KLINIK SAKIT

- Wawasan Kita? Kita Tansah Makarya Dadi Profesional Kesehatan Resmi Paling Apik Kanggo Otot, Tendon lan Sendi

VondtKlinikkene minangka jaringan klinik-klinik profesional sing terus berkembang kanthi kepinginan kanggo tansah nduweni kompetensi dhuwur ing penilaian, perawatan lan latihan. Ing dhaptar ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan klinik sing gegandhengan, uga mitra. Visi kita supaya sampeyan yakin manawa sampeyan entuk pengalaman pasien paling apik sing diwenehake dening profesional kesehatan sing duwe wewenang umum kanthi keahlian spesialis otot, tendon lan sendi.

 

Oslo

Kursi Lambert: Pusat Kiropraktor Lambertseter lan Fisioterapi

Cecilie Thoresens vei 17, 1153 Oslo (Lambertseter Senter - Helsehuset)

www.lambertseterkopraktorsenter.no

 

Teluk kasebut

Eidsvoll: Pusat Chiropraktik Sehat Eidsvoll lan Fisioterapi

Gerbang Wergelands 5, 2080 Eidsvoll (Sundet)

www.eidsvollkopraktorsenter.no

Eidsvoll: Råholt Chiropraktik Pusat lan Fisioterapi

Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt (AMFI - Helsehuset)

www.raaholtkiropraktorsenter.no

 

Hai, jenengku Alexander Andorff. Kiropraktor lan terapi rehabilitasi biomekanik sing sah.

Aku dadi kepala editor Vondt.net lan Vondtklinikkene - lan makarya ing Pusat Kiropraktor Lambertseter lan Fisioterapi. Minangka kontak utama modern ing kelainan musculoskeletal, dadi kesenengan nyata kanggo mbantu pasien bali menyang urip saben dinane sing luwih apik.

 

Panaliten lengkap lan pendekatan modern kanggo perawatan minangka nilai inti kanggo Klinik Nyeri - lan mitra kita. Kita makarya raket karo spesialis medis lan GP kanggo ngoptimalake asil. Kanthi cara iki, kita bisa menehi pengalaman sabar sing luwih apik lan luwih aman. Nilai inti kita kalebu 4 poin utama:

 

  • Sinau Individual

  • Perawatan sing Modern lan Berbasis Bukti

  • Pasien sing Fokus - Tansah

  • Asil Liwat Kompetensi Dhuwur

Kanthi luwih saka 85000 pandherekipun ing media sosial, uga cedhak 15 yuta pengunjung saben taun (ing Maret 2022), uga ora nggumunake yen akeh sing nanggapi pitakon saben dina babagan terapi sing disaranake ing saindenging negara yen sacara geografis angel ditindakake. tekan kita. Saka wektu ke wektu, kita nampa akeh pitakon saengga angel banget kanggo mangsuli kabeh, lan pramila kita nggawe bagean iki - ing ngendi kita bakal mboko sithik, saliyane klinik afiliasi dhewe, nambahake rekomendasi ing rekomendasi umum khusus profesional kesehatan sing sah ing wilayah sampeyan.

 

Patient: Book Wektu kanggo Otot lan Joint Ailments?

Yen sampeyan pengin maca luwih lengkap babagan klinik utawa Book janjian, sampeyan bisa ngeklik link ing ndhuwur. Janjian digawe ing situs web klinik wae. Bebas hubungi kami yen sampeyan duwe pitakon utawa kaya.

 

Fisioterapis utawa Chiropractor: Bisa karo kita?

Klinik kita bisa nuduhake kohesi sosial sing apik, dhaptar pasien sing sibuk, kesempatan sing apik lan platform sing apik kanggo sinau. Kita mesthi nggoleki profesional sing trampil - lan asring duwe kesempatan sanajan biasane ora perlu ngirim posisi kerja amarga ana wong sing nglamar sing ora dikarepake. Klinik nyeri duwe fokus khusus ing kiropraktik lan fisioterapi modern, nanging kita uga kepengin banget krungu saka naprapaths, osteopaths lan masseurs. Kanggo ngubungi kita, kita njaluk sampeyan ngirim pesen langsung menyang salah sawijining klinik ing ndhuwur. We look nerusake kanggo krungu saka sampeyan.