Tertarik karo efek diet ing kesehatan sampeyan? Ing kene sampeyan bakal nemokake artikel ing panganan lan panganan kategori. Kanthi diet, kita kalebu bahan sing digunakake ing masak biasa, herbal, tanduran alami, minuman lan piring liyane.

- Cara Mangan Kanggo Lungut sing Sehat!

paru

- Cara Mangan Kanggo Lungut sing Sehat!

Panaliten sing diterbitake ing jurnal riset American Thoracic Society nuduhake manawa mangan kanthi bener uga bisa nambah fungsi paru-paru lan paru-paru sing luwih sehat. Peneliti nemokake yen duwe diet serat sing dhuwur langsung ana hubungane karo resiko nyuda penyakit paru-paru.

 

Penyakit paru-paru minangka masalah utama ing Norwegia lan global. Nyatane, COPD minangka penyebab medis kaping telu sing nyebabake kematian ing saindenging jagad - mula yen sampeyan bisa nyuda kemungkinan penyakit paru-paru kanthi mangan luwih akeh serat, kalebu woh-wohan lan sayuran, mula sampeyan kudu ngupayakake supaya bisa motivasi lan ngupayakake.

Sayuran - Woh-wohan lan sayuran

Asupan serat sing ana hubungane karo kesehatan paru-paru sing luwih apik

1921 pria lan wanita melu sinau - umume ing klompok umur 40-70. Panliten kasebut njupuk faktor variabel kayata status sosial ekonomi, ngrokok, bobot awak lan kesehatan sadurunge miwiti panliten. Sawise nglumpukake data, dheweke nuduhake para peserta miturut asupan serat menyang klompok ndhuwur lan ngisor. Klompok ndhuwur nganggo rata-rata 17.5 gram serat sedina dibandhingake karo klompok ngisor sing mangan mung 10.75 gram. Sanajan asil kasebut disetel miturut faktor variabel, bisa diarani klompok kanthi kadar serat sing luwih dhuwur uga duwe kesehatan paru-paru sing luwih apik. Apa sampeyan duwe input? Gunakake kolom komentar ing ngisor iki utawa kita Facebook Page.

 

Asil kasebut wis jelas lan jelas

Antarane klompok ndhuwur kanthi asupan serat 17.5 gram saben dina, dicathet yen 68.3% duwe fungsi paru-paru normal. Ing klompok ngisor kanthi asupan serat sing luwih murah, katon yen 50.1% duwe fungsi paru-paru normal - ana bedane sing jelas. Kejadian larangan paru-paru uga luwih dhuwur ing klompok kanthi kadar serat sing kurang - 29.8% mungsuh 14.8% ing klompok liyane. Kanthi tembung liyane: Coba mangan panganan macem-macem sing kalebu sayuran, woh-wohan lan unsur liyane kanthi kandungan serat sing akeh.

 

suket gandum

Kepiye serat bisa ngasilake paru-paru sing luwih sehat?

Panliten kasebut ora bisa ujar kanthi yakin 100% sebab kenapa serat nyedhiyakake kesehatan paru-paru sing luwih apik, nanging dheweke percaya manawa ana gandhengane karo sifat anti-inflamasi serat. Dheweke uga percaya manawa serat nyumbang kanggo ningkatake flora usus - iki uga bakal njamin reaksi kekebalan sing luwih apik kanggo penyakit. Peradangan minangka dhasar saka penyakit paru-paru, lan penurunan umum respon inflamasi iki bisa nyebabake pengaruh positif langsung marang kesehatan paru-paru. Kandhutan serat sing akeh ing panganan uga digandhengake suda CRP Konten (protein C-reaktif) - sing dadi pendorong kanggo nambah inflamasi.

 

kesimpulan

Cekakipun, 'Mangan luwih akeh woh lan sayuran!' kesimpulan saka artikel iki. Peneliti uga percaya manawa kita kudu nglirwakake obat lan obat minangka siji-sijine perawatan utama sing ditujokake kanggo penyakit paru-paru lan luwih fokus karo ilmu lan pencegahan diet sing luwih apik. Diet sing sehat mesthine uga kudu dikombinasikake karo olahraga lan nambah olahraga ing saben dinten. Yen sampeyan pengin maca kabeh panelitian, sampeyan bakal nemokake link ing sisih ngisor artikel.

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin artikel, latihan utawa sapanunggalane dikirim menyang dokumen kanthi ulangan lan sapanunggalane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung komentar langsung ing artikel utawa hubungi kita (sakabehe gratis) - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

SAIKI: - 6 Latihan nglawan sciatica lan sciatica palsu

bangkekan Babagan

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh saran.

perawatan Cold

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon panyedhiya perawatan kesehatan sing cocog kanthi gratis (gratis) kanthi gratis Facebook Page utawa liwat «ASK - KANGGO JAWAB!"-kolom.

Takon marang - pancen gratis!

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing endi Ola lan Kari Nordmann bisa mangsuli pitakon babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - kanthi anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Foto: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freemedicalphotos, Freestockphotos lan kontribusi maca.

 

referensi:

Hubungan antara intake serat diet lan fungsi paru-paru ing NHANES, Corrine Hanson et al., Annals saka Amérika Thoracic Society, doi: 10.1513 / AnnalsATS.201509-609OC, diterbitake online 19 Januari 2016, abstrak.

Cherry Lowers Kasempatan Gout

cherries

Cherry Lowers Kasempatan Gout

Panaliten sing diterbitake ing jurnal riset Arthritis & Rheumatism wis nuduhake manawa mangan ceri bisa menehi efek marasake awakmu, antara liya, asam urat. Mangan cherry mung 2 dina (!) Sajrone taun nyebabake nyuda 35% kemungkinan ngembangake asam urat.

 

Asam urat minangka salah sawijining bentuk arthritis paling umum - asam urat iki disebabake amarga kakehan asam urat ing awak. Peningkatan asam urat ing awak bisa nyebabake kristal asam urat ing sendi, paling asring ing jempol sikil. Pembentukan asam urat (disebut tophi) sing katon katon cilik banget ing kulit.

Cherry ing Bunch

Pasinaon penting kanggo nuduhake efek suplemen alami

Akeh suplemen alami sing bisa nindakake padha karo pil lan obat putih bunder - tanpa efek samping. Panliten iki nuduhake manawa ceri, amarga antioksidan sing akeh lan efek anti-inflamasi alami duwe peran ing perawatan lan pencegahan bentuk asam urat - kalebu asam urat.

 

Panaliten ngetutake para peserta luwih saka 1 taun

Panliten kasebut ngevaluasi 633 peserta sajrone taun tanggalan. Dheweke diterusake babagan poin kayata gejala, kedadeyan, faktor risiko, obat-obatan lan cukup alami, asupan ceri - kalorone jinis asupan (alami lawan ekstrak) lan sepira kerepe. Peneliti mutusake manawa siji porsi ceri yaiku setengah cangkir - utawa 10-12 ceri.

Gout - Foto dening Sinew

Pengambilan Cherry = Kurang kamungkinan gout

Nalika ngetutake klompok kasebut sawise 1 taun, statistik nuduhake manawa sing mangan ceri - mung sithik 2 sajroning setaun - duwe kemungkinan 35% kambuh maneh lan nyebabake asam urat. Lumrahe katon yen asupan ceri luwih gedhe - suwe-suwe uga ana gandhengane karo penurunan asam urat. Nalika nggabungake asupan ceri karo allopurinol (obat sing nyuda isi asam urat), sampeyan nyuda 75% serangan asam urat.

 

kesimpulan

Diet penting kanggo sing nandhang asam urat. Wong sing diagnosa radang sendi kudu fokus ing panganan anti-inflamasi lan diet antioksidan. Kita ngarepake uji coba acak sing luwih gedhe supaya bisa yakin apa sing bisa ditindakake ceri kanggo sing duwe asam urat - nanging kita kudu ujar manawa katon apik banget!

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin artikel, latihan utawa sapanunggalane dikirim menyang dokumen kanthi ulangan lan sapanunggalane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung komentar langsung ing artikel utawa hubungi kita (sakabehe gratis) - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - 6 Latihan nglawan Sciatica

bangkekan Babagan

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh saran.

perawatan Cold

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon panyedhiya perawatan kesehatan sing cocog kanthi gratis (gratis) kanthi gratis Facebook Page utawa liwat «ASK - KANGGO JAWAB!"-kolom.

Takon marang - pancen gratis!

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing endi Ola lan Kari Nordmann bisa mangsuli pitakon babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - kanthi anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Foto: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freemedicalphotos, Freestockphotos lan kontribusi maca.

 

referensi:

Zhang dkk, Konsumsi Cherry lan Resiko Serangan Asam Asam