Postimet e fundit në Blogun tonë të Shëndetit:

thyerje e stresit

Frakturë stresi në këmbë

/
Frakturë stresi në këmbë Një frakturë stresi (e njohur edhe si frakturë e lodhjes ...
A u lëndove

Trajtimi D-Ribozë i fibromialgjisë, ME dhe sindromi i lodhjes kronike

/
D-Ribose Trajtimi i Fibromyalgia, ME dhe Sindromi i Lodhjes Kronike Fibromyalgia…
Shafran i Indisë. Foto: Commons Wikimedia

Shafran i Indisë dhe vetitë e tij pozitive shëndetësore

/
Shafrani i Indisë dhe vetitë e tij pozitive shëndetësore. Shafran i Indisë…
Studimi i glukozamines

Glukozamina sulfat kundër veshjes, osteoartritit, dhimbjes dhe simptomave.

/
Glukozamina sulfat kundër konsumit, osteoartritit, dhimbjes dhe simptomave ...
verë e kuqe

Vera e kuqe kundër dhimbjes në feta dhe prolapsi?

/
A mund të ndihmojë vërtet vera e kuqe me dhimbjen në feta dhe…
A u lëndove

Mirësevini në Vondt.net

/
Mirësevini në Vondt.net - qëllimi ynë kryesor është t'ju ndihmojmë…