Tangan sikil siji

Latihan yoga 5 kanggo nyeri hip

5 / 5 (2)

Tangan sikil siji

5 latihan yoga kanggo nyeri pinggul


Apa sampeyan ngganggu pinggul? Ing ngisor iki ana 5 Latihan Yoga sing Bisa Mbantu Mbukak Mobilitas Hip lan Nyuda Nyuda Hip. Bebas dituduhake karo wong sing duwe masalah hip.

 

Latihan yoga lan yoga bisa migunani nalika ngaso otot lan otot sing kenceng. Umume kita lungguh akeh ing urip saben dinane lan nyebabake otot-otot ing punggung, pinggul, punggung lan kursi dadi sithik banget. Reguler reguler bisa dadi langkah sing apik kanggo ngatasi otot sing kaku lan sendi kaku. Disaranake supaya latihan kasebut rampung bareng latihan kasebut kanggo pinggul kanggo kekuwatan maksimal.

 

 

1. Anjaneyasana (Hasil Sithik)

Yoga paru paru murah

Posisi yoga iki mbukak posisi pinggul, ndawakake otot lan ngaktifake punggung ngisor kanthi cara sing apik. Miwiti kanthi posisi sing wis digawe metu banjur mudhunake sikil mburi kanthi alon-alon ing kasur olahraga. Elinga yen dhengkul ora kudu ngatasi pucuk driji sikil. Priksa manawa sampeyan duwe posisi netral ing punggung ngisor lan banjur ambegan 4 nganti 10 ambegan jero. Baleni 4-5 set utawa kaping pirang-pirang sing sampeyan rasakake perlu.

 

2. Ananda Balasana (Posisi Yoga kanggo Peha Batin)

Posisi yoga kanggo paha lan paha

Posisi yoga sing ana ing njero paha - otot sing kita kabeh ngerti bisa angel dienggo kanthi cara sing apik. Babagan lan menehi luwih fleksibel ing pinggul lan kursi. Ranjang ing kasur olahraga lan tarik dhengkul menyang dodo - banjur lebokake tangan ing sisih njaba sikil sampeyan lan tarik alon-alon nganti sampeyan rasane mulet. Tahan nganti 30 detik lan baleni 3-4 set. Varian kemajuan yaiku nyekel tangan ing sisih njero sikil.

 

3. Vrksasana (Trepositur)

Trepositur

Latihan kasebut, sing ing Sankrit diarani Vrksasana, bisa diterjemahake minangka "nuduhke wit" ing basa Norwegia, lan nalika ndeleng posisi sampeyan ngerti apa sebabe. Iki menehi keseimbangan lan kekuwatan kanggo sikil, pinggul lan punggung - olahraga nyegah, cilaka kanggo wong tuwa lan enom. Pertama ngadeg ing rong sikil lan banjur tarik alon-alon sikil siji ing sisih ndhuwur sikil sing ngelawan - imbang lan temokake posisi sing pas lan tanganake nembak kaya cabang-cabang wit. Tahan posisi nganti 1-3 menit. Baleni ing loro-lorone luwih saka 3-4 set.

 

4. posisi kodok

Posisi kodhok - yoga

Olahraga sing rada nuntut, nanging efektif, ora disaranake kanggo diagnosis diagnosa lutut. Ngadeg ing dhengkul lan awak sampeyan tiba maju kanthi tangan sing diulur. Tambahake jarak ing antarane dhengkul nganti alon-alon nganti tekan otot sing gedhe, utamane ing jero. Tungkak kudu selaras karo dhengkul lan ora kakehan menonjol, amarga iki bisa menehi tekanan ing dhengkul. Dileksanakake luwih saka 3-4 set kanthi durasi 30 detik.

 

5. «Kapotasana» (Duestillingen)

Pigeon nuduhke

Posisi japati bisa nuntut kanggo pamula, amarga sampeyan mbutuhake wis keluwesan ing pinggul lan lutut. Alesan kenapa efektif, yaiku bener-bener mbentang otot ing sendi pinggul lan pinggul. Tekan posisi kanggo ambegan jero 5 nganti 10, udakara 30-45 detik, banjur ngalih menyang sisih liyane lan baleni maneh yen dibutuhake.

 

Iki minangka latihan yoga sing apik, sing luwih becik dilakoni saben dinane kanggo efek maksimal - nanging kita ngerti yen dina kerja sing rame ora mesthi ngidini, mula kita uga nampa malah yen sampeyan wis rampung saben dina.

 

Sepira sampeyan kudu nindakake latihan?

Kabeh gumantung karo sampeyan. Temokake apa sing cocog kanggo sampeyan ing wiwitan lan bangun kanthi alon-alon nanging kudu maju. Elinga manawa olahraga bisa nyebabake lelembut ing wiwitan, amarga sampeyan mbaka sethithik ngrusak wilayah sing rusak (jaringan rusak lan jaringan parut) lan ngganti jaringan lunak sing sehat lan fungsional. Iki bisa dadi proses sing mbuwang-mbuwang wektu nanging bisa ngasilake banget. Yen sampeyan duwe diagnosis, kita takon sampeyan menyang klinis apa latihan kasebut bisa migunani - bisa uga nyoba kanthi tliti. Yen ora, disaranake sampeyan supaya bisa mlaku-mlaku lan hiking ing wilayah sing angel yen bisa. Kita uga ngajak sampeyan mriksa kekiyatan kekuatan iki kanggo pinggul.

 

Bebas bae kanggo nuduhake latihan kasebut karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin latihan sing dikirim minangka dokumen kanthi repetisi lan liya-liyane, kita takon sampeyan seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, cobi wae hubungi kita utawa komentar langsung ing salah sawijining artikel sing relevan kanggo masalah sampeyan.

 

NEXT PAGE: - Nyeri hip? Sampeyan kudu ngerti iki!

Takon marang - pancen gratis!

Coba uga: - Saran lan Langkah sing Apik Kanggo nglawan ISJIAS

sciatica

 

Sengsarane i bali og gulu? Disaranake kabeh wong sing nyeri punggung nyoba nyoba latihan sing dituju ing pinggul uga dhengkul.

Coba latihan iki uga: - 6 Latihan Olahraga Kanggo Hips Kuat

Training hip

 

Apa sing bisa aku lakoni kanggo nyeri hip?

1. Olahraga umum, olahraga khusus, regangan lan kegiatan dianjurake, nanging tetep dadi watesan rasa nyeri. Rong mlaku ing dina 20-40 menit, bisa migunani kanggo awak lan otot sing lara.

2. Bal pemicu / bal pijet sarujuk banget - mula ana macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa kanthi becik sanajan kabeh bagean awak. Ora ana pitulungan sing luwih becik tinimbang iki! Disaranake ing ngisor iki (klik gambar ing ngisor iki) - minangka pesawat lengkap 5 titik pemicu / bal urut kanthi macem-macem ukuran:

bal titik pemicu

3. Lowongan Kerja: Latihan khusus kanthi trik latihan saka macem-macem mungsuh (kayata pesawat lengkap iki 6 knintangan perlawanan sing beda) bisa mbantu sampeyan nglatih kekuatan lan fungsi. Latihan rajutan asring kalebu latihan sing luwih spesifik, sing bisa nyebabake pencegahan cedera lan pengurangan rasa sakit sing luwih efektif.

4. Nyeri Pain - Nglametake: Biofreeze minangka produk alami sing bisa ngilangi rasa lara kanthi ngombe wilayah kasebut kanthi alon-alon. Kelangan disaranake utamane nalika lara abot banget. Yen wis tenang banjur perawatan panas disaranake - mula disaranake digawe panas lan dadi panas.

5. Nyeri Pain - Pemanasan: Anget otot sing kenceng bisa nambah sirkulasi getih lan nyuda rasa nyeri. Disaranake ing ngisor iki nggunakake gasket panas / kadhemen (klik ing kene kanggo maca liyane) - sing bisa digunakake kanggo adhem (bisa dibekukan) lan kanggo dadi panas (bisa digawe panas ing gelombang mikro).

 

Produk sing disaranake kanggo nyuda rasa sakit kanggo nyeri pinggul

Biofreeze semprotan-118Ml-300x300

Biofreeze (Kadhem / kroterapi)

tuku saiki

 

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

 


Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan butuh rekomendasi liyane sing dirancang kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Artikel populer: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon profesional perawatan kesehatan sing pas langsung Facebook Page.

 

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing ngendi Ola lan Kari Nordmann bisa njaluk wangsulan pitakon liwat layanan pitakon gratis babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - rampung anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Gambar: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim sumbangan / gambar pamaca.

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.