Garam Himalaya Jambon - Foto Fotografi Nicole Lisa

Manfaat Kesehatan Garam Himalaya Pink

4.8 / 5 (21)

Apa sampeyan wis krungu uyah Himalaya jambon saka Himalaya dhewe? Uyah kristal iki bisa menehi sampeyan akeh keuntungan kesehatan dibandhingake karo uyah meja biasa. Kasunyatane, luwih sehat yen luwih cocog karo meja makan sampeyan.

 

Crita konco uyah Himalaya jambon

Alesan utama uyah Himalayan pancen migunani amarga asale lan alam sekitare. Udakara 200 yuta taun kepungkur, amben-kristen uyah sing padha kaya kabeh iki ditutupi ing lahar. Wiwit dina iku wis tentrem ing Himalaya ing lingkungan sing digawe salju lan es. Lingkungan iki tegese uyah Himalayan durung kena polusi modern lan sing nggawe dhasar kanggo keuntungan kesehatan.

 



Garam Himalaya Jambon - Foto Fotografi Nicole Lisa

 

 - Uyah Himalaya ngemot kabeh 84 nutrisi awak (!)

Ya, uyah Himalayan sejatine ngemot kabeh nutrisi 84 awak. Ing antawisipun, kita nemokake: Kalsium, sodium klorida, magnesium, kalium lan sulfat.

 

Yen sampeyan mangan uyah iki, sampeyan pancen entuk kurang sodium amarga kasunyatan manawa uyah Himalayan kurang disemprotake tinimbang uyah biasa, lan kristal uyah luwih gedhe. Iki minangka warta sing apik kanggo wong sing ngalami intine uyah sing kakehan.

Mesthine, sampeyan isih kudu matesi asupan uyah lan ngetutake pandhuan kanggo asupan saben dina sing disaranake - amarga uyah Himalaya sing jambon, uga uyah.

 

himalayan Salt

 

- Uyah Himalaya luwih gampang diserep awak

Fitur liyane sing apik banget sing duwe uyah Himalayan yaiku amarga struktur mRNA, duwe apa sing diarani energi vibrational. Mineral ing uyah yaiku struktur koloid, saéngga bisa gampang nyerep gizi amarga mikrostruktur uyah.



 

hasil kesehatan

- Ndhukung fungsi ambegan lan nyumbang kanggo paru-paru sing sehat

- Pola turu sing luwih apik

- Nambah sirkulasi getih

- Mbenakake kesehatan pembuluh darah

- Nambah drive seks

- Ningkatake keseimbangan PH seluler

- Ngilangke logam abot

- Nyuda pratandha tuwa

- Nguatake balung lan tulang rawan

- Nyuda tekanan getih

- Ngalangi kram otot

A amben uyah Himalaya

 

Uyah Himalaya Jambon dibandhingake karo jinis uyah liyane:

 

uyah Tabel

Amarga proses nyaring lan ngolah, uyah meja biasa ora ngemot nutrisi sing padha, kajaba klorida lan natrium. Umpamane, uyah meja biasa dilebokake sadurunge dibersih sacara kimia lan banjur kena suhu suhu nemen. Pangolahan kasebut ngrusak umume nilai nutrisi.

 



Sakbanjure, diobati karo agen iodin sintetik lan anti-caking supaya ora larut ing wadhah uyah utawa ing banyu. Agen-agen kimia kasebut sing ngalangi kemampuan awak kanggo nyerep lan nggunakake uyah, saéngga nglumpukake organ - sing sabanjure bisa nyebabake sawetara masalah kesehatan.

 

Iki minangka salah sawijining sebab uyah entuk reputasi sing ala. Isih, kita kudu eling yen uyah iku penting. Luwih dudu uyah sing ora sehat, yaiku ngolah lan nyempurnakake sing nyebabake uyah ilang gizi. Proses kaya kasebut uga digunakake sacara rutin kanggo nyiapake panganan sing wis siap, saengga sakabehe penting kanggo nyoba nggunakake bahan mentah sing paling apik ing panganan supaya tetep asupan uyah.

 

Uyah Himalaya luwih sehat tinimbang uyah meja lan uyah segara

- Uyah Himalaya luwih sehat tinimbang uyah meja lan uyah segara

 

uyah segara

Uyah segara luwih apik tinimbang uyah meja biasa, nanging dibandhingake karo uyah Himalayan sing jambon luwih dirampung lan diproses. Kita uga kudu eling yen polusi segara duwe peran ing ekstraksi uyah segara, sing sejatine bisa mengaruhi kwalitase.

 

Kaya sing sampeyan ngerteni, uyah Himalayan jambon duwe macem-macem keuntungan kesehatan, lan sing paling apik, kasedhiya kanthi online utawa ing salah sawijining toko toko lokal.

 

photographer: Photography lan Nicole Lisa



Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.