- Urip kanthi Ankylosing Spondylitis

5 / 5 (3)

Penyakit Kronik lan Penyakit Ghaib

  • Artikel tamu dening Yvonne Barbala.

Minangka wong sing lara nemen, aku wis ngalami cara ngatasi transisi sing kaget saka sing lara dadi "lara sing ora bisa dideleng". Nalika aku miwiti lelungan penyakit iki, aku ngalami info lan artikel medis, nanging ora ana pengalaman pribadi babagan kahanan kasebut. Minangka ibu tunggal, aku duwe tanggung jawab sing lengkap lan lengkap kanggo urip saben dinane kanthi kacepetan kaya biasane, lan kamardikan kanggo tiba badai pancen ora ana solusi. Aku butuh pangerten lan "buku kesimpulan" apa sing kudu daklakoni ing jagad iki, uga kepiye cara utawa apa sing dakkarepake.

 

Tembung Gedhe lan Jargon Kesehatan

Akeh tembung gedhe uga judhul kudu nerangake carane aku kudu ngalami uga ngatasi iki ing urip saben dinane. Minangka wong sing durung nate krungu judhul penyakit kasebut sadurunge sadurunge diagnosis, ana telusuran sing dawa lan rumit kanggo respon manungsa. Aku ora ilang buku cilik sing nerangake kanthi ringkes lan langsung babagan carane ngrasakake dampak pribadi.

Aku wiwit nulis puisi babagan raos babagan iki, uga pikirake pribadi babagan topik kasebut. Aku ora dadi wong profesional sing profesional, mula buku kasebut ora ana. Iku kabeh babagan pengalaman pribadi kanggo urip karo Bekhterev. Buku kasebut diwiwiti kanthi kepinginan kanggo mbantu wong liya sing ana ing kahanan, nalika aku berjuang, kaya sing liya, kanggo nerangake kanthi kesederhanaan carane bisa ngalami urip kanthi penyakit sing ora katon.

 

Buku Sederhana babagan Tema Rampung

Aku pengin nggawe buku cilik sing bisa nyederhanakake persepsi babagan pengalaman kaya wong pribadi, nanging uga kanthi gampang bisa nerangake wong sing dikasihi. Ayo kita fokus fokus adoh saka tembung lan judhul sing angel, uga nggawe rasa kepemilikan lan pemahaman umum kanggo nglawan penyakit kasebut. Buku kasebut ringkes kanthi pangarep-arep manawa maca bakal entuk pengalaman sing sithik kanggo aku minangka pribadi lan kepiye carane dadi wong liya napsirake kahanan iki.

 

link: Ebok.ora (klik kene kanggo maca liyane babagan buku)
(Iki minangka ebook, dadi sampeyan bisa uga kudu nggawe pangguna kanggo download)

"Deskripsi sing jujur ​​lan mentah dibungkus filter sing gampang diwaca"

Iki buku debutku, kanggo nyoba banyu sithik yen ana minat ing babagan kasebut. Aku nggarap buku nomer loro, sing bakal luwih rinci lan luwih dawa. "Aku lair saka kasusahan" Sing bisa dipesen ing situs webku AlleDisseOrdene.no

 

Tulus


Yvonne

 


Iki minangka artikel tamu sing disenengi dening Yvonne lan muga-muga bisa menehi kabegjan kanthi tuku buku kasebut. Buku sing mbahas tema sing penting banget. Sampeyan dadi anggota klompok FB kita Rheumatism lan Sakit Nemen, lan duwe blog utawa situs web sampeyan dhewe? Mungkin sampeyan pengin nulis artikel tamu babagan tema sing dikepengini? Yen mangkono, kita nyuwun supaya sampeyan ngirim pesen ing kaca FB kita utawa ing Saluran Youtube. Muga-muga sampeyan bisa krungu saka sampeyan! Aja komentar ing ngisor iki yen sampeyan pengin nuduhake dhukungan kanggo Yvonne lan karier nulis dheweke.

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang