WOMAC (Angket Clinical lan Kritik Osteoarthritis Angket Evaluasi Timer)

5 / 5 (1)

WOMAC (Angket Clinical lan Kritik Osteoarthritis Angket Evaluasi Timer)

WOMAC minangka formulir evaluasi mandiri kanggo pemetaan rasa nyeri lan cacat sampeyan amarga osteoarthritis pinggul lan lutut. Formulir kasebut ngliwati 24 pitakon banjur menehi skor adhedhasar sepira rekasane sampeyan kena osteoarthritis. Asil lan formulir banjur bisa dikirim menyang sampeyan liwat email (yen sampeyan pengin), banjur dicithak kanggo mbantu sampeyan njlentrehake dhokter utawa klinik sampeyan. Elinga yen kanggo nampa email iki kanthi laporan saka kita, sampeyan bisa uga kudu nyetujoni.

 

 

Sumber sing migunani kanggo sing kena pengaruh Hip lan lutut Osteoarthritis

Ing kene kita menehi sawetara tautan lan saran sing migunani kanggo sampeyan sing kena osteoarthritis pinggul lan lutut. Muga-muga sampeyan bisa migunani lan sampeyan entuk bathi.

 

1. Latihan kanggo Rheumatists

Ing saluran Youtube, kita duwe dhaptar lagu kanthi video latihan kanggo rheumatologis. Iki kalebu latihan khusus lan alus kanggo sing kena osteoarthritis ing pinggul lan dhengkul. Klik kene kanggo bukak saluran youtube kita lan nonton macem-macem video. Kita uga ngelingake sampeyan manawa langganan saluran kasebut gratis.

 

2. Kelompok Pitulung lan Pitakon ing Facebook kanggo Rheumatists

Ing Facebook, kita melu ngatur klompok sing diarani «Rheumatism lan Sakit Kronis - Norwegia: Riset lan Kabar«. Iki minangka klompok kanthi meh 25000 anggota. Ing kene sampeyan bisa takon, nampa tautan sing migunani kanggo pangembangan rheumatism lan nulungi wong liya kanthi nuduhake komentar babagan pengalaman sampeyan dhewe.

 

3. Toko Kesehatan Sampeyan

Iki minangka afiliasi, toko online sing ramah kanggo rematik, ing ngendi sampeyan bisa tuku produk kayata dhukungan kompresi kanggo lutut, sarung tangan kompresi, lan peralatan olahraga.

 

4. Umpan Balik kanggo Formulir Evaluasi Multiple

Kuis (WOMAC) iki ditondoi dening kasunyatan manawa minangka formulir evaluasi diri pertama karo piranti lunak wordpress anyar. Menawi mekaten, kita butuh kritik konstruktif gegayutan karo apa sing cocog - lan apa sing ora bisa digunakake. Ing klompok FB sing kasebut ing ndhuwur (Rheumatism and Chronic Pain - Norwegia) sampeyan bisa menehi tanggapan babagan formulir iki. Kita seneng banget yen nggunakake wektu kanggo nindakake, amarga kanthi cara iki kita bisa dadi luwih apik lan menehi formulir sing luwih apik sing bisa digunakake ing saben dinane nalika golek dhokter lan liya-liyane.

 

 

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang