Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Peneliti Australia nggawe risak ing perawatan penyakit Alzheimer. Kanthi nggunakake bentuk perawatan sing lembut, dheweke bisa mulihake memori lan fungsi kognitif. Macem! Ing panliten kewan sing ditindakake kanthi perawatan anyar, 75 persen tikus entuk fungsi memori.

 



- Perawatan plak ing otak kanthi ultrasonik

Peneliti nemokake metode perawatan ultrasonik sing ora invasi sing ngresiki otak tondo pengeling eling - zat neurotoksik sing kalebu peptida silikat aluminium lan amiloid. Plak iki tuwuh ing sekitar sel saraf ing otak lan pungkasane bisa nyebabake gejala klasik penyakit Alzheimer, kayata memori ilang, fungsi memori og fungsi kognitif mboten saget. Tipe plak (uga diarani plak senile) bisa akumulasi ing antarane neuron lan pungkasane dadi gumpalan molekul beta-amyloid - yaiku protein dhewe sing nggawe plak.

 

- Nambani plak, nanging ora akumulasi neurofibrillary

Penyebab nomer loro Alzheimer yaiku koleksi neurofibrillary. Sing terakhir disebabake dening protein tali cacat ing neuron ing jero otak. Kaya plak amyloid, iki uga nglumpukake lan mbentuk massa larut. Iki nyebabake karusakan ing struktur sing diarani microtubules lan nyebabake dheweke dadi cacat, mula bisa nyuda transportasi nutrisi penting. Pikirake kaya yen sampeyan muter lan narik selang pembersih vakum - mula luwih angel narik barang lan tang. Sayange, ora ana tamba kanggo bagean Alzheimer iki, nanging kayane bakal kedadeyan gedhe.

 

 

- Ora ana perawatan sadurunge kanggo Alzheimer

Penyakit umum Alzheimer mengaruhi udakara 50 yuta wong ing saindenging jagad. Sadurunge, durung ana perawatan sing apik kanggo penyakit iki, nanging saiki kayane bakal kedadeyan. Kaya sing kasebut, penyakit Alzheimer disebabake dening rong prekara:

  • Plakat Amyloid
  • Koleksi Neurofibrillary

Lan saiki misale jek salah sijine bisa ngatasi mantan ing wong sing cendhak. Kita kudu eling yen sinau sing ditindakake yaiku tikus, kayata perawatan pra-tahap liyane, nanging katon janjeni.

 

Pangobatan Alzheimer - sadurunge lan sawise ultrasonik



- Pangobatan ultrasonik terfokus

Panaliten kasebut diterbitake ing Ilmu Kedokteran Translasional lan ing panliten kasebut, peneliti nerangake babagan cara nggunakake jinis ultrasonik khusus sing diarani ultrasonik terapeutik fokus - ing endi Gelombang swara non-invasi ditularake menyang jaringan otak sing rusak. Liwat ayunan sing cepet banget, gelombang swara bisa mbantu mbukak alangan otak getih kanthi lembut (lapisan sing nglindhungi otak saka bakteri lan sapanunggalane) lan ngrangsang kegiyatan ing otak. microglial. Sing terakhir yaiku, kanthi gampang, yaiku ngilangi sel sampah - lan kanthi ngaktifake, panliten kasebut nuduhake manawa molekul beta-amiloid sing mbebayani diresiki (deleng ilustrasi ing ndhuwur), lan kaya sing kelingan, iki minangka sebabe gejala sing paling ala. ing penyakit Alzheimer.

 

- 75 persen sing dianggep sehat kabeh

Panliten kasebut nglaporake paningkatan lengkap 75 persen tikus sing digunakake ing perawatan kasebut - tanpa efek samping utawa kerusakan jaringan otak ing sacedhake. Kemajuan diukur liwat telung tes: 1. Labirin 2. Deteksi obyek anyar 3. Memori papan sing kudu dihindari.

Tikus ing mbingungake

- Perawatan tanpa obat

Perawatan kanggo penyakit Alzheimer tanpa obat, sing ing pirang-pirang kasus bisa duwe efek samping sing dhuwur, apik banget.

 

- Studi Manungsa ing 2017

Ing rilis pers, Jürgen Götz, salah sawijining peneliti, ujar manawa dheweke lagi ing proses miwiti pasinaon kewan anyar - kalebu wedhus. Lan dheweke ngarep-arep bisa miwiti pasinaon tumrap manungsa ing taun 2017-2018 yen kabeh cocog karo rencana.



 

Waca uga: - Jahe bisa nyuda karusakan saka stroke iskemik

Jahe - painkiller alami

Waca uga: - 5 Keuntungan kesehatan nalika nggawe papan

Planken

Uga maca: - Pangobatan kanker lembut sing anyar bisa ngganti terapi radiasi lan kemoterapi!

T Sel nyerang sel kanker

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin nggawe video kanthi perawatan, latihan utawa njlimet khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita mangsuli pitakon sing ana gandhengane karo kesehatan GRATIS GRATIS! Gunakake kaca ASK - GAMPANG JAWAB utawa kirim pesen liwat Facebook)

 

Sastra sing relevan:
«Ing Pluto: Ing Pikiran Alzheimer« minangka gambaran sing kuwat didiagnosis kena penyakit Alzheimer lan urip tanpa nyerah. Buku iki ditulis dening wartawan, Greg O'Brien, sing kanthi deskripsi lan pengalaman pribadi sing apik banget, sampeyan bakal ngalami penyakit Alzheimer kanthi bertahap.

sumber:

Leinenga, G. & Götz, J. Ultrasonik pindai mbusak amyloid-β lan mulihake memori ing model tikus penyakit Alzheimer. SPangobatan Komunikasi Translational  11 Mar 2015: Jilid 7, Isyarat 278.

Foto: Wikimedia Commons 2.0, FreeStockPhotos, kontribusi pamaca

Panas nglawan punggung - apa sing diandharake ing riset?

Panas nglawan punggung - apa sing diandharake ing riset?

 

Panas asring digunakake kanggo ngilangi nyeri punggung lan nyeri otot ing njero awak, nanging apa sing riset tenan babagan efek panas ing nyeri punggung? Kita langsung menyang riset paling apik ing lapangan, yaiku analisa analisis Cochrane. Ing analisa meta, riset sing ana ing lapangan, ing kasus iki, ngumpulake panas nglawan nyeri punggung, lan ngandhani apa iki duwe efek klinis utawa ora.

 

Kalor ing perawatan nyeri punggung? - Foto Wikimedia Commons

Panas ing perawatan nyeri punggung? - Foto Wikimedia Commons

 

kasil:

«Sembilan uji coba sing nglibatake 1117 peserta kalebu. Ing rong uji coba 258 peserta kanthi campuran nyeri punggung ngisor akut lan sub-akut, terapi bungkus panas nyuda rasa sakit sawise limang dina (beda tegese bobot (WMD) 1.06, interval kapercayan 95% (CI) 0.68 nganti 1.45, skala kisaran 0 nganti 5) dibandhingake plasebo oral. Siji nyoba 90 peserta kanthi nyeri punggung ngisor akut nemokake yen kemul digawe panas nyuda nyuda punggung ngisor akut sawise aplikasi (WMD -32.20, 95% CI -38.69 nganti -25.71, skala skala 0 nganti 100). Siji nyoba 100 peserta kanthi campuran nyeri punggung ngisor akut lan sub-akut mriksa efek tambahan kanggo nambah olahraga ing bungkus panas, lan nemokake nyuda rasa sakit sawise pitung dina. Ora ana bukti sing cukup kanggo ngevaluasi efek saka kadhemen kanggo nyeri punggung, lan bukti sing beda kanggo beda antarane panas lan kadhemen kanggo nyeri punggung.

 

9 panaliten kanthi 1117 peserta kalebu ing meta-analysis iki. Terapi panas menehi relief nyeri sawise limang dina dibandhingake karo plasebo. Panaliten liyane kanthi 90 peserta nemokake yen kemul panas nyedhiyakake rasa nyeri sing signifikan kanggo nyeri punggung kanthi cepet. Panaliten liyane nuduhake yen nyeri punggung sing akut lan subakut, kombinasi terapi panas kanthi olahraga ngasilake efek penurunan rasa sakit sajrone 7 dina.

 

kesimpulan: 

«Basis bukti kanggo nyengkuyung praktik umum panas lan adhem sing umum kanggo nyuda punggung, diwatesi lan perlu kanggo uji coba acak sing dikontrol kanthi kualitas sing luwih dhuwur. Ana bukti moderat ing sawetara uji coba sing terapi bungkus panas nyedhiyakake nyuda rasa nyuda lan cacat jangka pendek ing sawijining populasi kanthi campuran nyeri punggung lan akut lan sub-akut, lan tambahan olahraga luwih nyuda nyeri lan nambah fungsi. »

 

panlitèn (Prancis et al, 2006) nyatakake yen sinau sing luwih apik lan luwih gedhe dibutuhake supaya bisa ngucapake babagan kepasten babagan terapi panas ing perawatan nyeri punggung, nanging iku pancen tren positif ing sawetara panaliten. Gabungan terapi panas lan olahraga katon luwih akeh.

 

Dadi nggunakake panas kanggo nambani nyeri punggung lan otot bisa uga katon efek nglarani.

 

- 'Panas bisa duwe pengaruh sing nyenengake kanggo nyeri punggung' - Photo Wikimedia

- 'Panas bisa nyebabake efek nyuda punggung' - Foto Wikimedia

 

Disaranake Produk:

Disaranake ing ngisor sabuk panas unik kanggo nyeri punggung ngisor:

Tutup panas kanggo pungkur ngisor - Foto Soothe

Tutup panas kanggo tulang punggung lumbar - Photo Soothe

- Sabuk Anget (Dr. Soothe) (waca liyane utawa pesen liwat tautan iki)

 

Disaranake bungkus panas unik ing ngisor iki kanggo nyeri ing gulu, pundhak lan punggung ndhuwur:

Tutup panas kanggo gulu, pundhak lan mburi ndhuwur - Photo Sunny

Tutup panas kanggo gulu, pundhak lan punggung ndhuwur - Foto Sunny

- Tutup panas kanggo sisih ndhuwur, pundhak lan gulu (Sunny Bay) (waca liyane utawa pesen liwat tautan iki)

 

Elinga, watesan tarif wis munggah menyang 350 01.01.2015 tanggal XNUMX. Kita uga wis mriksa karo produk ing ngisor iki, lan kaloro dikirim menyang Norwegia ing wektu nulis.

 

Yen sampeyan duwe pitakon, luwih becik yen sampeyan ngirim liwat bagean komentar ing ngisor utawa liwat kaca facebook. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan sajrone 24 jam.

 

sumber:

SD Prancis, Cameron M, Walker BF, Reggars JW, Esterman AJ. Panas entheng utawa kadhemen kanggo nyeri punggung rendah. Data Cochrane Ulasan Ulasan Sistematis 2006, Masalah 1. Art. No .: CD004750. DOI: 10.1002 / 14651858.CD004750.pub2.

URL: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD004750.pub2/abstract

 

keywords:
Panas, nyeri punggung, nyeri punggung, nyeri otot, nyeri, cochrane, sinau

 

Waca uga:

- Sade ing gulu?

- Nyeri ing mburi?