Penyakit Alzheimer

Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

4.9 / 5 (14)

Penyakit Alzheimer

Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Peneliti Australia nggawe risak ing perawatan penyakit Alzheimer. Kanthi nggunakake bentuk perawatan sing lembut, dheweke bisa mulihake memori lan fungsi kognitif. Macem! Ing panliten kewan sing ditindakake kanthi perawatan anyar, 75 persen tikus entuk fungsi memori.

 



- Perawatan plak ing otak kanthi ultrasonik

Peneliti nemokake metode perawatan ultrasonik sing ora invasi sing ngresiki otak tondo pengeling eling - zat neurotoksik sing kalebu peptida silikat aluminium lan amiloid. Plak iki tuwuh ing sekitar sel saraf ing otak lan pungkasane bisa nyebabake gejala klasik penyakit Alzheimer, kayata memori ilang, fungsi memori og fungsi kognitif mboten saget. Tipe plak (uga diarani plak senile) bisa akumulasi ing antarane neuron lan pungkasane dadi gumpalan molekul beta-amyloid - yaiku protein dhewe sing nggawe plak.

 

- Nambani plak, nanging ora akumulasi neurofibrillary

Penyebab nomer loro Alzheimer yaiku koleksi neurofibrillary. Sing terakhir disebabake dening protein tali cacat ing neuron ing jero otak. Kaya plak amyloid, iki uga nglumpukake lan mbentuk massa larut. Iki nyebabake karusakan ing struktur sing diarani microtubules lan nyebabake dheweke dadi cacat, mula bisa nyuda transportasi nutrisi penting. Pikirake kaya yen sampeyan muter lan narik selang pembersih vakum - mula luwih angel narik barang lan tang. Sayange, ora ana tamba kanggo bagean Alzheimer iki, nanging kayane bakal kedadeyan gedhe.

 

 

- Ora ana perawatan sadurunge kanggo Alzheimer

Penyakit umum Alzheimer mengaruhi udakara 50 yuta wong ing saindenging jagad. Sadurunge, durung ana perawatan sing apik kanggo penyakit iki, nanging saiki kayane bakal kedadeyan. Kaya sing kasebut, penyakit Alzheimer disebabake dening rong prekara:

  • Plakat Amyloid
  • Koleksi Neurofibrillary

Lan saiki misale jek salah sijine bisa ngatasi mantan ing wong sing cendhak. Kita kudu eling yen sinau sing ditindakake yaiku tikus, kayata perawatan pra-tahap liyane, nanging katon janjeni.

 

Pangobatan Alzheimer - sadurunge lan sawise ultrasonik



- Pangobatan ultrasonik terfokus

Panaliten kasebut diterbitake ing Ilmu Kedokteran Translasional lan ing panliten kasebut, peneliti nerangake babagan cara nggunakake jinis ultrasonik khusus sing diarani ultrasonik terapeutik fokus - ing endi Gelombang swara non-invasi ditularake menyang jaringan otak sing rusak. Liwat ayunan sing cepet banget, gelombang swara bisa mbantu mbukak alangan otak getih kanthi lembut (lapisan sing nglindhungi otak saka bakteri lan sapanunggalane) lan ngrangsang kegiyatan ing otak. microglial. Sing terakhir yaiku, kanthi gampang, yaiku ngilangi sel sampah - lan kanthi ngaktifake, panliten kasebut nuduhake manawa molekul beta-amiloid sing mbebayani diresiki (deleng ilustrasi ing ndhuwur), lan kaya sing kelingan, iki minangka sebabe gejala sing paling ala. ing penyakit Alzheimer.

 

- 75 persen sing dianggep sehat kabeh

Panliten kasebut nglaporake paningkatan lengkap 75 persen tikus sing digunakake ing perawatan kasebut - tanpa efek samping utawa kerusakan jaringan otak ing sacedhake. Kemajuan diukur liwat telung tes: 1. Labirin 2. Deteksi obyek anyar 3. Memori papan sing kudu dihindari.

Tikus ing mbingungake

- Perawatan tanpa obat

Perawatan kanggo penyakit Alzheimer tanpa obat, sing ing pirang-pirang kasus bisa duwe efek samping sing dhuwur, apik banget.

 

- Studi Manungsa ing 2017

Ing rilis pers, Jürgen Götz, salah sawijining peneliti, ujar manawa dheweke lagi ing proses miwiti pasinaon kewan anyar - kalebu wedhus. Lan dheweke ngarep-arep bisa miwiti pasinaon tumrap manungsa ing taun 2017-2018 yen kabeh cocog karo rencana.



 

Waca uga: - Jahe bisa nyuda karusakan saka stroke iskemik

Jahe - painkiller alami

Waca uga: - 5 Keuntungan kesehatan nalika nggawe papan

Planken

Uga maca: - Pangobatan kanker lembut sing anyar bisa ngganti terapi radiasi lan kemoterapi!

T Sel nyerang sel kanker

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin nggawe video kanthi perawatan, latihan utawa njlimet khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita mangsuli pitakon sing ana gandhengane karo kesehatan GRATIS GRATIS! Gunakake kaca ASK - GAMPANG JAWAB utawa kirim pesen liwat Facebook)

 

Sastra sing relevan:
«Ing Pluto: Ing Pikiran Alzheimer« minangka gambaran sing kuwat didiagnosis kena penyakit Alzheimer lan urip tanpa nyerah. Buku iki ditulis dening wartawan, Greg O'Brien, sing kanthi deskripsi lan pengalaman pribadi sing apik banget, sampeyan bakal ngalami penyakit Alzheimer kanthi bertahap.

sumber:

Leinenga, G. & Götz, J. Ultrasonik pindai mbusak amyloid-β lan mulihake memori ing model tikus penyakit Alzheimer. SPangobatan Komunikasi Translational  11 Mar 2015: Jilid 7, Isyarat 278.

Foto: Wikimedia Commons 2.0, FreeStockPhotos, kontribusi pamaca

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

5 replies
    • vondt.net ngandika:

      Hei!

      Ya, kayane apik banget. Miturut sampeyan, kepiye cara riset bisa ditampilake saka sisih sing luwih apik? Apa sing kudu ditindakake sabanjure? Ing kasus apa wae, kita yakin manawa jinis perawatan sing lembut - tanpa operasi invasif, obat utawa suntikan - kudu diinvestasikan kanthi akeh. Penyakit Alzheimer minangka kelainan sing ngluwihi fungsi kerja, kualitas urip lan hubungan sosial. Tambah riset ing wilayah kasebut kanggo nambah kualitas urip, ujare!

      Elinga kanggo nuduhake kiriman iki ing Facebook, wong lanang. Kanthi nambah kesadaran babagan perawatan kasebut, mula bisa meksa riset pemerintah lan pribadi - supaya masarakat sing nandhang penyakit iki bisa dadi luwih apik. Iki lumrahe uga ditrapake kanggo kulawarga lan kanca sing cedhak, sing ora prelu ndeleng wong sing wis dikenal lan sing ditresnani mboko sithik adoh saka dheweke.

      Reply
  1. Egil Henrik ngandika:

    Penawaran perawatan berbasis ultrasonik paling apik sawetara taun ngarep. Perawatan kudu diuji kanthi rawat ing pasien, lan butuh wektu.

    Reply
  2. Astrid Helene Røneid ngandika:

    Bojoku tilar donya amarga Alzheimer ing Maret lan wis pirang-pirang taun sing kesel. Seneng banget krungu yen dheweke wis teka kanthi riset nganti saiki sing lara bisa njaluk bantuan. Lara weruh bojoku saya tambah parah lan pungkasane butuh perawatan. Muga-muga sukses karo riset

    Reply
    • Nicolay v / Vondt.net ngandika:

      Welas asih Ya, paling ora, saiki lagi ditindakake - mula kita bisa ngarep-arep bisa ngrampungake dadi perawatan lengkap.

      Reply

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.