4 latihan regang nglawan mburi

Peluang hamstrings lan glutes

4 latihan regangan tumrap punggung sing kaku

Apa sampeyan repot karo punggung kaku? Mangkene 4 latihan regang sing bisa nulungi sampeyan nglawan lara sing nyeri lan mundur. Peregangan bisa nambah mobilitas lan nyuda tension otot. Latihan kasebut utamane ngarahake nambah mobilitas kanthi tujuan nyedhiyakake fungsi sing luwih apik, kurang myalgias lan nyeri sendi tambah akeh energi ing saben dinane.

 



Punggung sing lara lan kaku bisa ngrusak akeh perkara ing saben dinten lan kerja. Umume kita ngenteni rada suwe sadurunge ngatasi masalah lan asring tuwuh dadi panggung yen butuh upaya ekstra kanggo nindakake - mula kita nyaranake supaya sampeyan nganggep gejala lan nyeri punggung kanthi serius lan golek perawatan, uga miwiti nganggo latihan khusus kanggo ngatasi masalah kasebut. Disaranake sampeyan uga, saliyane kanggo latihan latihan, coba uga latihan olahraga bahu iki og langkah sing apik iki yen sampeyan ngalami penyakit otot lan sendi.

 

VIDEO: 4 Sandhangan Klambi Marga Mbalikna (nonton video ing ngisor iki)


YouTube: Bebas bae kanggo langganan kita saluran YouTube. Ing kene sampeyan entuk program olahraga lan tips kesehatan sing apik. Ing video iki, sampeyan bisa ndeleng papat latihan sing wis ditampilake ing artikel iki - kanthi panjelasan.

 



1. Kursi lan Hamstring Peregangan ("Gluteal Stretch")

Stretch saka glutes lan hamstrings

 

Mundur kanthi punggung kanthi lemah. Banjur jupuk sikil menyang sampeyan banjur pasang sikil siji ing sisih liyane - banjur puterake pinggul ing njaba lan jupuk sikil menyang sampeyan nganti sampeyan rumangsa bisa diambah ing sisih mburi paha lan kursi. Iki minangka latihan sing apik amarga mbentang sawetara otot sing asring nandhang lara punggung - kalebu glute lan piriformis. Tahan babagan nganti 30 detik lan baleni luwih saka 3-4 set. Banjur olahraga ing sisih liyane.

Stretch punggung ngisor

Stretch saka punggung ngisor

Ngampet ing mburi kanthi sikil loro terus. Banjur angkat sikil siji menyang tangan sampeyan lan ditarik kanthi alon - saenipun sampeyan kudu ngindhari punggung nalika nindakake babagan iki. Olahraga kasebut kudu dirasakake ing sisih mburi kursi lan tulang punggung lumbar (punggung ngisor). Tahan nganti 30 detik liwat 3-4 set.

 



3. Olahraga unta

Olahraga unta

Olahraga unta kucing minangka latihan gerakan sing apik lan apik sing menehi gerakan luwih akeh menyang tulang punggung. Bentang kasebut lan luwih fleksibilitas ing mburi, dada lan gulu. Latihan sing hebat banget kanggo wong-wong sing kudu ngeculake kaku ing gulu lan mburi. Miwiti ngadeg kabeh papat, banjur pucet alon-alon menyang lantai sadurunge alon-alon, nanging kanthi alon-alon mundhak sampeyan menyang langit-langit. Baleni olahraga kanggo repes 8-10 liwat 3-4 set.

Peregangan mburi lenggah (mulet saka punggung ngisor, piriformis lan kursi)

Yoga

Lungguh ing tikar latian utawa padha karo postur sing apik ing sisih mburi ngisor (ora kena dibengkokake). Banjur nyelehake sikil siji ing sisih liyane lan corak awak menyang sisih sing ngelawan - sampeyan kudu rumangsa yen kanthi becik ing sisih kursi lan metu menyang pinggul. Tambah fleksibilitas lan gerakan ing otot iki bisa nyuda tekanan ing punggung ngisor lan saéngga bisa nyuda kaku punggung ngisor. Gawe olahraga nganti 30 detik lan baleni ing loro-lorone liwat 3 set.

 



Iki minangka latihan sing apik sing luwih becik dilakoni saben dina kanggo efek maksimal - nanging kita ngerti yen dina kerja ora rame ora mesthi ngidini, mula kita 'nampa' sanajan sampeyan wis rampung saben dina liyane.

 

Sepira sampeyan kudu nindakake latihan?

Kabeh gumantung karo sampeyan. Temokake apa sing cocog kanggo sampeyan ing wiwitan lan bangun kanthi alon-alon nanging kudu maju. Elinga manawa olahraga bisa nyebabake lelembut ing wiwitan, amarga sampeyan mbaka sethithik ngrusak wilayah sing rusak (jaringan rusak lan jaringan parut) lan ngganti jaringan lunak sing sehat lan fungsional. Iki bisa dadi proses sing mbuwang-mbuwang wektu nanging bisa ngasilake banget. Yen sampeyan duwe diagnosis, kita takon sampeyan menyang klinis apa latihan kasebut bisa nguntungake - bisa uga coba kanthi tliti. Yen ora, disaranake sampeyan supaya bisa mlaku-mlaku lan hiking ing wilayah sing angel yen bisa - aja nganti bisa ndeleng sing kasedhiya YouTube saluran kanggo tips lan latihan luwih.

 

Bebas bae kanggo nuduhake latihan kasebut karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin latihan sing dikirim minangka dokumen kanthi repetisi lan liya-liyane, kita takon sampeyan seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, cobi wae hubungi kita.

 



Apa sing bisa aku lakoni kanggo nyeri punggung?

1. Olahraga umum, olahraga khusus, regangan lan kegiatan dianjurake, nanging tetep dadi watesan rasa nyeri. Rong mlaku ing dina 20-40 menit, bisa nyukupi awak lan otot sing lara.

2. Bal pemicu / bal pijet sarujuk banget - mula ana macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa kanthi becik sanajan kabeh bagean awak. Ora ana pitulungan sing luwih becik tinimbang iki! Disaranake ing ngisor iki (klik gambar ing ngisor iki) - minangka pesawat lengkap 5 titik pemicu / bal urut kanthi macem-macem ukuran:

bal titik pemicu

3. Lowongan Kerja: Latihan khusus kanthi trik latihan saka macem-macem mungsuh (kayata pesawat lengkap iki 6 knintangan perlawanan sing beda) bisa mbantu sampeyan nglatih kekuatan lan fungsi. Latihan rajutan asring kalebu latihan sing luwih spesifik, sing bisa nyebabake pencegahan cedera lan pengurangan rasa sakit sing luwih efektif.

4. Nyeri Pain - Nglametake: Biofreeze minangka produk alami sing bisa ngilangi rasa lara kanthi ngombe wilayah kasebut kanthi alon-alon. Kelangan disaranake utamane nalika lara abot banget. Yen wis tenang banjur perawatan panas disaranake - mula disaranake digawe panas lan dadi panas.

5. Nyeri Pain - Pemanasan: Anget otot sing kenceng bisa nambah sirkulasi getih lan nyuda rasa nyeri. Disaranake ing ngisor iki nggunakake gasket panas / kadhemen (klik ing kene kanggo maca liyane) - sing bisa digunakake kanggo adhem (bisa dibekukan) lan kanggo dadi panas (bisa digawe panas ing gelombang mikro).

 

Produk sing disaranake kanggo nyuda rasa sakit kanggo punggung

Biofreeze semprotan-118Ml-300x300

Biofreeze (Kadhem / kroterapi)

 

NEXT PAGE: - Apa sampeyan duwe sciatica? Sampeyan kudu ngerti iki!



Takon marang - pancen gratis!

BACA BASA: - 8 Saran lan Langkah sing Apik tumrap Sciatica

sciatica

 

Sengsarane i bali og gulu? Disaranake kabeh wong sing nyeri punggung nyoba nyoba latihan sing dituju ing pinggul uga dhengkul.

Coba latihan iki uga: - 6 Latihan Olahraga Kanggo Hips Kuat

Training hip

 

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

 

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Artikel populer: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon profesional perawatan kesehatan sing pas langsung Facebook Page.

 

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing ngendi Ola lan Kari Nordmann bisa njaluk wangsulan pitakon liwat layanan pitakon gratis babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - rampung anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog kanggo masalah sampeyan, mbantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha.)

 

Gambar: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim sumbangan / gambar pamaca.

4 latihan regang nglawan gulu kaku

Muncul gulu

4 latihan regang nglawan gulu kaku


Apa sampeyan keganggu karo gulu kaku? Mangkene 4 latihan regang sing bisa mbantu nglawan gulu sing nyeri lan kaku. Peregangan bisa nambah mobilitas lan nyuda tension otot. Latihan kasebut utamane ngarahake nambah mobilitas kanthi tujuan nyedhiyakake fungsi sing luwih apik, nyeri suda lan tenaga liyane ing saben dinane.

 

Gulu sing kaku lan lara bisa uga repot banget lan bisa ngluwihi fungsi kerja lan saben dinane. Umume kita ngenteni rada suwe sadurunge ngatasi masalah lan asring tuwuh dadi panggung yen butuh upaya ekstra kanggo nindakake - mula kita nyaranake supaya sampeyan njupuk gejala lan penyakit ing gulu, utomo toraks lan Pundhak kanthi serius lan golek perawatan, uga diwiwiti kanthi latihan khusus kanggo ngatasi masalah kasebut. Aja lali gulu sampeyan. Sampeyan paling apik kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan nganggep ora adil, sampeyan bisa yakin manawa bakal ngucapake rasa kaku, nyeri lan sirah sing gegandhengan karo gulu. Mula, disaranake sampeyan uga, saliyane kanggo latihan olahraga, coba uga latihan olahraga bahu iki og langkah sing apik iki yen sampeyan berjuang kanthi nyeri gulu lan nyeri sirah.

 

Babagan sisih gulu

Lentur tambahan

A: Iki minangka posisi wiwitan kanggo babagan iki.

B: Selehake sirahe menyang sisih lan gunakake tangan kanggo njaluk tambahan tambahan (yen perlu). Sampeyan kudu rumangsa nyebar ing sisih gulu lan rada mudhun menyang ndhuwur agul-agul Pundhak. Bentang iki apik banget kanggo wong-wong sing kerja ing kantor ing posisi kerja statis, amarga salah sijine tetep apik trapezius ndhuwurTerus babagan 30 detik lan mbaleni maneh 2-3 set.

 

2. Pucuk gulu lan tulang belakang 

Lungguh nganggo dhengkul sampeyan lan lenganake mburi sampeyan. Banjur bengkong sisih mburi lan gulu mundur nalika narik glathi Pundhak. Sampeyan banjur kudu rumangsa yen ana ing antarane agul-agul Pundhak lan tumuju transisi gulu. Iki minangka latihan sing apik kanggo sampeyan sing wis krasa 'kesulitan' ing jero bahu lan gulu.

Olahraga Oksigenasi

Tahan olahraga 3 kali 60 detik kanggo efek maksimal. Biasane 2-3 kali dina.

 

3. Regangan kucing-sapi

Sapi-sapi

Iki minangka variasi olahraga "kucing-unta" sing luwih akrab. Peregangan iki cocog kanggo sampeyan sing pengin nggawe peregangan ing papan kerja ing ngarepe komputer.

A: Tanganake dhengkul ing ngarepe. Banjur leren mburi lan gulu nganti sampeyan rumangsa lengen ing antarane pundhak lan gulu. Tekan 20 detik.

B: Gulung alon-alon gulu lan dhadha sampeyan bali nganti dirasakake. Miwiti alon-alon lan tambah kanthi bertahap. Terus babagan 20 detik lan bali menyang posisi pisanan maneh. baleni 3-4 set.

 

4. «Nyuwun»

Dada lan gulu mulet

Ngadegake dhengkul lan supaya awakmu maju maju nganggo lengen sing ditunjang. Nambahi sirah ing lemah lan lengen ing ngarep sampeyan nganti sampeyan rumangsa reged transisi menyang gulu lan mburi ndhuwur. Nglakoni 3-4 set durasi 30 detik.

 

Iki minangka latihan sing apik sing luwih becik dilakoni saben dina kanggo efek maksimal - nanging kita ngerti yen dina kerja sing rame ora mesthi ngidini, mula kita uga bisa nampa manawa sampeyan bisa nindakake saben dina liyane.

 

Tip: roller busa kanggo gerakan dada maneh

Roller busa bisa dadi alat sing migunani lan migunani kanggo mobilisasi sendi lan otot ing tulang punggung toraks - sing banjur ningkatake gerakan sing luwih apik ing gulu sing kaku lan alus. Tip sing apik kanggo sampeyan sing kudu "bubar". Kanggo efek maksimal disaranake roller umpluk iki (klik ing kene - mbukak ing jendela anyar).

Sepira sampeyan kudu nindakake latihan?

Kabeh gumantung karo sampeyan. Temokake apa sing cocog kanggo sampeyan ing wiwitan lan bangun kanthi alon-alon nanging kudu maju. Elinga manawa olahraga bisa nyebabake lelembut ing wiwitan, amarga sampeyan mbaka sethithik ngrusak wilayah sing rusak (jaringan rusak lan jaringan parut) lan ngganti jaringan lunak sing sehat lan fungsional. Iki bisa dadi proses sing mbuwang-mbuwang wektu nanging bisa ngasilake banget. Yen sampeyan duwe diagnosis, kita takon sampeyan menyang klinis apa latihan kasebut bisa migunani - bisa uga nyoba kanthi tliti. Yen ora, disaranake sampeyan supaya bisa mlaku-mlaku lan hiking ing wilayah sing angel yen bisa.

 

Bebas bae kanggo nuduhake latihan kasebut karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin latihan sing dikirim minangka dokumen kanthi repetisi lan liya-liyane, kita takon sampeyan seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, cobi wae hubungi kita.

 

NEXT PAGE: - Sakit ing gulu? Sampeyan kudu ngerti iki!

Takon marang - pancen gratis!

 

Apa sing bisa aku lakoni kanggo nyeri otot lan sendi?

1. Olahraga umum, olahraga khusus, regangan lan kegiatan dianjurake, nanging tetep dadi watesan rasa nyeri. Rong mlaku ing dina 20-40 menit, bisa migunani kanggo awak lan otot sing lara.

2. Bal pemicu / bal pijet sarujuk banget - mula ana macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa kanthi becik sanajan kabeh bagean awak. Ora ana pitulungan sing luwih becik tinimbang iki! Disaranake ing ngisor iki (klik gambar ing ngisor iki) - minangka pesawat lengkap 5 titik pemicu / bal urut kanthi macem-macem ukuran:

bal titik pemicu

3. Lowongan Kerja: Latihan khusus kanthi trik latihan saka macem-macem mungsuh (kayata pesawat lengkap iki 6 knintangan perlawanan sing beda) bisa mbantu sampeyan nglatih kekuatan lan fungsi. Latihan rajutan asring kalebu latihan sing luwih spesifik, sing bisa nyebabake pencegahan cedera lan pengurangan rasa sakit sing luwih efektif.

4. Nyeri Pain - Nglametake: Biofreeze minangka produk alami sing bisa ngilangi rasa lara kanthi ngombe wilayah kasebut kanthi alon-alon. Kelangan disaranake utamane nalika lara abot banget. Yen wis tenang banjur perawatan panas disaranake - mula disaranake digawe panas lan dadi panas.

5. Nyeri Pain - Pemanasan: Anget otot sing kenceng bisa nambah sirkulasi getih lan nyuda rasa nyeri. Disaranake ing ngisor iki nggunakake gasket panas / kadhemen (klik ing kene kanggo maca liyane) - sing bisa digunakake kanggo adhem (bisa dibekukan) lan kanggo dadi panas (bisa digawe panas ing gelombang mikro).

 

Produk sing disaranake kanggo ngilangi rasa nyeri kanggo otot lan nyeri sendi

Biofreeze semprotan-118Ml-300x300

Biofreeze (Kadhem / kroterapi)

tuku saiki

 

Sengsarane i bali og gulu? Disaranake kabeh wong sing nyeri punggung nyoba nyoba latihan sing dituju ing pinggul uga dhengkul.

Coba latihan iki uga: - 6 Latihan Olahraga Kanggo Hips Kuat

Training hip

 

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

 


Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Artikel populer: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon profesional perawatan kesehatan sing pas langsung Facebook Page.

 

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing ngendi Ola lan Kari Nordmann bisa njaluk wangsulan pitakon liwat layanan pitakon gratis babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - rampung anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Gambar: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim sumbangan / gambar pamaca.