Kenceng maneh babagan esuk ing amben

Babagan Esuk? Iki sababe!

Ora ana rating bintang.

Kenceng maneh babagan esuk ing amben

Babagan Esuk? Iki sababe!

Panaliten sing diterbitake ing jurnal riset FASEB wis nuduhake manawa ana sebab sing ngagetne nalika esuk asring kaku ing awak - yaiku "jam biologis" awak sing ngasilake lan nerbitake protein anti-inflamasi sing diarani Kriptografi sing aktif nyegah keradangan / inflamasi ing wayah wengi.

 

Protein iki wis mbuktekake efek anti-inflamasi ing studi in vitro lan nyedhiyakake kesempatan anyar kanggo pangembangan obat rematik. Iki uga nuduhake kepiye awak ngatur fungsine miturut irama ing wayah awan lan penting turu sing wengi kanggo pemulihan otot lan sendi - uga kanggo nyegah penyakit. Apa sampeyan duwe input? Gunakake kolom komentar ing ngisor iki utawa kita Facebook Page - kabeh panelitian riset bisa ditemokake ing link ing sisih ngisor artikel.

 

Temuan ing riset uga bisa menehi akeh katrangan babagan pangembangan obat-obatan anyar kanggo gangguan rematik - kayata atritis utawa psoriatik arthritis.

ALS

Alesan kanggo kaku esuk

Dadi kaku esuk amarga kasunyatan manawa awak wis nglawan reaksi inflamasi / inflamasi sing ora perlu ing wayah wengi - sing ninggalake sawetara wilayah sing kena pengaruh kanggo ngresiki liwat sirkulasi getih. Nalika pindhah, sirkulasi getih mundhak lan nggawa "sisa-sisa" kasebut sawise perang wengi lan mboko sithik bakal rumangsa luwih jelas lan fleksibel. Utamane sing duwe radhang sendi kena pengaruh esuk kaku iki. Kanggo nyoba iki, peneliti panen sampel jaringan saka sendi, sing diarani fibovblast synoviocytes, sing dikenal minangka bagean penting ing penyakit sendi inflamasi. Sel iki duwe irama sirkadian 24 jam, lan ditemokake yen ngganggu irama iki, bisa ngilangi fungsi kromo protein - sing nyedhiyakake dhasar kanggo nambah inflamasi / respon inflamasi. Kanthi ngaktifake protein sing disebutake maneh - liwat perawatan obat - katon manawa radang saya suda maneh. Sing negesake pentinge protein iki. PS - Mesthi, lara esuk uga ana gandhengane karo beban otot lan sing diarani «doms»Uga

Dhokter ngomong karo pasien

Bisa nyedhiyakake perawatan obat sing luwih efektif kanggo penyakit sendi sing natoni

Panliten kasebut bisa nyebabake kemajuan sing ana gandhengane karo perawatan obat sing luwih efektif, lan bisa uga owah-owahan ing wayah awan nalika obat jinis iki diterbitake - supaya efek sing optimal. Efek riak klinis saka panliten iki bisa uga kudu dingerteni kanggo sing kena pengaruh rheumatism.

 

kesimpulan

Riset sing penting lan nyenengake. Panalitiyan kasebut negesake manawa manungsa digawe turu ing wayah wengi lan ana "peperangan" ing awak nglawan peradangan saiki. Ana prekara sing bisa digatekake yen sampeyan nggarap wayah wengi lan ngrasakake yen iki nggawe sampeyan kaku lan mati rasa - bisa uga ana hubungane karo tambah gedhe ing awak lan sendi. Panliten sadurunge uga nuduhake manawa gangguan irama sirkadian (maca: shift wengi lan liya-liyane) gegandhengan langsung karo kanker lan stroke sing luwih dhuwur. (Cathetan editor: Sinau dening Papagiannakopoulos dkk, 2016). Yen ora, mula wis dingerteni manawa olahraga lan panganan sing apik uga bisa ngatasi masalah sendi - mula aja lali lelungan utawa sesi latihan saben dinane. Yen sampeyan pengin maca kabeh panelitian, sampeyan bakal nemokake link ing sisih ngisor artikel.

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin artikel, latihan utawa sapanunggalane dikirim menyang dokumen kanthi ulangan lan sapanunggalane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung komentar langsung ing artikel utawa hubungi kita (sakabehe gratis) - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

 

Uga maca: - 4 Olahraga regang nglawan Stiff Back

Kneel nggulung kanggo mburi ngisor

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

SAIKI: - 6 Latihan nglawan sciatica lan sciatica palsu

bangkekan Babagan

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh saran.

perawatan Cold

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon panyedhiya perawatan kesehatan sing cocog kanthi gratis (gratis) kanthi gratis Facebook Page utawa liwat «ASK - KANGGO JAWAB!"-kolom.

Takon marang - pancen gratis!

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing endi Ola lan Kari Nordmann bisa mangsuli pitakon babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - kanthi anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Foto: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freemedicalphotos, Freestockphotos lan kontribusi maca.

 

referensi:

Artikel: Jam circadian ngatur arthritis radhang, Laura E. Tangan, Thomas W. Hopwood, Suzanna H. Dickson, Amy L. Walker, Andrew SI Loudon, David W. Ray, David A. Bechtold, lan Julie E. Gibbs, FASEBJ, doi: 10.1096 / fj.201600353R, diterbitake online 3 Agustus 2016.

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.