КЛИНИКИ ЗА БОЛКИ

- Нашата визија? Ние секогаш работиме за да бидеме најдобриот јавно овластен здравствен работник на мускулите, тетивите и зглобовите

VondtKlinikkene е постојано растечка професионална мрежа на клиники со желба секогаш да има уникатно висока компетентност во проценката, лекувањето и обуката. Во списокот подолу ќе најдете повеќе информации за нашите поврзани клиники, како и за партнерите. Нашата визија е да се чувствувате сигурни дека го добивате најдоброто искуство на пациентот обезбедено од јавно овластени здравствени работници со специјализирана експертиза во мускулите, тетивите и зглобовите.

 

Осло

Ламбертсетер: Ламбертсетер центар за хиропрактор и физиотерапија

Сесили Торесенс од 17, 1153 Осло (Ламбертсетер Сентер - Хелсеусет)

www.lambertseterkiropraktorsenter.бр.

 

Викен

Еидсвол: Здрав центар за хиропрактори на Еидсвол и физиотерапија

Вергеландс Порта 5, 2080 Еидсвол (Сундет)

www.eidsvollkiropraktorsenter.бр.

Еидсвол: Råholt Chiropractor Center и физиотерапија

Гладбаквеген 1, 2070 година, Рохолт (АМФИ - Хелсеусет)

www.raaholtkiropraktorsenter.бр.

 

Здраво, јас се викам Александар Андорф. Овластен хиропрактор и биомеханички терапевт за рехабилитација.

Јас сум главен уредник на Vondt.net и Vondtklinikkene - и работам во Ламбертсетер центар за хиропрактор и физиотерапија. Како современ примарен контакт кај мускулно-скелетни нарушувања, вистинско задоволство е да им се помогне на пациентите да се вратат во подобро секојдневие.

 

Сеопфатна студија и модерен пристап кон третманот се основните вредности за Клиниките за болка - и за нашите партнери. Ние работиме тесно со медицински специјалисти и матични лекари за да ги оптимизираме резултатите. На овој начин, можеме да им дадеме на многумина уште подобро и побезбедно искуство на пациентот. Нашите основни вредности се состојат од 4 главни точки:

 

  • Индивидуализирана студија

  • Современ третман базиран на докази

  • Пациентот во фокус - Секогаш

  • Резултати преку висока компетентност

Со преку 85000 следбеници на социјалните мрежи, како и близу 15 милиони посетители годишно (од март 2022 година), исто така не е изненадувачки за многумина што секојдневно одговараме на прашањата за препорачаните терапевти низ целата земја, доколку е географски тешко да се стигнат до нас. Повремено добиваме толку многу прашања што може да биде тешко да се одговори на сите, па затоа го создадовме овој дел - каде постепено, покрај нашите сопствени здружени клиники, ќе ги додадеме и нашите препораки во рамките на специјално препорачаните јавно овластени здравствени работници во вашата непосредна област.

 

Пациент: Резервирајте време за вашите мускулни и зглобни заболувања?

Ако сакате да прочитате повеќе за клиниките или да закажете состанок, можете да кликнете на линковите погоре. Закажувањата се вршат на соодветните веб-страници на клиниките. Слободно контактирајте не доколку имате прашања или слично.

 

Физиотерапевт или хиропрактик: Работете со нас?

Нашите клиники можат да укажат на добра социјална кохезија, зафатени списоци на пациенти, добри можности за заработка и одлична платформа за учење. Ние секогаш бараме квалификувани професионалци - и често имаме можности, иако обично не ни треба да објавуваме работни позиции поради луѓе кои аплицираат несакано. Клиниките за болка имаат посебен фокус на модерната хиропрактика и физиотерапија, но многу сме заинтересирани да слушнеме и од напрапати, остеопати и масери. За да не контактирате, ве молиме да испратите директна порака до една од горенаведените клиники. Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од тебе.