6 Tandha lan Gejala Kanker Otak

kanker otak

6 Tandha lan Gejala Kanker Otak


Mangkene 6 tandha lan gejala kanker otak sing ngidini sampeyan ngerteni kondhisi ing tahap awal lan entuk perawatan sing tepat. Diagnosis dini penting banget kanggo nyegah kanker. Ora ana tandha-tandha kasebut dhewe tegese sampeyan kena kanker otak, nanging yen sampeyan ngalami gejala sing luwih akeh, disaranake sampeyan hubungi ruang darurat utawa GP kanggo konsultasi. Apa sampeyan duwe input? Bebas nggunakake kolom komentar utawa hubungi kita ing Facebook utawa YouTube.

 

Gejala kanker otak bisa uga spesifik lan luwih umum. Elinga, dhaptar iki ora ngemot kabeh kemungkinan gejala lan bisa uga amarga disebabake amarga kanker tumor utawa otak.

 

1. Sakit sirah

Gejala umum tumor ing otak bisa nyebabake ngelu banget sing ora dialami minangka "sakit kepala normal". Sakit kepala asring saya parah amarga kegiatan lan esuk. Uga elinga manawa ngelu asring banget lan saya suwe saya parah.

ngelu lan ngelu

Panyebab umum: Penyebab sakit kepala paling umum yaiku disfungsi ing otot lan sendi - asring disebabake kakehan kerja berulang, gerakane sithik banget ing saben dinten lan akeh stres. Goleki pemeriksaan dening kiropraktor utawa fisioterapis yen nandhang ngelu biasa.

2. Kejang motor / gerakan sing ora bisa dikendhaleni

Pengencitan lan gerakan otot kanthi cepet. Uga diarani convulsions. Wong bisa nemu macem-macem bentuk rampasan.

3. Mual / mutahke

Wong sing kena pengaruh bisa ngalami mual lan mutah tanpa ana panjelasan sing apik babagan iki - kayata penyakit. Amarga kondhisi saya parah, bisa uga asring kedadeyan.

mual

4. Ngimbangi masalah lan pusing

Rasane ora stabil lan kaya-kaya kabeh ana ing sekitar sampeyan? Wong sing lara kanker otak asring ngelu, entheng lan kaya ora bisa koordinasi.

masalah imbangan

Panyebab normal: Umume tambah bisa nyebabake keseimbangan sing luwih murah lan luwih pusing. Mula saka kuwi, sampeyan kudu menehi imbangan kanthi rutin.

5. Pangowahan sensorik

Wong sing kena pengaruh bakal ngalami pangowahan, pangrungon, pangrasa lan pangambu.

pangowahan visual

Lemes nemen

Apa sampeyan aran terus kesel? Lemes lan kronis bisa kelakon nalika awak kena pengaruh penyakit utawa diagnosis, nanging uga bisa disebabake dening kahanan umum kayata depresi lan stres.

Sindrom balung sumelang - negara turu neurologis

Gejala liyane bisa uga kalebu sensitivitas entheng, tangan lan sikil adhem, napas lan sawan sing cepet. Gejala sing luwih spesifik bisa dumadi kanthi bentuk khusus kanker otak.

 

Apa sing bisa ditindakake yen sampeyan duwe kanker otak?

- Kanker otak bisa dadi kahanan sing ngancam nyawa - lan bisa uga, kaya sing dingerteni, kedadeyan ing bentuk jinak lan ganas. Yen sampeyan ngira duwe diagnosis iki, hubungi ruang gawat darurat utawa GP sampeyan kanthi cepet kanggo investigasi lan perawatan luwih lanjut.

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan anyar kanggo Alzheimer bisa mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa liya-liyane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung hubungi kita (rampung gratis).

 

Coba perawatan - aja ngenteni: Golek pitulung saka dokter kanggo nemokake sebabe. Mung kanthi cara iki sampeyan bisa njupuk langkah sing bener kanggo ngatasi masalah kasebut. Dokter klinik bisa ngrewangi perawatan, saran diet, latihan khusus lan regangan, uga saran ergonomis kanggo nyedhiyakake perbaikan fungsional lan ngilangi gejala. Elingi sampeyan bisa takone (tanpa anonim yen sampeyan pengin) lan dokter kita kanthi gratis yen perlu.

Takon marang - pancen gratis!


 

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bisa mangsuli pitakon sampeyan.

perawatan Cold

Waca uga: - 8 Olahraga kanggo Dhengkul Ala

babras ing dhengkul

Waca uga: - Apa tendonitis utawa bundhas tendon?

Apa inflammation tendon utawa cedera tendon?

 

Waca uga: - 5 Latihan sing Apik Ngalangi Sciatica

Mbalikke bendungan mundur

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24-48 jam. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan napsirake tanggapan MRI lan liya-liyane.)

6 Tandha lan Gejala Meningitis

meningitis

6 Tandha lan Gejala Meningitis


Mangkene 6 tandha lan gejala meningitis sing ngidini sampeyan ngerteni kondhisi ing tahap awal lan entuk perawatan sing tepat. Diagnosis dini penting banget kanggo nyegah meningitis sing ngancam nyawa. Ora ana pratandha kasebut dhewe amarga sampeyan kena meningitis, nanging yen sampeyan ngalami gejala sing luwih akeh, disaranake sampeyan hubungi ruang darurat utawa GP kanggo konsultasi. Apa sampeyan duwe input? Bebas nggunakake kolom komentar utawa hubungi kita ing Facebook utawa YouTube.

 

Meningitis, uga dikenal minangka meningitis, yaiku infeksi / infeksi sing ana ing saluran sing ngubengi otak lan sumsum tulang belakang. Kondhisi kasebut bisa nyebar lan saya surem amarga gagal ngobati. Kita nyathet yen meningitis sing disebabake dening virus sacara signifikan kurang mbebayani tinimbang sing disebabake dening bakteri.

 

Ruam karakteristik

Salah sawijining pratandha meningitis sing paling klasik lan kondhang yaiku ruam abang sing ora ilang kanthi tekanan (kayata meksa gelas marang ruam) - tes iki digunakake kanggo ndeleng manawa ruam disebabake keracunan getih, sing kedadeyan amarga infeksi. Ruam biasane diwiwiti minangka titik abang cilik sadurunge tuwuh dadi titik lan luwih gedhe ing awak. Sampeyan bisa uga angel ndeleng ing tahap wiwitan - dadi uga elinga mriksa permukaan sing luwih entheng kayata ing njero telapak tangan lan telapak sikil. Ruam iki ora kedadeyan ing kabeh kasus, nanging ing mayoritas.

meningitis meningitis

2. Mriyang

Amarga infeksi, masarakat bakal ngalami manawa awak mlebu ing "kahanan demam" kanggo nyoba lan nglawan radang kasebut. Demam ing meningitis biasane luwih saka 37.5 derajat.

mriyang

Gulu kaku

Wong sing kena pengaruh meningitis bisa nemokake manawa gulu kaku lan utamane mbengkongake (sing nambah ketegangan ing sumsum tulang belakang) angel ditindakake.

Nyeri ing gulu

4. Sakit sirah lan malaise

Amarga ana infeksi ing awak, wong kasebut asring lara sirah lan bisa uga rasane mual lan ora sehat - uga bakal muntah amarga kondhisi saya parah.

Sakit ing Padaleman Suci

5. Iritasi lan bingung

Wong sing kena pengaruh bisa nesu lan ngalami energi sing dikurangi, uga kebingungan / fungsi kognitif sing diowahi.

Sinusitis

6. Nyeri otot lan sendi

Nyeri ing sendi lan otot biasane ana ing meningitis. Utamane gulu bisa uga kapapar.

Sakit ing dada

Gejala liyane bisa uga kalebu sensitivitas entheng, tangan lan sikil adhem, napas lan sawan sing cepet.

 

Apa sing bisa ditindakake yen sampeyan duwe meningitis?

- Meningitis bisa dadi kahanan sing ngancam nyawa. Yen sampeyan ngira duwe diagnosis iki, hubungi ruang gawat darurat utawa GP sampeyan kanthi cepet kanggo investigasi lan perawatan luwih lanjut.

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan anyar kanggo Alzheimer bisa mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa liya-liyane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung hubungi kita (rampung gratis).

 

Coba perawatan - aja ngenteni: Golek pitulung saka dokter kanggo nemokake sebabe. Mung kanthi cara iki sampeyan bisa njupuk langkah sing bener kanggo ngatasi masalah kasebut. Dokter klinik bisa ngrewangi perawatan, saran diet, latihan khusus lan regangan, uga saran ergonomis kanggo nyedhiyakake perbaikan fungsional lan ngilangi gejala. Elingi sampeyan bisa takone (tanpa anonim yen sampeyan pengin) lan dokter kita kanthi gratis yen perlu.

Takon marang - pancen gratis!


 

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bisa mangsuli pitakon sampeyan.

perawatan Cold

Waca uga: - 8 Olahraga kanggo Dhengkul Ala

babras ing dhengkul

Waca uga: - Apa tendonitis utawa bundhas tendon?

Apa inflammation tendon utawa cedera tendon?

 

Waca uga: - 5 Latihan sing Apik Ngalangi Sciatica

Mbalikke bendungan mundur

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24-48 jam. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan napsirake tanggapan MRI lan liya-liyane.)