Работете со нас? | Слободни работни места во Vondtklinikkene

Интердисциплинарното физичко здравје Vondtklinikkenne е норвешка професионална стручна мрежа која се состои од голем број клиники и партнери за соработка во Норвешка. На оваа страница можете да дознаете повеќе за достапните работни позиции кај нас.

Александар Андорф
Општ и спортски хиропрактор
[М-р Чиропрактик, Здравствени науки на м-р]

– За професионален и личен развој

Во Vondtklinikkene, ние сме многу заинтересирани да се грижиме за оние кои работат со нас. И знаеме дека за да се чувствувате добро на работа, важно е да имате добра работна средина каде што чувствувате дека растете - и како клиничар и како личност.

Токму затоа нагласуваме 5 основни столба за нашите лекари:

 • Безбедност и грижа

  Со нас во Vondtklinikkene, можете да очекувате поддршка и грижа кога ви е потребна. Ние сме заинтересирани да „направиме малку повеќе“ за сите да напредуваат и да се забавуваат - и социјално и професионално. Една од нашите визии е дека работата треба повеќе да се чувствува како семејство - место каде што со нетрпение очекувате да бидете.

 • Возбудливи студии на случај на пациенти

  Во Vondtklinikkene, работиме со широк спектар на различни дијагнози во рамките на мускулите, тетивите, зглобовите и нервите. Како клиничар, затоа ќе можете да очекувате да запознаете голем број возбудливи случаи, проблеми и болки.

 • Социјална благосостојба

  Во Vondtklinikken, сите клиники се состануваат неколку пати годишно за социјални собири - и многу од нашите терапевти станаа многу добри пријатели преку нивната работа. Како клиника, се трудиме да се фокусираме на дополнителна забава и активни социјални собири - како викенд на скијачките патеки во Трисил, санкање со кучиња со хаски во Јотунхајмен и викенд патување во Сјоа за рафтинг во речните брзаци.

 • Добар потенцијал за заработка

  Иако професионалниот развој е многу важен, не може да се потцени дека можноста за добра заработка е важна за сите лекари. Можеме да покажеме солиден и брз раст кај секој што започнал со нас.

 • Добар пристап до нови пациенти

  Vondtklinikkenne има широко следбеници во социјалните медиуми и мрежите за контакт, со вкупно над 100.000 следбеници и над 12 милиони прегледи на страници годишно (од 19.12.2022 година). Ова, исто така, поставува добра основа за вас како лекар за да добиете добра платформа на која можете да растете. Ние исто така нудиме можности во рамките на предавањата и работиме со спортски тимови доколку тоа е посакувано.

- Прашања? Испратете ни порака или контактирајте не за неформален разговор

Доколку сте заинтересирани или имате прашања, само испратете ни порака или контактирајте преку една од нашите опции за контакт.

Имаме толку обемен сообраќај овде што не објавуваме директна врска до адресата на е-пошта, но можете да испратите порака на Нашата страница на Фејсбук или преку формуларот за контакт на еден од нашите клиники нивните веб-страници. Со нас ќе добиете многу добри услови и можности за работа. Се надевам дека ќе слушнам од вас - и дека можеби ќе сакате да станете дел од нашето семејство. Имајте убав ден.

Искрено,

Александар (Дневен менаџер v/Vondtklinikkene)

Работете со нас?

Нашите клиники можат да покажат добра социјална кохезија, зафатени списоци на пациенти, добар потенцијал за заработка и одлична платформа за учење и развој. Ние сме секогаш во потрага по квалификувани професионалци - и често имаме можности, иако обично не ни треба да објавуваме огласи за работа поради луѓе кои аплицираат несакано. За да не контактирате, ве молиме да испратите директна порака до една од горенаведените клиники. Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од тебе.

Слободни работни места во Vondtklinikkene

Преку оваа врска, можете да прочитате повеќе за слободните работни места во Vondtklinikken - и за физиотерапевти и за хиропрактичари. Слободно контактирајте не за какви било прашања.

Слободно работно место: Физиотерапевт и Мануален терапевт

Подолу ќе можете да ги видите нашите огласени позиции за физиотерапевти или мануелни терапевти. Слободно контактирајте не за разговор и за идни можности. Сакаме да слушнеме и од вас кои сте заинтересирани да го однесете нашиот здравствен концепт понатаму во иднината - и да понудиме возбудливи и многу добри можности за заработка за вистинските апликанти.

Срдечно ги поздравуваме сите добри информации и прашања.

Слободно работно место: Физиотерапевт

Слободно место: Лето 2023 година

v/ Центар за хиропрактика и физиотерапија Ламберцетер (Здравствен центар во Ламберцетер Сентер, Сесили Торесенс Веи 17, 1153 Осло)

За: Физиотерапевт

Стапка на вработеност: 70%

Приклучување/почнување: Можен почеток од 1 јуни 2023 година.

Опис на работната позиција:

Лето - 2023 година (можен влез од 1 јуни): Клиниките за болка во Центарот за хиропрактика Ламберцетер и физиотерапијата во Осло имаат целосно резервирани списоци за нашиот физиотерапевт. Ова значи дека од новите пациенти мора постојано да се бара да чекаат за да закажат состанок со нас, што резултира со повеќе луѓе да контактираат со други клиники наместо тоа, дури и ако претпочитаат да дојдат кај нас. Затоа, објавуваме оглас од 70% за нашата најсовремена, зафатена и возбудлива клиника во Ламберцетер во Осло.

Ќе работите во интердисциплинарна средина со одличен пристап до различни случаи на пациенти, како и директно во добра соработка со општи лекари и други здравствени актери. Клиниката може да покаже многу силен раст. Во нашата клиника, ние се фокусираме на пристап заснован на докази кога станува збор за проценка, третман и терапија за рехабилитација. Поради големиот број пациенти има и многу добри можности за заработка.

(Врската ве води до Ламберцетер хиропрактичниот центар и страницата за контакт на физиотерапијата на нивната веб-страница)

Имате прашања во врска со оваа објавена позиција? Слободно контактирајте не на Нашата страница на Фејсбук или преку контакт форма за клиниката ако имате какви било прашања или влез.

Слободно работно место: Ротационен хиропрактичар и хиропрактик

Слободно место: Лето 2023 година

v/ Центар за хиропрактика и физиотерапија Eidsvoll Sundet (Вергеландс порта 5, 2080 година, Еидсвол)

За: Ротациски хиропрактик или хиропрактик

Приклучување/почнување: јули-септември 2023 година

Опис на работната позиција:

Лето – 2023 година (околу август или септември): Одд. Здрав центар за хиропрактори на Еидсвол и физиотерапија ќе има слободно работно место за ротирачки хиропрактик или хиропрактик на 100% заработена позиција, бидејќи еден од нашите хиропрактик се сели во еден од нашите оддели во Осло. Како ротационен хиропрактик, ќе бидете водени од искусен супервизор за ротација. Слободно одете на врската и испратете ни порака преку контакт формата на клиниката. Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од тебе.

Сега се контактирани сите апликанти за пополнувањето на огласеното место. Ви благодариме многу за интересот и апликациите што се појавија.

Слободно место: Друго (Напрапат/остеопат ++)

Не сте физиотерапевт или хиропрактик, но чувствувате дека имате многу добри квалитети да придонесете? Тогаш ние би сакале да слушнеме од вас! Ние сме исто така многу заинтересирани да ја прошириме нашата понуда со остеопатија и напрапатија - затоа само стапете во контакт ако спаѓате во некоја од овие професионални групи. Испратете ни неформална порака или контактирајте не преку формуларот за контакт за една од нашите клиники.

Слободно можете да не контактирате Нашата страница на Фејсбук или преку формуларот за контакт доколку имате прашања или коментари. Можете исто така да испратите е-пошта или да ја користите формата за контакт на една од нашите клиники.