Artikel ing Fibromyalgia

Fibromyalgia minangka sindrom nyeri kronis sing biasane nyedhiyakake dhasar kanggo sawetara gejala lan tandha klinis sing beda. Ing kene sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan macem-macem artikel sing wis ditulis babagan kelainan nyeri nemen fibromyalgia - lan paling ora jinis perawatan lan langkah-langkah awake sing kasedhiya kanggo diagnosis iki.

 

Fibromyalgia uga dikenal minangka rheumatism jaringan alus. Kahanan kasebut bisa kalebu gejala kayata nyeri nemen ing otot lan sendi, lemes lan depresi.

7 Tips Kanggo Tetep karo Fibromyalgia

7 Tips Kanggo Pungkasan Kanthi Fibromyalgia

Kenek fibromyalgia lan babagan mlaku ing tembok? Ayo sampeyan mbantu.

Fibromyalgia bisa nyebabake tantangan gedhe ing saben dinten. Bisa dadi angel banget kanggo ngalami sindrom nyeri kronis. Ing ngisor iki 7 tips lan langkah sing bisa mbantu sampeyan ngilangi gejala khas fibromyalgia lan nggawe dina luwih gampang.

 

- Bebarengan kanggo Tambah Pangerten Sindrom Pain Kronis

Akeh sing nandhang lara kronis rumangsa ora dirungokake utawa dianggep serius. Sing ora bisa diijini. Kita ngadeg karo wong-wong sing kena lara kronis lan nyuwun supaya sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo nambah pemahaman babagan kelainan iki. Matur nuwun sakderengipun. Bebas bae kanggo tindakake kita liwat Facebook og YouTube.

 

- Ing departemen interdisipliner kita ing Vondtklinikkene ing Oslo (Lambertseter) lan Viken (Swara Eidsvoll og Råholt) dokter kita duwe kompetensi profesional sing unik ing penilaian, perawatan lan latihan rehabilitasi nyeri kronis. Karo kita, sampeyan bakal tansah dianggep serius. Klik ing pranala utawa kene kanggo maca liyane babagan departemen kita.

 

Bonus

Gulung mudhun kanggo ndeleng rong video lathian sing apik kanthi latihan lan teknik istirahat sing bisa mbantu sampeyan karo fibromyalgia.

 



Judul? Gabung ing klompok Facebook «Rheumatism - Norwegia: Riset lan Berita»Kanggo nganyari paling anyar babagan riset lan nulis media babagan iki lan gangguan reumatik liyane. Ing kene, anggota uga bisa njaluk pitulung lan dhukungan - ing saben dinane - liwat ijol-ijolan pengalaman lan saran dhewe.

 

1. Tekanan mudhun

yoga nglawan rasa sakit

Stres bisa micu lan nyebabake "flare ups" ing fibromyalgia.

Ngurangi stres ing saben dinten bisa nyebabake kualitas urip sing luwih apik lan gejala sing kurang. Sawetara cara sing disaranake kanggo ngatasi stres yaiku yoga, mindfulness, akupresur, olahraga lan meditasi. Teknik napas lan ngontrol teknik kasebut uga bisa nulungi.

 

- Njupuk wektu kanggo ngendhokke

Sinau kanggo njupuk gampang ing dina modern sing nyetel standar dhuwur. Kita banget nyaranake sesi istirahat saben dina tikar akupresur (klik kene kanggo maca liyane - link mbukak ing jendela anyar). Varian iki uga duwe bantal gulu sing kalebu sing nggampangake nggarap otot sing tegang ing punggung lan gulu ndhuwur

 

Waca uga: 7 Pemicu Dikenal Sing Mbebayani Fibromyalgia

7 Pemicu Fibromyalgia sing misuwur

Klik ing link ndhuwur kanggo maca artikel.

 



2. Latihan sing Disesuaikan Reguler

extension bali

Olahraga kanthi fibromyalgia bisa angel banget.

Nanging, sawetara bentuk olah raga bisa mlaku kanthi apik - kayata olahraga kanthi intensitas rendah, kayata mlaku-mlaku utawa olahraga ing kolam banyu panas minangka salah sawijining perawatan paling apik kanggo fibromyalgia.

 

Bisa mbantu sampeyan nyuda rasa nyeri lan kaku, uga bisa ngontrol kendhali kanggo diagnosis nyeri kronis. Dhiskusi karo dhokter, ahli fisioterapi, chiropractor utawa klinik kanggo ngerteni program olahraga apa sing paling apik kanggo sampeyan - kita uga seneng mbantu sampeyan liwat saluran Youtube utawa salah sawijining klinik interdisipliner yen sampeyan pengin.

 

VIDEO: 5 Olahraga Gerakan Kanggo Sing Fibromyalgia

Fibromyalgia nyebabake rasa nyeri nemen lan kaku ing otot lan sendi awak. Mangkene program latihan olahraga limang sing bisa mbantu njaga punggung, pinggul lan panggul. Klik ing ngisor iki kanggo ndeleng latihan kasebut.


Melu kulawarga lan lengganan ing saluran YouTube kita kanggo tips olahraga gratis, program olahraga lan pengetahuan kesehatan. Welcome!

 

VIDEO - 7 Latihan kanggo Rheumatists:

Ora video kasebut diwiwiti nalika sampeyan menet? Coba nganyari browser utawa nonton langsung ing saluran YouTube kita. Uga eling langganan - gratis gratis - menyang saluran yen sampeyan pengin program latihan lan latihan sing luwih apik.



3. Adus Panas

Bad

Apa sampeyan seneng santai ing adus panas? Bisa nindakake kabecikan.

Lungguh ing adus sing panas bisa nyebabake otot santai lan lara santai plunge sithik. Panas jinis iki bisa ningkatake tingkat endorphin ing awak - sing ngalangi sinyal nyeri lan bisa ningkatake kualitas turu. We digunakake nyaranake nggunakake paket panas sing bisa digunakake maneh (ndeleng conto ing kene - link mbukak ing jendela anyar). Pack dianggo kanthi dadi panas lan banjur dilebokake ing otot sing tegang lan lara.

 

4. Kethok Kafein

Kopi kopi gedhe

Tresna secangkir kopi sing kuwat? Iku bisa dadi pakulinan ala kanggo kita karo fibro, sayangé.

Kafein minangka stimulan tengah- sing artine ngrangsang jantung lan sistem saraf pusat supaya 'waspada luwih dhuwur'. Nalika riset nuduhake yen kanthi fibromyalgia kita duwe serat saraf sing aktif banget, kita nyadari yen iki ora mesthi optimal. Nanging kita ora bakal ngilangi kopi sampeyan kabeh - sing bakal ditindakake kanthi ora apik. Luwih nyoba mundur sithik.

 

Iki bakal bisa nyebabake turu lan kuatir sing kurang kualitas. Dadi coba mbatesake asupan kafein, amarga sing duwe fibromyalgia wis duwe sistem saraf sing aktif banget. Utamane sing penting yaiku supaya sampeyan ora ngombe kopi lan energi wiwit sore. Mungkin sampeyan bisa nyoba ngoper menyang pilihan disain?

 

Waca uga: Iki minangka 7 jinis Jinis Fibromyalgia

pitung jinis pain fibromyalgia

 



 

Nyisihake sawetara wektu kanggo sampeyan - saben dina

therapy swara

Wektu nyata bisa dadi penting banget kanggo kita karo fibromyalgia.

Fibromyalgia bisa nyepetake urip kanthi kabeh tantangan sing ditindakake, mula priksa manawa sampeyan nyisihake wektu kanggo awake dhewe saben dina minangka bagian saka perawatan diri. Nikmati hobi sampeyan, ngrungokake musik, santai - apa sing nggawe sampeyan luwih apik.

 

Wektu mandhiri kaya ngono bisa nggawe urip luwih seimbang, nyuda tingkat stres ing awak lan menehi energi luwih akeh ing urip saben dinane. Mungkin terapi fisik saben wulan (umpamane, terapi fisik, kiropraktik modern utawa Acupuncture?) bisa uga apike?

 

6. Ngomong babagan lara

kristal lara lan vertigo

Aja ngendhegake rasa nyeri. Ora apik kanggo sampeyan.

Akeh banget wong sing duwe fibromyalgia lunga lan nandhang lara - nganti ora ana maneh lan emosi njupuk alih. Fibromyalgia nyebabake stres kanggo awak dhewe, nanging uga kanggo wong liya - mula komunikasi minangka kunci.

 

Yen sampeyan ora krasa sehat - banjur ngomong. Ngomong sampeyan kudu duwe sawetara wektu luang, adus panas utawa padha amarga saiki iku kasus sing fibromyalgia ing puncak. Kulawarga lan kanca-kanca kudu ngerti penyakit lan apa sing luwih elek. Kanthi kawruh kasebut, dheweke bisa dadi bagian saka solusi nalika mbutuhake pitulung.

 

7. Sinau ngomong NO

ngelu kaku

Fibromyalgia asring diarani 'penyakit sing ora katon'.

Iki diarani amarga bisa angel kanggo wong-wong ing saubengé sampeyan ndeleng yen sampeyan lagi nandhang lara utawa nandhang sangsara ing meneng. Ing kene penting banget yen sampeyan sinau nyetel wates dhewe lan apa sing bisa sampeyan toleransi. Sampeyan kudu sinau ngucapake ORA nalika ana wong pengin bagean akeh ing pakaryan lan panguripan saben dinane - sanajan beda karo kepribadian sing migunani lan nilai inti.

 

Kita ngajak kabeh wong kelainan iki supaya gabung ing klompok Facebook «Rheumatism - Norwegia: Riset lan Berita»- ing kene sampeyan bisa ngomong babagan kahanan sampeyan lan entuk saran apik saka wong sing padha.

 

Bebas bae kanggo dibagi ing Media Sosial

Maneh, supaya kita pengin å takon kanthi becik kanggo nuduhake artikel iki ing media sosial utawa liwat blog sampeyan (aja nganti link langsung menyang artikel). Pangerten lan nambah fokus minangka langkah pertama kanggo urip saben dinane sing luwih apik kanggo wong sing lara nemen.

 



Saran kanggo mbantu nglawan fibromyalgia lan diagnosis nyeri kronis: 

Pilihan A: Nuduhake langsung ing FB - Nyalin alamat situs web lan nempel ing kaca facebook utawa ing klompok facebook sing relevan sing dadi anggota. Utawa pencet tombol "SHARE" ing ngisor iki kanggo nuduhake postingan luwih adoh ing facebook sampeyan.

 

Tutul iki kanggo nuduhake luwih. Matur nuwun kanggo kabeh wong sing mbantu ningkatake pangerten babagan diagnosis nyeri kronis lan fibromyalgia!

 

Pilihan B: Link langsung menyang artikel ing blog sampeyan.

Pilihan C: Tindakake lan padha Kaca Facebook kita (klik kene yen pengin)

 

lan uga elinga ninggalake rating bintang yen sampeyan seneng karo artikel kasebut:

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

 

 

Pitakonan? Utawa sampeyan pengin nggawe janjian ing salah sawijining klinik afiliasi?

Kita nawakake penilaian modern, perawatan lan latihan nyeri kronis.

Bebas bae kanggo hubungi kita liwat salah siji klinik khusus kita (Ringkesan Clinic mbukak ing jendela anyar) utawa ing kaca Facebook kita (Vondtklinikkene - Kesehatan lan Olahraga) yen sampeyan duwe pitakonan. Kanggo janjian, kita duwe pesenan online XNUMX jam ing macem-macem klinik supaya sampeyan bisa nemokake wektu konsultasi sing paling cocog karo sampeyan. Sampeyan uga bisa nelpon kita ing jam buka klinik. Kita duwe departemen interdisipliner ing Oslo (kalebu Lambertseter) lan Viken (Råholt og Eidsvoll). Terapis trampil kita ngarepake krungu saka sampeyan.

 

NEXT PAGE: 5 Latihan gerakan kanggo wong sing duwe Fibromyalgia

limang latihan olahraga kanggo wong sing duwe fibromyalgia

Klik ing gambar utawa tautan ing ndhuwur.

 

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

6 Olahraga kanggo Sing Fibromyalgia

6 Olahraga kanggo Sing Fibromyalgia

Fibromyalgia minangka kelainan kronis sing nyebabake lara nyebar lan sensitivitas tambah ing saraf lan otot.

Kahanan kasebut bisa nggawe latihan reguler dadi angel banget lan meh ora mungkin - mula kita wis nggawe program latihan sing kalebu 6 latihan sing lembut sing diadaptasi kanggo wong sing nandhang lara. fibromyalgia. Muga-muga iki bisa menehi kelegaan lan mbantu menehi urip saben dina sing luwih apik. Kita uga nyaranake pelatihan ing kolam renang banyu panas yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nglakoni.

 

- Ing departemen interdisipliner kita ing Vondtklinikkene ing Oslo (Lambertseter) lan Viken (Swara Eidsvoll og Råholt) dokter kita duwe kompetensi profesional sing unik ing penilaian, perawatan lan latihan rehabilitasi nyeri kronis. Klik ing pranala utawa kene kanggo maca liyane babagan departemen kita.

BONUS: Gulung mudhun kanggo ndeleng video olahraga kanthi latihan sing cocog kanggo wong sing duwe fibromyalgia, lan maca liyane babagan teknik istirahat.

 

Waca uga: 7 Tips Kanggo Tetep karo Fibromyalgia

Sakit ing otot lan sendi

 

VIDEO: 6 Olahraga Kekuwatan Adat kanggo kita karo Fibromyalgia

Ing kene sampeyan ndeleng program olahraga sing disesuaikan kanggo wong sing duwe fibromyalgia sing dikembangake chiropractor Alexander Andorff - kanthi kolaborasi karo fisioterapis lan tim rematik lokal. Klik ing video ing ngisor iki kanggo ndeleng latihan kasebut.

Melu kulawarga lan lengganan ing saluran YouTube kita kanggo tips olahraga gratis, program olahraga lan pengetahuan kesehatan. Welcome!

 

VIDEO: 5 Olahraga nglawan Otot Mburi Ketat

Fibromyalgia nyuda kedadeyan nyeri otot lan tension otot. Ing ngisor iki limang latihan sing bisa mbantu sampeyan nyuda otot sing kenceng lan tegang.

Apa sampeyan seneng video kasebut? Yen sampeyan seneng karo dheweke, kita bakal ngormati sampeyan langganan saluran YouTube lan menehi jempol ing media sosial. Tegese akeh kanggo kita. Agung!

 



Bebarengan ing Perang nglawan Sakit Nemen

Kita ndhukung kabeh sing nandhang lara kronis ing perjuangan lan muga-muga sampeyan bakal ndhukung karya kita kanthi disenengi situs Facebook lan langganan saluran video ing YouTube. Kita uga pengin menehi tip babagan klompok dhukungan Rheumatism lan Sakit Kronis - Norwegia: Riset lan warta - yaiku grup Facebook gratis kanggo wong sing lara kronis sing ngerti informasi lan jawaban.

 

Fokus liyane kudu dilebokake ing riset sing ditujokake kanggo kahanan sing mengaruhi akeh wong - mulane kita njaluk sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial, luwih becik liwat kaca Facebook kita lan ujar, "Ya kanggo riset liyane babagan fibromyalgia". Kanthi cara iki siji bisa nggawe 'penyakit sing ora katon' luwih katon.

 

Olahraga sing Disesuaikan lan lembut

Penting, sampeyan kudu ngerti watesan supaya ora ana "flare-up" lan kerusakan. Mula, luwih becik nyoba latihan intensitas sedheng kanthi rutin tinimbang njupuk "genggeman Juragan", amarga sing terakhir, yen ditindakake kanthi salah, ndadekake awak ora seimbang lan nyebabake rasa nyeri.

 

Waca uga: 7 Pemicu Dikenal sing Bisa Nganyarke Fibromyalgia

7 Pemicu Fibromyalgia sing misuwur

Klik gambar ing ndhuwur kanggo maca artikel.

 



 

1. Relaksasi: Teknik Ambegan & Akupresur

Nafas jero

Nafas minangka alat penting kanggo nglawan ketegangan otot lan nyeri sendi. Kanthi napas sing luwih tepat, iki bisa nambah keluwesan ing kandhang tulang lan lampiran otot sing gegandhengan, banjur bisa nyuda tension otot.

 

5 technique

Prinsip utama sing dianggep minangka teknik napas jero dhasar pisanan yaiku ambegan mlebu lan metu kaping 5 sajrone siji menit.. Cara kanggo nggayuh iki yaiku ambegan kanthi jero lan cacahe ana 5, sadurunge ambegan kanthi nate akeh maneh lan bisa ngitung cacah 5.

 

Terapis ing mburi teknik iki nemokake manawa iki duwe efek sing optimal tumrap variasi denyut jantung gegayutan karo kasunyatan manawa disetel menyang frekuensi sing luwih dhuwur lan mula luwih siap nglawan reaksi stres.

 

resistance AMBEGAN

Teknik napas liyane sing dikenal yaiku napas nglawan resistensi. Iki kudu nggawe awak santai lan pindhah menyang setelan sing luwih santai. Teknik napas ditindakake kanthi ambegan kanthi ambegan lan banjur ngambek liwat tutuk sing meh ditutup - supaya lambe ora duwe jarak sing kaya ngono lan sampeyan kudu 'nyurung' hawa kanggo nglawan resistensi.

 

Cara paling gampang kanggo nindakake 'napas resistensi' yaiku ambegan liwat cangkeme banjur metu liwat irung.

 

Relaksasi karo Acupressure Mat

Pangukuran mandiri sing apik kanggo nyuda ketegangan otot ing awak bisa digunakake saben dina tikar akupresur (waca conto ing kene - link mbukak ing jendela anyar). Disaranake sampeyan miwiti kanthi sesi kira-kira 15 menit lan banjur munggah menyang sesi sing luwih suwe amarga awak dadi luwih toleran marang titik pijet. Klik kene kanggo maca liyane babagan Mat istirahat. Apa sing luwih apik babagan varian iki sing disambungake yaiku dilengkapi karo bagian gulu sing luwih gampang digunakake kanggo otot sing nyenyet ing gulu.

 

2. Pemanasan lan Reget

extension bali

Kaku sendi lan nyeri otot asring dadi bagian sing mboseni saben dinane kanggo wong sing kena fibromyalgia. Mulane, penting banget kanggo njaga awak kanthi reguler lan gerakan entheng sedina muput - peregangan rutin bisa nyebabake sendhi supaya luwih gampang obah lan getih bisa mili menyang otot sing kenceng.

 

Iki pancen nyata kanggo kelompok otot gedhe kayata hamstrings, otot sikil, otot kursi, punggung, gulu lan pundhak. Napa ora nyoba kanggo miwiti dina kanthi sesi regangan sing entheng ngarahake kelompok otot sing luwih gedhe?

 

3. Olahraga Sandhangan sing Komprehensif kanggo Pulang lan Bengkel

Latihan iki ngencengi lan nggeser balung mburi kanthi cara sing lembut.

Tumit kanggo babagan bokong

Miwiti Position: Ngadeg kabeh papat ing tikel pelatihan. Coba terus gulu lan mundur kanthi posisi sing netral, rada dawa.

Stretching: Banjur mudhun bokong menyang tumit - ing gerakan sing tenang. Elinga kurva netral ing tulang belakang. Terus babagan udakara udakara 30 detik. Mung sandhangan sampeyan adoh yen sampeyan kepenak.

Sepira kerepe?Baleni latihan 4-5 kaping. Latihan kasebut bisa ditindakake kaping 3-4 dina yen perlu.

 




4. Pelatihan kolam renang panas

latihan kolam banyu panas 2

Akeh wong sing nandhang penyakit fibromyalgia lan rematik entuk manfaat saka latihan ing kolam renang banyu panas.

Umume wong sing duwe fibromyalgia, rematik lan nyeri nemen wis ngerti yen olahraga ing banyu panas bisa luwih entheng - lan luwih menehi perhatian marang sendi sing kaku lan otot sing lara.

 

Kita mratelakake, latihan kolam renang panas kudu dadi fokus kanggo nyegah lan perawatan otot jangka panjang lan penyakit sendi. Sayange, kasunyatane yaiku tawaran kasebut terus ditutup amarga kekurangan kotamadya. Muga-muga tren kasebut dibalik lan dadi fokus maneh ing metode latihan iki.

 

5. Olahraga Sandhangan lan Latihan Lembut (karo VIDEO)

Iki minangka pilihan latihan khusus kanggo wong sing duwe fibromyalgia, diagnosa nyeri kronis liyane lan kelainan rematik. Muga-muga sampeyan bisa migunani - lan sampeyan uga milih nuduhake (utawa artikel) karo kanca lan kanca sing uga duwe diagnosis sing padha karo sampeyan.

 

VIDEO - 7 Latihan kanggo Rheumatists

Ora video kasebut diwiwiti nalika sampeyan menet? Coba nganyari browser utawa nonton langsung ing saluran YouTube kita. Uga elinga kanggo langganan saluran yen sampeyan pengin program latihan lan latihan sing luwih apik.

 

Akeh sing fibromyalgia uga ana gangguan pain sciatica lan radiasi menyang sikil. Nindakake latihan reguler lan latihan olahraga kaya sing ditampilake ing ngisor iki kanthi gerakan gampang bisa nyebabake serat otot sing luwih cepet lan kurang tension otot - sing sabanjure bisa nyebabake kurang sindrom. Disaranake sampeyan babagan 30-60 detik liwat 3 set.

 

VIDEO: 4 Latihan Sandhangan kanggo Sindrom Piriformis

Melu kulawarga lan lengganan ing saluran YouTube kita kanggo tips olahraga gratis, program olahraga lan pengetahuan kesehatan. Welcome!

 



6. Yoga lan Mindhing

Latihan Yoga kanggo Stiff Neck

Yoga bisa dadi nyenengake kanggo fibromyalgia.

Kadhangkala rasa lara bisa banget lan banjur bisa migunani kanggo nggunakake latihan yoga sing lembut, teknik napas lan meditasi kanggo ngontrol maneh. Akeh uga nggabungake yoga karo tikar akupresur.

 

Kanthi praktik yoga ing kombinasi meditasi, sampeyan bisa ngontrol kendhali kanthi mandhiri lan bisa nyuda rasa nyuda nalika ngalami paling ala. Klompok yoga uga bisa dadi gegayutan karo sosial, lan bisa dadi arena kanggo ijol-ijolan saran lan pengalaman karo terapi lan latihan sing beda.

 

Mangkene sawetara latihan yoga sing beda sing bisa dicoba (link mbukak ing jendela anyar):

5 Latihan Yoga kanggo Hip Sakit

5 Latihan Yoga kanggo Sakit Punggung

- 5 Pakaryan Yoga Ngatasi Kalung Kaku

 

Rekomendasi Nganggo Timer kanggo Rheumatism lan Nyeri Nemen

Sarung tangan kompresi sooth alus - Foto Medipaq

Klik ing gambar kanggo maca liyane babagan sarung tangan kompresi.

 

Ringkesan: Latihan lan Teknik Relaksasi kanggo Wong Fibromyalgia

Fibromyalgia bisa ngrasakake lan ngrusak saben dinane.

Dadi, kudu ngerti latihan sing lembut sing uga cocog kanggo wong sing duwe sensitivitas nyeri sing luwih dhuwur ing otot lan sendi. Kabeh wong menehi saran gabung karo grup dhukungan Facebook gratis Rheumatism lan Sakit Kronis - Norwegia: Riset lan warta ing ngendi sampeyan bisa ngomong karo wong sing padha karo, tetep gaul babagan warta babagan topik iki lan pengalaman ijol.

 

Bebas bae dienggo bareng ing media sosial

Maneh, kita pengin njaluk sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial utawa liwat blog sampeyan (ora bebas nyambung langsung menyang artikel kasebut). Pangerten lan tambah fokus minangka langkah pisanan kanggo urip saben dina sing luwih apik kanggo wong sing duwe fibromyalgia.

 



 

Saran Cara Ngrewangi

Pilihan A: Nuduhake langsung ing FB - Salin alamat situs web lan tempelake ing kaca facebook utawa ing grup facebook sing relevan sing dadi anggota. Utawa pencet tombol "SHARE" ing ngisor iki kanggo nuduhake postingan luwih adoh ing facebook sampeyan.

 

(Klik kene kanggo nuduhake)

Matur nuwun kanggo kabeh wong sing mbantu ningkatake pangerten babagan penyakit fibromyalgia lan diagnosis kronis.

 

Pilihan B: Link langsung menyang artikel ing blog sampeyan.

Pilihan C: Tindakake lan padha Kaca Facebook kita (klik kene yen pengin)

 



 

Pitakonan? Utawa sampeyan pengin nggawe janjian ing salah sawijining klinik afiliasi?

Kita nawakake penilaian modern, perawatan lan rehabilitasi kanggo nyeri kronis.

Bebas bae kanggo hubungi kita liwat salah siji klinik khusus kita (Ringkesan Clinic mbukak ing jendela anyar) utawa ing kaca Facebook kita (Vondtklinikkene - Kesehatan lan Olahraga) yen sampeyan duwe pitakonan. Kanggo janjian, kita duwe pesenan online XNUMX jam ing macem-macem klinik supaya sampeyan bisa nemokake wektu konsultasi sing paling cocog karo sampeyan. Sampeyan uga bisa nelpon kita ing jam buka klinik. Kita duwe departemen interdisipliner ing Oslo (kalebu Lambertseter) lan Viken (Råholt og Eidsvoll). Terapis trampil kita ngarepake krungu saka sampeyan.

 

sumber:
PubMed

 

NEXT PAGE: - Riset: Iki minangka Diet Fibromyalgia Paling Apik

diet fibromyalgid2 700px

Klik ing gambar ndhuwur kanggo pindhah menyang kaca sabanjure.

 

Logo Youtube cilik- Bebas bae ngetutake Vondt.net ing YOUTUBE
logo facebook cilik- Bebas bae ngetutake Vondt.net ing FACEBOOK