Aleksandër Andorff
Chiropractor i Përgjithshëm dhe Sportiv
[M.Sc Kiropraktik, Shkencat e Shëndetit B.Sc]

- Vlerat thelbësore me Pacientin në Fokus

Përshëndetje, emri im është Alexander Andorff. Kiropraktori i autorizuar dhe terapist rehabilitues. Unë jam kryeredaktor i Vondt.net dhe Klinikat Vondt. Si një kontakt primar modern në çrregullimet muskulore-skeletore, është një kënaqësi e vërtetë për të ndihmuar pacientët të kthehen në një jetë më të mirë të përditshme.

Një studim gjithëpërfshirës dhe një qasje moderne ndaj trajtimit janë vlerat thelbësore për Klinikat e Dhimbjes - dhe partnerët tanë. Ne punojmë ngushtë me specialistë të mjekësisë dhe mjekë të përgjithshëm për të optimizuar rezultatet. Në këtë mënyrë, ne mund t'u japim shumë përvojë më të mirë dhe më të sigurt të pacientit. Vlerat tona kryesore përbëhen nga 4 pika kryesore:

  • Studim i individualizuar
  • Trajtimi modern, i bazuar në prova
  • Pacienti në Fokus - Gjithmonë
  • Rezultatet përmes kompetencës së lartë

Me mbi 70000 ndjekës në mediat sociale, si dhe afër 2.5 milion shikime faqesh në vit, gjithashtu nuk është për t'u habitur për shumë që ne i përgjigjemi çdo ditë pyetjeve në lidhje me terapistët e rekomanduar në të gjithë vendin nëse është gjeografikisht e vështirë të na kontaktoni.

Herë pas here ne marrim kaq shumë pyetje saqë mund të jetë e vështirë t'u përgjigjemi të gjithave, dhe kjo është pikërisht arsyeja pse ne kemi krijuar një seksion të veçantë të quajtur «gjeni klinikën tuaj»- ku ne gjithashtu, përveç klinikave tona të lidhura, do të shtojmë rekomandimet tona brenda profesionistëve të kujdesit shëndetësor të autorizuar publikisht në zonën tuaj.

Mos ngurroni të më kontaktoni Kanali ynë në Youtube nëse keni ndonjë pyetje ose komente.

Postimet e fundit në Blogun tonë të Shëndetit:

D-Ribose Norvegji. Foto: Commons Wikimedia

Trajtimi D-Ribozë për Fibromyalgia, ME dhe Sindromën e Lodhjes Kronike?

/
Trajtimi D-Ribose për Fibromyalgia, ME dhe Lodhje Kronike…
--Shtë - Foto: Wikimedia Commons

Dhimbje pas trajtimit te kiropraktori? Shkak, këshilla dhe këshilla.

/
Dhimbje pas trajtimit nga një kiropraktor? A keni përjetuar…
Dhimbje në kyçin e këmbës

Sa kohë dhe sa shpesh duhet të ngrij një kyçin e këmbës me njolla?

/
Sa kohë dhe sa shpesh duhet të ngrij një kyçin e ndrydhur? Et…
Rudolf është i kuq në hundë. Foto: Commons Wikimedia

Kërkim: Pse Rudolf është i skuqur në hundë

/
Hulumtim: Pse Rudolf është i kuq në hundë ... Diçka disi jotradicionale…
Vondt.net - Informatika muskulore-skeletore

Shkëmbimi i lidhjeve për rritjen e trafikut - Shtoni blogun ose faqen tuaj këtu.

/
Përshëndetje, këtu do të gjeni faqet e internetit me të cilat kemi shkëmbyer lidhje. Toe ...

Cili është shkaku i dhimbjes gjatë marrëdhënieve seksuale tek gratë?

/
Cili është shkaku i dhimbjes gjatë marrëdhënieve tek femrat? Ne shume…