Александар Андорф
Општ и спортски хиропрактор
[М-р Чиропрактик, Здравствени науки на м-р]

- Основни вредности кај пациентот во фокусот

Здраво, моето име е Александар Андорф. Овластен хиропрактор и терапевт за рехабилитација. Јас сум главен уредник на Vondt.net и клиниките „Вондт“. Како модерен примарен контакт кај мускулно-скелетни нарушувања, вистинско задоволство е да им помогнеме на пациентите да се вратат во подобар секојдневен живот.

Сеопфатна студија и модерен пристап кон третманот се основните вредности за Клиниките за болка - и за нашите партнери. Ние работиме тесно со медицински специјалисти и матични лекари за да ги оптимизираме резултатите. На овој начин, можеме да им дадеме на многумина уште подобро и побезбедно искуство на пациентот. Нашите основни вредности се состојат од 4 главни точки:

  • Индивидуализирана студија
  • Современ третман базиран на докази
  • Пациентот во фокус - Секогаш
  • Резултати преку висока компетентност

Со преку 100000 следбеници на социјалните мрежи, како и преку 12 милиони прегледи на страници годишно, за многумина не е изненадувачки што секојдневно одговараме на прашања за препорачаните терапевти низ целата земја, доколку е географски тешко да се дојде до нас.¤

Од време на време добиваме толку многу прашања што може да биде тешко да се одговори на сите, и токму затоа создадовме посебен дел наречен «најдете ја вашата клиника»- каде што исто така, покрај нашите поврзани клиники, ќе ги додадеме нашите препораки во јавно овластени здравствени работници во вашата област.

(¤ Врз основа на бројките на посетители од 19.12.2022 година)

Слободно можете да ме контактирате Нашиот Youtube канал ако имате какви било прашања или коментари.

Најнови пораки во нашиот блог за здравје:

Пириформис синдром и фибромијалгија: длабока болка во задникот

Пириформис синдром и фибромијалгија: длабоката болка во задникот Пириформис…

Стрес и фибромијалгија: 6 начини за намалување на стресот

Стрес и фибромијалгија: 6 начини за намалување на оптоварувањето на стресот Стресот…

Синдром на вкочанета личност: кога телото и мускулите целосно се вкочануваат

Синдром на вкочанета личност: Кога телото и мускулите целосно се вкочануваат Вкочанети…

Фибромијалгија и еластичен тренинг: Најдобар тренинг за сила?

Фибромијалгија и еластичен тренинг: Најдобар тренинг за сила? О…

Фибромијалгија и тинитус: кога започнува тинитус

Фибромијалгија и тинитус: Кога започнува тинитус Овде погледнеме одблизу...

Артритис и оток: Кога зглобовите отекуваат како балони

Артритис и оток: Кога зглобовите отекуваат како балони Артритис…