Tertarik karo efek diet ing kesehatan sampeyan? Ing kene sampeyan bakal nemokake artikel ing panganan lan panganan kategori. Kanthi diet, kita kalebu bahan sing digunakake ing masak biasa, herbal, tanduran alami, minuman lan piring liyane.

PELAJAR: Walnut bisa nyegah kanker usus

walnuts

PELAJAR: Walnut bisa nyegah kanker usus

Sinau sing diterbitake ing jurnal riset Riset Nyegah Kanker wis ditampilake asil sing nyenengake banget amarga alasan sing apik kanggo mangan walnut. Panliten kasebut nuduhake yen sepisanan, yen mangan walnut bisa nyegah kanker usus lan tumindak kanthi positif banget marang flora bakteri ing weteng lan usus. Iki warta apik tenan lan durung nate ditampilake sadurunge!

 

Kanker usus minangka jinis kanker sing bisa mati, miturut Kanker Kanker, kena pengaruh 4129 wong ing taun 2014. Jumlah iki terus-terusan ana hubungane karo nutrisi sing kurang apik lan faktor risiko liyane sing dikenal kanggo kanker iki.



 

- Panliten kasebut nuduhake manawa kenari nyegah pembentukan kanker usus

Panliten kasebut menehi tikus udakara 10% asupan kalori saben dina kanthi bentuk kenari. Iki padha karo udakara wong. Salah sawijining peneliti ing panliten kasebut, Dr.Rosenberg, ujar manawa "asil kita nuduhake yen kenari bisa nyegah lan nyuda pembentukan kanker usus". Apa sing ditemokake ing asil kasebut yaiku kenari nyumbang kanggo flora usus sing sehat kanthi tumindak probiotik (ningkatake bakteri sing apik) - iki nyebabake usus entuk perlindungan saka pembentukan kanker.

Walnut ing kranjang

- Kenari ngemot pirang-pirang bahan kanggo promosi kesehatan

Kenari kalebu kacang sing paling sehat sing bisa dipangan. Kandhutan vitamin E antioksidan tingkat tinggi lan nduweni kandungan asam lemak polimunatur paling dhuwur ing antarane kacang-kacangan sing paling umum sing kita panganan ing kene ing Norwegia.

 

diabetes jinis 2

- Efek positif tumrap penyakit sing gegandhengan karo gaya urip (antara liya diabetes!)

Walnuts sadurunge wis nuduhake manawa bisa duwe pengaruh sing apik kanggo penyakit sing ana gandhengane karo gaya urip kayata penyakit jantung lan pembuluh darah, diabetes lan kahanan neurologis. Iki minangka nut sing paling akeh sing bakal entuk manfaat kanggo nambah panganan saben dina.


kesimpulan:

Warta apik! Riset sing nyenengake sing nyengkuyung kacang kudu dadi bagean saka panganan saben dina ing antarane masarakat. Ing mbesuk, kita ngarep-arep supaya dheweke uga bakal bisa nindakake panelitian klinis sing luwih gedhe karo manungsa supaya bisa menehi informasi sing luwih akurat babagan efikasi. Yen sampeyan pengin maca luwih lengkap babagan sinau, sampeyan bisa nindakake kene.

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin artikel, latihan utawa sapanunggalane dikirim menyang dokumen kanthi ulangan lan sapanunggalane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung hubungi kita (sakabehe gratis) - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - 4 Sandhangan Klambi marang Mbalik

Stretch saka glutes lan hamstrings

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul



Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh saran.

perawatan Cold

 

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon panyedhiya perawatan kesehatan sing cocog kanthi gratis (gratis) kanthi gratis Facebook Page utawa liwat «ASK - KANGGO JAWAB!"-kolom.

Takon marang - pancen gratis!

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing endi Ola lan Kari Nordmann bisa mangsuli pitakon babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - kanthi anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

Foto: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim kontribusi sing maca.

 

referensi:

Nakanishi dkk, 2016, Efek konsumsi walnut ing karsinogenesis usus lan struktur komunitas mikroba. Kanker Prev Res (Phila). 2016 May 23. pii: canprevres.0026.2016. [Epub ngarepake cetak]

7 Tandha Awal diabetes Tipe 2

diabetes jinis 2

7 Tandha Awal diabetes Tipe 2


Ing ngisor iki ana 7 pratandha awal diabetes tipe 2 sing ngidini sampeyan ngerti kondhisi kasebut ing tahap wiwitan lan entuk perawatan sing bener. Diagnosis awal penting banget supaya bisa nyuda pangembangan diabetes lan entuk manfaat saka perawatan lan pangowahan diet. Ora ana tandha-tandha kasebut dhewe tegese sampeyan duwe diabetes tipe 2, nanging yen sampeyan ngalami gejala sing luwih akeh, disaranake sampeyan hubungi GP kanggo konsultasi.

 

Apa sampeyan duwe input? Aja nggunakake kothak komentar utawa hubungi kita Facebook utawa YouTube.

 

Kencing asring banget

Nalika awak ngelingi yen ana keluwihan glukosa ing getih, sing ana ing diabetes tipe 2, nyebabake ginjel mindhah glukosa iki menyang urin - sing nyebabake produksi urin luwih akeh. Iki tegese sampeyan kudu luwih sering menyang kamar mandhi lan bisa uga kaping pirang-pirang wengi. Yen sampeyan wis ngerteni manawa sampeyan luwih sering ngunjungi toilet lan luwih akeh buang air kecil nalika pisanan mlebu toilet, mula disaranake sampeyan ngrembug babagan GP.

atritis

 

Rasane ngelak

Tingkat glukosa sing dhuwur nyebabake kas efek ing awak. Kaya sing wis disebutake, kandungan gula getih dhuwur nyebabake sampeyan ninggalake banyu luwih asring lan mula bakal kelangan cairan - sing banjur nyebabake rasa garing ing tutuk lan sampeyan ngrasakake yen sampeyan luwih ngelak tinimbang sadurunge.

Tambak banyu - Photo Wiki

 

Ngurangi bobot sing ora dikarepake

Nalika didiagnosis ngalami diabetes tipe 2, sel ora cukup glukosa (amarga fungsi insulin kurang) - sing bisa nyebabake nyuda bobot. Iki dikombinasikake karo sering buang air kecil, sing minangka tandha diabetes sing ora bisa dikendhaleni, bisa nyebabake ngilangi kalori lan cairan, sing banjur nyebabake penurunan bobot.

Parkinsons

 

4. Luwe! Luwe! Luwe!

Sing duwe diabetes tipe 2 duwe resistensi insulin sing dikenal. Iki tegese awak ora bisa nggunakake insulin kanggo njupuk glukosa ing sel. Amarga resistensi iki, sel otot, sel lemak utawa jaringan liyane ora bisa nyedhot glukosa kanthi cara sing apik. Awak nyoba ngrampungake kanthi pankreas (Pancreas) wiwit ngasilake jumlah insulin sing luwih gedhe kanggo ngimbangi panyerapan glukosa sing kurang - sing terus-terusan tegese wong sing duwe diabetes tipe 2 duwe tingkat insulin sing luwih dhuwur ing awak tinimbang liyane . Tingkat insulin sing dhuwur iki banjur ngirim sinyal menyang otak yen sampeyan luwe.

taco guacomole

 

5. Nyeri sikil lan lara sikil (neuropati diabetes)

Suwe-suwe, tingkat gula getih sing saya dhuwur bisa nyebabake saraf ing awak - iki diarani neuropati diabetes. Sawetara bisa uga asimtomatik, dene sing liyane uga ngalami rasa mati rasa, tingling, tingling lan lara ing sikil, sikil lan tangan. Biasane, neuropati diabetes diwiwiti ing sikil lan bisa munggah saka ing kono, kanthi gejala. Kahanan kasebut biasane kedadeyan ing wong sing ngalami diabetes tipe 2 luwih saka 25 taun, nanging bisa uga kedadeyan ing wong-wong sing nandhang penyakit luwih suwe tinimbang iki.

Nyeri ing jero sikil - sindrom torowongan Tarsal

Infeksi Kerep

Alesan kenapa wong sing duwe diabetes jinis 2 luwih diserang dening bakteri lan infeksi ragi yaiku yen getih getih dhuwur nyedhiyakake kahanan kasebut. Mangkono, wong sing kena pengaruh diabetes jenis 2 duwe kedadeyan jamur sikil sing luwih dhuwur, umpamane.

penyakit otoimun

 

7. Visi sing lucu lan ora fokus

Iki minangka salah sawijining pratandha paling awal yen sampeyan kena diabetes tipe 2. Tingkat gula getih dhuwur ngganti kemampuan lensa kanggo ngganti bentuk - kayata, kanthi owah-owahan entheng. Dadi sanajan lensa ora rusak, otot ing sekitar lensa kudu luwih fokus kanggo fokus. Gejala kasebut bisa kedadeyan nalika ana owah-owahan tingkat gula getih kanthi cepet.

Penyakit Crystal - pusing

Apa sing bisa ditindakake yen sampeyan duwe diabetes jinis 2?

- Kolaborasi karo GP lan sinaoni rencana babagan cara supaya sampeyan tetep sehat, bisa uga kalebu:

Rujukan neurologis kanggo mriksa fungsi syaraf babagan kemungkinan neuropathy

Pangobatan dening ahli nutrisi

Kaca-kaca sing Lifestyle

Program latihan

 

Yen ora, elinga yen pencegahan yaiku perawatan paling apik.

 

NEXT PAGE: - Perawatan anyar kanggo Alzheimer bisa mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa liyane sing dikirim minangka dokumen, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung hubungi kita (rampung gratis).

 

 

Coba perawatan - aja ngenteni: Golek pitulung saka dokter kanggo nemokake sebabe. Mung kanthi cara iki sampeyan bisa njupuk langkah sing bener kanggo ngatasi masalah kasebut. Dokter klinik bisa ngrewangi perawatan, saran diet, latihan khusus lan regangan, uga saran ergonomis kanggo nyedhiyakake perbaikan fungsional lan ngilangi gejala. Elingi sampeyan bisa takone (tanpa anonim yen sampeyan pengin) lan dokter kita kanthi gratis yen perlu.

Takon marang - pancen gratis!


 

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bisa mangsuli pitakon sampeyan.

perawatan Cold

Waca uga: - Apa tendonitis utawa bundhas tendon?

Apa inflammation tendon utawa cedera tendon?

Waca uga: - 5 mupangat kesehatan kanggo nggawe papan!

Planken

Waca uga: - 5 Latihan sing Apik Ngalangi Sciatica

Mbalikke bendungan mundur

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24-48 jam. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan napsirake tanggapan MRI lan liya-liyane.)