Bagean bagean saraf

Pengobatan garing / blokade saka nyeri nemen

Ora ana rating bintang.
Bagean bagean saraf

Bagean bagean saraf. Foto: Wikimedia Commons

Perawatan Blok: Perawatan pemblokiran; injeksi anestesi lokal ing sekitar saraf utama, area lara utawa ing jaringan, ing nyeri nemen - ing endi perawatan konservatif ora duwe efek minimal utawa ora. Yen rasa lara amarga mode iritasi lokal (kayata inflamasi), saliyane perawatan blokade, bisa uga diwenehi obat anti-inflamasi.

Pangobatan jinis iki nyebabake debat ing kalangan medis tartamtu, lan kalebu liyane, ditulis ing majalah minggon Denmark kanggo dokter ing postingan dening Spesialis Hans Ersgaard:

 

"Ing modernisasi spesialisasi anestesi, ditulis babagan blokade yen 'ora ana efek sing bisa ngyakinake lan tahan lama kacathet ing pasien nyeri nemen'. Sawetara kolega percaya manawa perawatan blokade jangka panjang dikontraindikake; siji 'nahan' pasien ing peran pasien lan mbebayani. Cara alternatif arang disebutake. "

 

Spesialis Hans Ersgaard njaluk debat babagan topik kasebut, lan negesake maneh manawa ora ana riset sing apik ing wilayah kasebut, nanging dokumentasi sing ana ora nggawe perawatan blokade kanthi cahya sing apik - amarga kurang efek. Sanalika, disebutake manawa tawaran konservatif liyane asring ora kalebu tawaran perawatan sing ditujokake kanggo pasien kronis, sanajan bisa uga duwe efek Fisioterapi lan / utawa Chiropractic, uga therapy manual. Nyatane, Jurnal Persatuan Medis Amerika sing diakoni ing jurnal kasebut nyatake kabeh pasien nyoba perawatan kiropraktik sadurunge ngupayakake prosedur invasif kayata denervation, terapi blokade lan operasi punggung. Kanggo Quote artikel ing koran Tri County:

 

«Jurnal Asosiasi Medis Amerika (JAMA) menehi saran kanggo pasien sing nggoleki perawatan nyeri punggung kanggo nimbang perawatan kiropraktik sadurunge nindakake langkah-langkah invasi kayata pemilihan operasi. Pembedahan mung kudu dianggep yen terapi konservatif gagal. Miturut JAMA, alternatif konservatif kaya perawatan Chiropraktik kudu dadi pertahanan pertama amarga luwih aman lan luwih efektif kanggo ngilangi rasa nyeri.

Rekomendasi JAMA kasebut ditrapake ing panelitian anyar saka jurnal medis Spine ing ngendi penderita nyeri punggung ngisor kabeh nampa perawatan medical standar (SMC) lan ing ngendi setengah saka peserta tambahan nampi perawatan kiropraktik. Peneliti nemokake, ing pasien perawatan SMC ditambah karo pasien perawatan kiropraktik, 73% nglaporake manawa rasa lara wis rampung utawa luwih apik sawise perawatan dibandhingake mung kanggo 17% klompok SMC. »

 

Saka teks ing ndhuwur, mula bisa dingerteni manawa klompok sing nampa tindak lanjut saka dokter lan kiropraktor nuduhake asil dandan sing signifikan dibandhingake karo sing mung nampa perawatan medis standar. Adhedhasar iki, penyakit kasebut kudu diobati kanthi cara sing luwih interdisipliner, ing endi kiropraktik bisa uga ditrapake luwih akeh kanggo perawatan kasus muskuloskeletal kasebut - iki bisa uga nyebabake cuti sakit lan kurang biaya sosial ekonomi. Mesthi wae kudu dipikirake.

 

kebeneran: Uga dikenal minangka penyerapan radiofrequency yaiku perawatan nalika arus listrik digunakake kanggo panas lan ngrusak saraf sing ngirim sinyal nyeri saka struktur menyang otak, iki ditindakake kanthi arus listrik sing diproduksi dening gelombang radio. Maneh, disaranake nyoba perawatan konservatif sadurunge nindakake langkah kasebut.

 

 

referensi:

Asosiasi Chiropraktik Amérika. JAMA nyaranake kiropraktik kanggo nyeri punggung rendah. Businesswire 8 Mei 2013. bisniswire.com.

 

 

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.