Kiriman

- Siji gelas bir utawa anggur saben dina menehi struktur balung sing luwih kuwat!

Bir - Foto Foto

- Siji gelas bir utawa anggur saben dina menehi struktur balung sing luwih kuwat!


Ngelmu jahat kanggo bir utawa anggur sing sampeyan ngombe wingi? Aja lali. Kasunyatane, yen sampeyan tetep ing reins, asupan moderat sampeyan bisa mbantu ngasilake balung sing luwih kuat. Sinau sing diterbitake ing jurnal sing misuwur Jurnal Nutrisi Clinical Amerika nuduhake manawa asupan alkohol moderat (1-2 gelas saben dina) bisa menehi Kapadhetan balung sing luwih dhuwur lan mula nyuda kemungkinan patah.

 

Panliten kasebut nuduhake, yen dibandhingake karo wong sing ora pantang, kepadatan balung ing pinggul ana ing antarane wong sing ngombe 1-2 bir 3.4 nganti 4.5% luwih kuwat. Antarane wanita sing wis ngalami menopause kaya mangkene pinggul lan vertebra nganti 5 - 8.3% luwih kuwat! Iki minangka prabédan sing signifikan lan bisa menehi efek nyegah langsung ing patah tulang lan patah tulang - contone yen tiba ing es lan sapanunggalane.

 

- Luwih, luwih apik? Ora sayang.

Nanging… sampeyan wingi njupuk luwih saka rong gelas wingi? Yen ora, mula sayang yen ngombe luwih saka 2 omben saben dina bakal menehi efek sing beda. Konsumsi sing akeh banget lan konsumsi alkohol langsung ana gandhengane karo struktur balung sing luwih lemah lan kapadhetan balung ngisor, priksa manawa sampeyan nggunakake mode asor.

 

Waca uga: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lan memori!

Penyakit Alzheimer


Waca uga: - 5 mupangat kesehatan kanggo nggawe papan!

Planken

Waca uga: - Mula, sampeyan kudu ngganti uyah meja nganggo uyah Himalaya jambon!

Garam Himalaya Jambon - Foto Fotografi Nicole Lisa

 

sumber:

Tucker dkk. Efek bir, anggur, lan omben-omben ing Kapadhetan mineral balung ing pria lan wanita. Am J Clin Nutr. 2009 Apr; 89 (4): 1188–1196.