Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Pangobatan Alzheimer anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Peneliti Australia nggawe risak ing perawatan penyakit Alzheimer. Kanthi nggunakake bentuk perawatan sing lembut, dheweke bisa mulihake memori lan fungsi kognitif. Macem! Ing panliten kewan sing ditindakake kanthi perawatan anyar, 75 persen tikus entuk fungsi memori.

 



- Perawatan plak ing otak kanthi ultrasonik

Peneliti nemokake metode perawatan ultrasonik sing ora invasi sing ngresiki otak tondo pengeling eling - zat neurotoksik sing kalebu peptida silikat aluminium lan amiloid. Plak iki tuwuh ing sekitar sel saraf ing otak lan pungkasane bisa nyebabake gejala klasik penyakit Alzheimer, kayata memori ilang, fungsi memori og fungsi kognitif mboten saget. Tipe plak (uga diarani plak senile) bisa akumulasi ing antarane neuron lan pungkasane dadi gumpalan molekul beta-amyloid - yaiku protein dhewe sing nggawe plak.

 

- Nambani plak, nanging ora akumulasi neurofibrillary

Penyebab nomer loro Alzheimer yaiku koleksi neurofibrillary. Sing terakhir disebabake dening protein tali cacat ing neuron ing jero otak. Kaya plak amyloid, iki uga nglumpukake lan mbentuk massa larut. Iki nyebabake karusakan ing struktur sing diarani microtubules lan nyebabake dheweke dadi cacat, mula bisa nyuda transportasi nutrisi penting. Pikirake kaya yen sampeyan muter lan narik selang pembersih vakum - mula luwih angel narik barang lan tang. Sayange, ora ana tamba kanggo bagean Alzheimer iki, nanging kayane bakal kedadeyan gedhe.

 

 

- Ora ana perawatan sadurunge kanggo Alzheimer

Penyakit umum Alzheimer mengaruhi udakara 50 yuta wong ing saindenging jagad. Sadurunge, durung ana perawatan sing apik kanggo penyakit iki, nanging saiki kayane bakal kedadeyan. Kaya sing kasebut, penyakit Alzheimer disebabake dening rong prekara:

  • Plakat Amyloid
  • Koleksi Neurofibrillary

Lan saiki misale jek salah sijine bisa ngatasi mantan ing wong sing cendhak. Kita kudu eling yen sinau sing ditindakake yaiku tikus, kayata perawatan pra-tahap liyane, nanging katon janjeni.

 

Pangobatan Alzheimer - sadurunge lan sawise ultrasonik



- Pangobatan ultrasonik terfokus

Panaliten kasebut diterbitake ing Ilmu Kedokteran Translasional lan ing panliten kasebut, peneliti nerangake babagan cara nggunakake jinis ultrasonik khusus sing diarani ultrasonik terapeutik fokus - ing endi Gelombang swara non-invasi ditularake menyang jaringan otak sing rusak. Liwat ayunan sing cepet banget, gelombang swara bisa mbantu mbukak alangan otak getih kanthi lembut (lapisan sing nglindhungi otak saka bakteri lan sapanunggalane) lan ngrangsang kegiyatan ing otak. microglial. Sing terakhir yaiku, kanthi gampang, yaiku ngilangi sel sampah - lan kanthi ngaktifake, panliten kasebut nuduhake manawa molekul beta-amiloid sing mbebayani diresiki (deleng ilustrasi ing ndhuwur), lan kaya sing kelingan, iki minangka sebabe gejala sing paling ala. ing penyakit Alzheimer.

 

- 75 persen sing dianggep sehat kabeh

Panliten kasebut nglaporake paningkatan lengkap 75 persen tikus sing digunakake ing perawatan kasebut - tanpa efek samping utawa kerusakan jaringan otak ing sacedhake. Kemajuan diukur liwat telung tes: 1. Labirin 2. Deteksi obyek anyar 3. Memori papan sing kudu dihindari.

Tikus ing mbingungake

- Perawatan tanpa obat

Perawatan kanggo penyakit Alzheimer tanpa obat, sing ing pirang-pirang kasus bisa duwe efek samping sing dhuwur, apik banget.

 

- Studi Manungsa ing 2017

Ing rilis pers, Jürgen Götz, salah sawijining peneliti, ujar manawa dheweke lagi ing proses miwiti pasinaon kewan anyar - kalebu wedhus. Lan dheweke ngarep-arep bisa miwiti pasinaon tumrap manungsa ing taun 2017-2018 yen kabeh cocog karo rencana.



 

Waca uga: - Jahe bisa nyuda karusakan saka stroke iskemik

Jahe - painkiller alami

Waca uga: - 5 Keuntungan kesehatan nalika nggawe papan

Planken

Uga maca: - Pangobatan kanker lembut sing anyar bisa ngganti terapi radiasi lan kemoterapi!

T Sel nyerang sel kanker

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin nggawe video kanthi perawatan, latihan utawa njlimet khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita mangsuli pitakon sing ana gandhengane karo kesehatan GRATIS GRATIS! Gunakake kaca ASK - GAMPANG JAWAB utawa kirim pesen liwat Facebook)

 

Sastra sing relevan:
«Ing Pluto: Ing Pikiran Alzheimer« minangka gambaran sing kuwat didiagnosis kena penyakit Alzheimer lan urip tanpa nyerah. Buku iki ditulis dening wartawan, Greg O'Brien, sing kanthi deskripsi lan pengalaman pribadi sing apik banget, sampeyan bakal ngalami penyakit Alzheimer kanthi bertahap.

sumber:

Leinenga, G. & Götz, J. Ultrasonik pindai mbusak amyloid-β lan mulihake memori ing model tikus penyakit Alzheimer. SPangobatan Komunikasi Translational  11 Mar 2015: Jilid 7, Isyarat 278.

Foto: Wikimedia Commons 2.0, FreeStockPhotos, kontribusi pamaca

Akupunktur Bisa Nyuda Fibromyalgia


Akupunktur Bisa Nyuda Fibromyalgia

Kabar apik kanggo sing kena pengaruh fibromyalgia. Panaliten utama sing diterbitake ing BMJ (Jurnal Kedokteran Inggris) nuduhake yen akupunktur (terapi jarum) bisa menehi rasa nyeri lan perbaikan fungsional kanggo wong sing kena penyakit kelainan rheumatic jaringan alus iki. Panaliten liyane (1) uga ndhukung yen akupunktur intramuskular bisa nyuda rasa nyeri kanggo wong sing duwe fibromyalgia - lan bisa mbantu nyegah panggunaan obat penghilang rasa sakit. Yen ora, uga penting kanggo nyebutake manawa wangun akupunktur sing digunakake ing panliten sing kita deleng ing kene ora padha karo bentuk akupunktur Cina sing luwih alternatif.

 

- Ing departemen interdisipliner kita ing Vondtklinikkene ing Oslo (Lambertseter) lan Viken (Swara Eidsvoll og Råholt) dokter kita duwe kompetensi profesional sing unik ing penilaian, perawatan lan latihan rehabilitasi kanggo sindrom nyeri kronis. Klik ing pranala utawa kene kanggo maca liyane babagan departemen kita.

 

Aja bebas nuduhake artikel iki yen sampeyan utawa wong sing sampeyan kenal kena 'penyakit sing ora katon'. Apa sampeyan duwe input? Gunakake kolom komentar ing ngisor iki utawa kita Facebook Page.



Fibromyalgia minangka penyakit medis, rematik sing ditondoi kanthi nyeri kronis, nyebar lan uga sensitivitas tekanan ing kulit lan otot. Fibromyalgia minangka diagnosis sing fungsional sing nyebabake nyeri nemen. Iki uga umum kanggo wong sing lara lemu, masalah turu, klamben fibrous lan masalah memori. Gejala bisa beda-beda, nanging gejala karakteristik minangka nyeri sing signifikan lan nyeri kobong ing otot, lampiran otot lan ing sekitar sendi. Iki dikelaskan dadi siji gangguan rematik.

 

Apa sing nyebabake fibromyalgia?

Penyebab fibromyalgia isih durung dingerteni. Dipercaya manawa ana faktor turun temurun sing digabungake karo pengaruh epigenetik ing mburi diagnosis. Panyebab sing bisa ditindakake kayata infeksi, trauma lan stres pasca trauma uga wis kasebut minangka kemungkinan.

 

Hubungane antara fibromyalgia lan ciloko utawa infeksi uga diteliti. Antarane liyane, dituntut manawa slumping gulu minangka faktor sing bisa dipicu kanggo nyeri fibromyalgia. Kemungkinan liyane sing dicritakake yaiku Arnold-Chiari, stenosis serviks, laring, mycoplasma, lupus, virus Epstein Barr lan infeksi saluran pernapasan.



 

Sinau: Asil Dandan Sing Penting sawise 10 Minggu Perawatan

Panaliten kasebut mbandhingake perawatan akupunktur nyata (ing endi jarum bener dilebokake) karo 'pengobatan jarum plasebo' (ing ngendi ora ana jarum sing dipasang, nanging mung tabung plastik sing digunakake) - ana total 153 peserta ing rong kelompok. Klompok pasien nampa perawatan 1x seminggu sajrone 9 minggu. Ing klompok sing nampa perawatan jarum, paningkatan 41% kacathet sawise 10 minggu - efek iki uga tetep apik sanajan 12 sasi sawise pungkasan perawatan lan perbaikan jangka panjang 20% ​​dilaporake - setaun sawise perawatan pungkasan. . Iki minangka panaliten sing pertama lan gedhe sing wis ngukur efek sing apik - lan peneliti dhewe percaya yen iki amarga rencana pemetaan lan perawatan sing apik. Ing tembung liyane - warta apik banget kanggo sing kena pengaruh kelainan iki.

 

Nanging uga penting kanggo dicathet yen siji kudu sabar karo perawatan nalika duwe fibromyalgia - lan butuh sangang perawatan kanggo entuk perbaikan sing diarani.

 

Kepiye Perawatan Jarum otot kanggo Fibromyalgia?

Fibromyalgia nyebabake sensitisasi pusat lan nambah sinyal saraf. Iki tegese, antara liya, rasa lara kasebut dilapurake kanthi berlebihan ing otak lan sanajan rasa ora nyaman lan nyeri cilik bisa dialami minangka lara banget. Kanthi nggunakake perawatan jarum otot kanggo otot hipersensitif, siji bisa ngalami sawetara efek fisiologis - kalebu:

  • Desensitisasi Sinyal Nyeri
  • Kurang Spasme Otot lan efisiensi
  • Pudharan Tissue sing Tatu Bencana lan nambani penyembuhan

Dipercaya manawa nyuda rasa sakit sebagian amarga nyuda aktivitas listrik ing njero otot - mula sithik sinyal nyeri sing dikirim menyang otak.

 

Kesimpulan: Alat sing migunani kanggo nglawan Fibromyalgia

Akupunktur lan akupunktur ditindakake dening sawetara dokter kesehatan, kalebu akupunktur, kiropraktor, fisioterapis lan terapi manual - nanging kita pikir penting yen sampeyan nemokake ahli terapi sing bener, mula mbantu sampeyan nemokake salah sawijining terapi sing disaranake ing wilayah sampeyan yen pengin.

 

Terapi jarum bisa ngatasi rasa nyeri lan mbantu sampeyan ngeculake otot sing ora berfungsi lan jaringan alus - sing asring dadi penyebab utama rasa nyeri fibromyalgia. Nanging, disaranake dikombinasikake karo sawetara teknik perawatan sing dingerteni duwe pengaruh marang fibromyalgia - kayata terapi fisik, mobilisasi bersama lan terapi laser.

 



Perawatan diri: Apa sing bisa daklakoni sanajan kanggo nyeri fibromyalgia?

Ana sawetara prekara sing bisa nggawe miles kanthi dawa lan dawa saka fibromyalgia. Ing dina sing ala, malah metu saka amben bisa ngrasa kaya latihan. Disaranake sampeyan ngrungokake awak, nanging sampeyan tansah nyoba kanggo njaluk sawetara gerakan lan sawetara ngleksanani sak dina - Otot bakal matur nuwun kanggo ing roto dawa. Akeh wong sing ngalami relief karo latihan ing omah sing diadaptasi kanggo wong sing duwe fibromyalgia (ndeleng video kene utawa ing ngisor iki). Liyane ngrasa pelatihan ing kolam renang banyu panas, yoga utawa pilat duwe pengaruh positif ing siksa. Siji uga bisa nggunakake bal pemicu / pijet ing basis saben dina utawa tikar akupresur (ndeleng ngisor). Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake siji gabungan gasket panas / adhem.

 

Tip 1: acupressure Mat (Link mbukak ing jendela anyar)

Fibromyalgia digandhengake karo ketegangan otot lan myalgia sing akeh ing awak. Utamane gulu lan pundhak asring kena. Kita asring menehi tips babagan panggunaan tikar akupresur minangka ukuran poto sing apik marang tension otot sing signifikan. Mat lan headrest sing kalebu uga bisa digunakake kanthi apik kanggo istirahat nalika awak dadi sensitif banget. Klik ing gambar utawa kene kanggo maca liyane babagan.

 

 



Logo Youtube cilik- Tindakake kita YOUTUBE

VIDEO PONTOS: 6 Olahraga Kekuwatan sing Selaras Kanggo Sing Fibromyalgia

logo facebook cilik- Tindakake kita FACEBOOK

Pitakonan Paling Sering babagan Akupunktur lan Fibromyalgia

Apa mbebayani entuk akupunktur nalika sampeyan duwe fibromyalgia?

Ora, anggere sampeyan nampa perawatan jarum saka dokter sing sah umum, iki dianggep minangka perawatan sing aman banget. Sing paling umum yaiku akupunktur intramuskular ditindakake dening dokter sing sah umum - kayata chiropractor modern. Nanging siji kudu elinga yen fibromyalgia nyebabake aktivitas otot sing luwih dhuwur - lan bisa dadi mati rasa lan lemes sawise perawatan.