Aleksandër Andorff
Chiropractor i Përgjithshëm dhe Sportiv
[M.Sc Kiropraktik, Shkencat e Shëndetit B.Sc]

- Vlerat thelbësore me Pacientin në Fokus

Përshëndetje, emri im është Alexander Andorff. Kiropraktori i autorizuar dhe terapist rehabilitues. Unë jam kryeredaktor i Vondt.net dhe Klinikat Vondt. Si një kontakt primar modern në çrregullimet muskulore-skeletore, është një kënaqësi e vërtetë për të ndihmuar pacientët të kthehen në një jetë më të mirë të përditshme.

Një studim gjithëpërfshirës dhe një qasje moderne ndaj trajtimit janë vlerat thelbësore për Klinikat e Dhimbjes - dhe partnerët tanë. Ne punojmë ngushtë me specialistë të mjekësisë dhe mjekë të përgjithshëm për të optimizuar rezultatet. Në këtë mënyrë, ne mund t'u japim shumë përvojë më të mirë dhe më të sigurt të pacientit. Vlerat tona kryesore përbëhen nga 4 pika kryesore:

  • Studim i individualizuar
  • Trajtimi modern, i bazuar në prova
  • Pacienti në Fokus - Gjithmonë
  • Rezultatet përmes kompetencës së lartë

Me mbi 100000 ndjekës në mediat sociale, si dhe mbi 12 milionë shikime të faqeve në vit, nuk është gjithashtu e çuditshme për shumë njerëz që ne çdo ditë u përgjigjemi pyetjeve rreth terapistëve të rekomanduar në të gjithë vendin nëse është e vështirë gjeografikisht të arrihet tek ne.¤

Herë pas here ne marrim kaq shumë pyetje saqë mund të jetë e vështirë t'u përgjigjemi të gjithave, dhe kjo është pikërisht arsyeja pse ne kemi krijuar një seksion të veçantë të quajtur «gjeni klinikën tuaj»- ku ne gjithashtu, përveç klinikave tona të lidhura, do të shtojmë rekomandimet tona brenda profesionistëve të kujdesit shëndetësor të autorizuar publikisht në zonën tuaj.

(¤ Bazuar në shifrat e vizitorëve deri më 19.12.2022)

Mos ngurroni të më kontaktoni Kanali ynë në Youtube nëse keni ndonjë pyetje ose komente.

Postimet e fundit në Blogun tonë të Shëndetit:

Sindroma Piriformis dhe fibromialgjia: Dhimbja e thellë e vitheve

/
Sindroma Piriformis dhe fibromialgjia: Dhimbja e thellë e vitheve Piriformis…

Stresi dhe fibromialgjia: 6 mënyra për të reduktuar stresin

/
Stresi dhe fibromialgjia: 6 mënyra për të reduktuar ngarkesën e stresit Stresi…

Sindroma e personit të ngurtë: Kur trupi dhe muskujt ngurtësohen plotësisht

/
Sindroma e personit të ngurtë: Kur trupi dhe muskujt ngurtësohen plotësisht.

Fibromialgjia dhe trajnimi elastik: Trajnimi më i mirë i forcës?

/
Fibromialgjia dhe trajnimi elastik: Trajnimi më i mirë i forcës? Oh…

Fibromialgji dhe tringëllimë në veshët: Kur fillon tringëllimë në veshët

/
Fibromialgjia dhe tringëllimë në veshët: Kur fillon tringëllimë në veshët Këtu ne hedhim një vështrim më të afërt...

Artriti dhe ënjtja: Kur nyjet fryhen si tullumbace

/
Artriti dhe ënjtja: Kur nyjet fryhen si tullumbace Artriti…