rehabilitues. Unë jam kryeredaktor i Vondt.net dhe Klinikat Vondt. Si një kontakt primar modern në çrregullimet muskulore-skeletore, është një kënaqësi e vërtetë për të ndihmuar pacientët të kthehen në një jetë më të mirë të përditshme.

Një studim gjithëpërfshirës dhe një qasje moderne ndaj trajtimit janë vlerat thelbësore për Klinikat e Dhimbjes - dhe partnerët tanë. Ne punojmë ngushtë me specialistë të mjekësisë dhe mjekë të përgjithshëm për të optimizuar rezultatet. Në këtë mënyrë, ne mund t'u japim shumë përvojë më të mirë dhe më të sigurt të pacientit. Vlerat tona kryesore përbëhen nga 4 pika kryesore:

  • Studim i individualizuar
  • Trajtimi modern, i bazuar në prova
  • Pacienti në Fokus - Gjithmonë
  • Rezultatet përmes kompetencës së lartë

Me mbi 70000 ndjekës në mediat sociale, si dhe afër 2.5 milion shikime faqesh në vit, gjithashtu nuk është për t'u habitur për shumë që ne i përgjigjemi çdo ditë pyetjeve në lidhje me terapistët e rekomanduar në të gjithë vendin nëse është gjeografikisht e vështirë të na kontaktoni.

Herë pas here ne marrim kaq shumë pyetje saqë mund të jetë e vështirë t'u përgjigjemi të gjithave, dhe kjo është pikërisht arsyeja pse ne kemi krijuar një seksion të veçantë të quajtur «gjeni klinikën tuaj»- ku ne gjithashtu, përveç klinikave tona të lidhura, do të shtojmë rekomandimet tona brenda profesionistëve të kujdesit shëndetësor të autorizuar publikisht në zonën tuaj.

Mos ngurroni të më kontaktoni Kanali ynë në Youtube nëse keni ndonjë pyetje ose komente.

Postimet e fundit në Blogun tonë të Shëndetit:

ushtrime të artrozës së duarve

7 Ushtrime kundër Osteoartritit në Duart

/
7 Ushtrime Kundër Osteoartritit Dorë Osteoartriti mund të çojë në…
7 simptoma të infarktit të miokardit

7 Simptomat e një sulmi në zemër të Paqësorit

/
7 Simptomat e një sulmi të qetë në zemër Sulmi në zemër jep ...

7 Mënyrat e Inflamacionit të Jastëkut në Osteoartrit

/
7 mënyra për të kuruar inflamacionin në Osteoartriti Osteoartriti i shkaqeve të kyçeve…
5 mënyra Fibromyalgia prek gratë më shumë se burrat

5 mënyra Fibromyalgia prek gratë më shumë se burrat

/
5 Mënyrat Fibromyalgia prek Gratë më vështirë se Fibromyalgia Burrat ...
ushqim inflamator

7 Llojet e Ushqimeve Inflamatore që Përkeqësojnë Osteoartritin

/
(adsbygoogle = dritare.adsbygoogle || []) shtytje ({…
6 shenja të hershme të osteoartritit

6 Shenjat e hershme të Osteoartritit

/
6 Shenjat e hershme të Osteoartritit Osteoartriti njihet si osteoartriti ...