Pengobatan sindrom trowongan carpal - kanthi tips prasaja - Foto Jim Johnson

Perawatan sindrom tunnel carpal - latihan lan tips sederhana.

5 / 5 (2)

Perawatan sindrom tunnel carpal - latihan lan tips sederhana.

Nyeri ing bangkekan Disebabake sindrom trowongan carpal asring umum ing antarane kita sing nindakake tugas-tugas ulang, kayata hack ing keyboard karo karya mouse sing ora ditindakake. Untunge, ana langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo perawatan sindrom terowongan carpal - lan pandhuan kanggo nggambarake iki bisa ditemokake ing Nambani Sindrom Carpal Tunnel dhewe, ditulis dening Jim Johnson. Iki ngatasi perawatan sindrom tunnel carpal, nanging uga pencegahan - sing bisa uga penting ing papan kerja. Glukosa sulfat uga bisa pengaruh ing sindrom trowongan carpal - yen penyebabe abrasi utawa osteoarthritis.

 

Pengobatan sindrom trowongan carpal - kanthi tips prasaja - Foto Jim Johnson

Perawatan sindrom trowongan carpal - kanthi tips sederhana - Foto Jim Johnson

- Buku iki uga ngemot 50 ilustrasi kanthi panjelasan, latihan lan tips ergonomis.

Sampeyan bisa maca liyane ing kene:

>> Nambani Sindrom Carpal Tunnel dhewe: Strategi Pangobatan lan Nyegah (klik kene)

 

PS - Yen rasa lara paling nemen, bisa digunakake palmrest kanggo ngatasi area sing wis akeh, nanging penting ora nggunakake dhukungan iki - amarga bisa nyebabake otot sing luwih lemah ing wilayah kasebut suwe-suwe. Kanggo ngindhari iki, sampeyan bisa, contone, ngatur panggunaan mung ing wayah wengi.

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

1 wangsulan

Trackback & Pingbacks

  1. Dhukungan pergelangan tangan ing perawatan saka bangkekan. Vondt.net | Kita ngilangake rasa nyeri. ngandika:

    […] Masalah disfungsi, rame lan jaringan lunak. Jinis nyeri pergelangan tangan sing luwih spesifik yaiku sindrom tunnel carpal. Kanggo ngatasi panggunaan utawa nggunakake salah (iki asring kedadeyan ing kombinasi) […]

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.