Најнови пораки во нашиот Блог за здравство:

Изберете ја вистинската перница.

Избор на вистинската перница: Избегнувајте болка во вратот и главоболки.

Избор на вистинската перница: Избегнувајте главоболки и главоболки. // ...
Зелен чај

Како можам да ги избегнам настинките од грип?

Како да се избегне настинка од грип? Грипот…
Пресек на нерв

Денервација / блокада третман на хронична болка

Третман на блокада: третман на блокирање; вбризгување на…
стрес фрактура

Стрес фрактура во подножјето

Стрес фрактура во стапалото Стрес фрактура (позната и како фрактура на замор ...
Дали боли?

Д-рибозен третман на фибромијалгија, МЕ и синдром на хроничен замор

Д-рибозен третман на фибромијалгија, МЕ и синдром на хроничен замор Фибромијалгија…
Куркума. Фото: Заеднички Викимедија

Куркума и неговите позитивни здравствени својства

Куркумата и нејзините позитивни здравствени својства. Куркума…
Студија на глукозамин

Глукозамин сулфат против абење, остеоартритис, болка и симптоми.

Глукозамин сулфат против абење, остеоартритис, болка и симптоми ...
Радвин

Црвено вино против болка во парчиња и пролапс?

Дали црвеното вино навистина може да помогне при болки во парчиња и…
Дали боли?

Добредојдовте на Vondt.net

Добредојдовте на Vondt.net - нашата главна цел е да ви помогнеме…