Aleksandër Andorff
Chiropractor i Përgjithshëm dhe Sportiv
[M.Sc Kiropraktik, Shkencat e Shëndetit B.Sc]

- Vlerat thelbësore me Pacientin në Fokus

Përshëndetje, emri im është Alexander Andorff. Kiropraktori i autorizuar dhe terapist rehabilitues. Unë jam kryeredaktor i Vondt.net dhe Klinikat Vondt. Si një kontakt primar modern në çrregullimet muskulore-skeletore, është një kënaqësi e vërtetë për të ndihmuar pacientët të kthehen në një jetë më të mirë të përditshme.

Një studim gjithëpërfshirës dhe një qasje moderne ndaj trajtimit janë vlerat thelbësore për Klinikat e Dhimbjes - dhe partnerët tanë. Ne punojmë ngushtë me specialistë të mjekësisë dhe mjekë të përgjithshëm për të optimizuar rezultatet. Në këtë mënyrë, ne mund t'u japim shumë përvojë më të mirë dhe më të sigurt të pacientit. Vlerat tona kryesore përbëhen nga 4 pika kryesore:

  • Studim i individualizuar
  • Trajtimi modern, i bazuar në prova
  • Pacienti në Fokus - Gjithmonë
  • Rezultatet përmes kompetencës së lartë

Me mbi 70000 ndjekës në mediat sociale, si dhe afër 2.5 milion shikime faqesh në vit, gjithashtu nuk është për t'u habitur për shumë që ne i përgjigjemi çdo ditë pyetjeve në lidhje me terapistët e rekomanduar në të gjithë vendin nëse është gjeografikisht e vështirë të na kontaktoni.

Herë pas here ne marrim kaq shumë pyetje saqë mund të jetë e vështirë t'u përgjigjemi të gjithave, dhe kjo është pikërisht arsyeja pse ne kemi krijuar një seksion të veçantë të quajtur «gjeni klinikën tuaj»- ku ne gjithashtu, përveç klinikave tona të lidhura, do të shtojmë rekomandimet tona brenda profesionistëve të kujdesit shëndetësor të autorizuar publikisht në zonën tuaj.

Mos ngurroni të më kontaktoni Kanali ynë në Youtube nëse keni ndonjë pyetje ose komente.

Postimet e fundit në Blogun tonë të Shëndetit:

Fibromyalgia Flare Ups dhe Triggers

Fibromyalgia Flakërimë dhe shkaktues

/
  Ndezjet dhe shkaktarët e Fibromyalgia: Kur simptomat
fibromyalgia dhe dhimbje në mëngjes

Fibromyalgia dhe dhimbje në mëngjes

/
Fibromialgjia dhe dhimbja në mëngjes: 5 simptoma të zakonshme të mëngjesit…
shtatë llojet e dhimbjes fibromyalgia

7 llojet e dhimbjes së fibromialgjisë

/
7 Llojet e Fibromyalgia Pain Fibromyalgia është një reumatik i butë ...
osteoartriti i shpatullës

6 Ushtrime kundër Osteoartritit të Rëndshëm të Shpatullave

/
(adsbygoogle = dritare.adsbygoogle || []) shtytje ({…
pesë ushtrime stërvitore për ata me fibromialgji

5 Ushtrime lëvizjeje për ata me Fibromyalgia

/
5 Ushtrime ushtrimesh për ata me Fibromyalgia Fibromyalgia është
Shenjat e hershme të metabolizmit - imazhi i mbulesës

9 Shenja të hershme të metabolizmit të ulët

/
9 Shenjat e hershme të metabolizmit të ulët (hipotiroidizëm) hipotiroidizëm…